Малеееейййй,ама вие тука сте били големи чешити бе.Направо разбихте всичко детско в мен.Аз кво питам пък тя ква стана.Заради сиренето няма да се вдигна да идвам в Канада.В Гер.го вземам за 4-5 Ев. килото,Гръцко.Ама то си е българско защото гърците го купуват от нас,слагат си тяхната опаковка и айде за Европата.То покрай сиренето вървят и други работи,ама никой не се сети да ги спомене.Заради тях бих дошъл.Какво пиете там?Хубава бира има ли,вино,ракия.За уискито няма да говорим,защото предполагам то най-много се пие,а водка консумира ли се?А,ценитеееее????
Ако предположим,че вече сме оправили пиенетата и мезетата,а и най-хубавия,евтин и тарикатски град в Канада нека станем малко по-сериозни,защото на мен ми се пече яйце на гъза.Предполагам,повечето от вас са били в същото положение като мен и доста нощи не са спали преди да вземат кардиналното решение да сменят не само държавата ,но и континента.Ако направо от БГ се вдигнеш е друго,няма какво много да се замисляш,защото на по-лошо място едва ли ще отидеш,но от Западна Европа е по-различно.Надявам се разбирате какво имам предвид?
Да ви кажа от мненията ви и от допълнителната информация която имам почти съм се навил да се местя в Канада,обаче възникват и други въпроси.Дали е по-добре да кандидатствам за Квебек с френски?Чувам ,че ставало по-лесно и по-бързо,а след това евентуално да сменя провинцията.Горе долу какво трябва да ти е нивото на френския ,за да имаш някакви шансове,понеже никога не съм го учил,но ако се захвана предполагам,че за 1 год.ще го понауча?От къде е най-разумно да кандидатствам?Имам предвид от кое канадско посолство?Някой ако има впечатления нека ги сподели.Знам ,че нещата са малко и до късмет така,че бих искал да го предизвикам.
Изказвам моята най-искрена благодарност към тези които споделиха по нещо и тези които тепърва ще го направят.
Благодаря ви и успех на всички!