Qubec- 6-tata nai-bedna strana ot OCDE
Rosi, razbrah che pak iskash da se zayazhdash, no tova ne me interesuva. Za teb tova may e neshto kato sport, ama az za tazi vecher iskam veche malko da se otpusna. Tezi, za koito go napisah, sa kandidat-imigrantite v BG i se nadyavam, che te sa me razbrali. V nikakav sluchay ne iskam da vi kazha, che tuk shte vi e leko - tochno obratnoto, no ako iskate da rabotite, da uchite i ste tarpelivi i postoyanni, shte imate shansa da zhiveete normalno.
Едно уточнение от мен може ли - за горния пасаж - Боцо, може би имаш предвид Квебек, но имай предвид че Квебек не е цяла Канада. Ела в Онтарио и ще видиш че тук държавата/провинцията не дава социал, освен това ако искаш да учиш, трябва сам да си плащаш, а ученето е поне два пъти по-скъпо от аналогично учене в САЩ или Великобритания.Botzo написа: Ах тази лоша Канада дето дават соцял и ти плащат да учиш .....
лоша капиталистическа страна .........
Абе, Боцо, защо обиждаш Роси, аз не съм Роси.Botzo написа:Роси ...... аз ти предлагам да те сънера със сина ми. Каткто забелязвам май ще имате много общти теми за разговор.Ombudsman написа:Страхотно сравнение между аржентинци и българи и способността им да пътуват по света !!! Похвално !
МИ ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ТОВА Е СРАВНЕНИЕТО БЕ МОМЕ. ЧЕ ТИА ХОРА ПЪРВО ИМАТ ПАРИ (НЕЩТО КОЕТО БЪЛГАРИТЕ НЯМАМЕ КОЛКОТО И ДА СИ МИСЛИМ ЧЕ СМЕ ВЕЛИКИ) И ВТОРО ГИ УВАЖАВАТ И ПРИЕМАТ НА ВСЯКАДЕ. НЕЩТО КОЕТО ЗА БЪЛГАРИТЕ ГРАМ НЕ ВАЖИ ......
Роси, Роси ........ бива ли така да се излагаш всеки път.

Nyama se plashite te i mnogo ot tuk rodenite ne sa cafnali i varzali,hlyab obache ima za vsichki ,nikoy ne spi po peykite.Ako obache vi se yadat pargoli tryabva da si podadete molbata ,ako vi razreshat schitayte se za kasmetlii .V povecheto sluchai nyama da vi razreshata,no imate pravo da se preborite za krenvirsha .
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
ti kvo pushish?Koko написа:Botzo написа: а ученето е поне два пъти по-скъпо от аналогично учене в САЩ или Великобритания.
v US ucheneto e niakolko pati po skapo ot tova v ontario...i niama tam OSAP.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- dissidente
- Обратна връзка:
bateto написа: nikoy ne spi po peykite
Naprotiv, mnogo sa tezi, koito spiat po peikite...

Ka4i se sutrin v metroto okolo 7h30 - 8h i shte vidish, 4e na vsiaka spirka ima pone po 1 4ovek, koito spi v samata stanzia na peikite ...

Mnogo jalko