ama kato si go obicham tva Harmanli, sardce ne mi dava da go smena
moje bi tova e problema na Canada - nikoi ne si promenia nravitebibco написа:Както се казва в такива кслучаи - "ние мислехме едно, а то стана, каквото стана..."
Комсомолец съм бил, може и да ми е останало нещо от патоса, в доста държави съм бил, а в някои и съм живял - не малко години. Опит имам за да изразя свое мнение, пък било то субективно, но и да не обидя хората с него... Повярвайте /проверете/ - аз лично най-рядко съм се влючвал в тези безсмислени спорове, защото добре знам руската поговорка "на вкус и цвет товарищей нет". Иначе аз действително харесвам Канада и знам защо:)
А относно настоящия постинг: Гледайте първо филмите, бре хора, тогава пишете - това ми беше само предложението. После ще установите, че аз даже съм бил много мек и сдържан в началото...
В Канада ксенофобия няма! Поне такава, каквото съм виждал в Германия и Холандия например...Тук все още никой не ми се жалвал да е бил жестоко бит от скинхедс, само заради това, че има някакъв акцент в говора си...То да е само това!
Ами да, аз например оня ден гледах Хотел Руанда и вече 2 дни се радвам, че като вървя по улиците и никой не стреля по мен! За което благодаря ти Канада!bibco написа: Предложението ми е – хора, гледайте тези филми, помислете над всичко и СПРЕТЕ на плюете Канада!!!
Весели празници!
Та един съвет: Аз като реша да изразявам свое мнение или да ни правя филм-ревю използвам "Аз мисля", "Аз смятам" и т.н. и забелязвам че дава по-добри резултати.Все пак се реших, като искам с този постинг да сложим край на този дълъг спор!
Предложението ми е – хора, гледайте тези филми, помислете над всичко и СПРЕТЕ на плюете Канада!!!
Опитвам се да ти кажа да не си толкова зла, че не е хубаво, ама явно ти такава си се харесваш...huba написа:Nishto ne "kapishe" ! Sigurno ne sam dostignala nivoto na "vishata emigrantska izvisenost " za da razbera edin takav "umen" postingIvHaydu написа: Капише?![]()
![]()
Ti obache mojesh da prodaljavash da sipesh personalni "plunki", ako tolkova ti haresva.Ne znam na kakvo shte se prevarnesh, nito e moia rabota, nito pak me interesuva.
Yavno ne si me razbral, no shte otgovorya na zayadlivite ti zabelejki uchtivo. Mejdu drugoto ne sam na 25, a na 26 godini, no gore-dolu si poznal.foxxbatter написа:Канук гледам пак пориш мрака с повърхностни мнения, но би ли споделил в колко от изброените държави си работил или живял за своите 25 години? И не аз чух, а пък там ми казаха едни приятели. Защото имам усещане че си ги гледал тези държави на пощенска картичка или по предаване Атлас. ...
miteto написа:IvHaydu написа:Бибко, друже, не отнемай негативизма на някои хора!
Че то ако ги "отмиеш" от техния си негативизъм, току-виж, че изчезнали...![]()
![]()
ИвХайду, кат гледам определени персони направо се пръскат от злоба, ама и аз не мога да си обясня защо
Ivane,, az moia jivot si go haresvam takav kakavto e.I s hubavoto i s loshoto.Hubavoto mi nosi radostite, a loshoto mi pomaga da avansiram.IvHaydu написа: Опитвам се да ти кажа да не си толкова зла, че не е хубаво, ама явно ти такава си се харесваш...
Светът е наистина хубав, ако се опиташ да го погледнеш с добри очи. Опитай, може пък да ти хареса...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
IvHaydu написа:[
Защо ли все неразбиращите и непознаващите плюят?
Сигурно защото се мъчат да заместят липсата на знания и вяра с плюнки...
Ама то един плюл, плюл, плюл...та се превърнал в плюнка...
Капише?
miteto написа:IvHaydu написа:Бибко, друже, не отнемай негативизма на някои хора!
Че то ако ги "отмиеш" от техния си негативизъм, току-виж, че изчезнали...![]()
![]()
ИвХайду, кат гледам определени персони направо се пръскат от злоба, ама и аз не мога да си обясня защо