razocharovani li ste ot Canada
100%
Ти нали ще ме поканиш на гости за 1-2 4аса?
Обещавам 4е няма да открадна нищо.
Ти нали ще ме поканиш на гости за 1-2 4аса?
Обещавам 4е няма да открадна нищо.
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Аааахаха...виж как по4наха да се дърпат...
Добре де, няма гости, първо ще се съберем в кутурният център, да ме опознаете малко, и да видите 4е не съм 4ак толкова лош 4овек...
Добре де, няма гости, първо ще се съберем в кутурният център, да ме опознаете малко, и да видите 4е не съм 4ак толкова лош 4овек...

T&C of my opinion:
- goliama mechka
- Син на Великата Мечка
Дюд,как си с тревата,мой човек,досега тук имаме само Доктора,той кат препуши,и започва да ни забавлява,да си ни жив и здрав и ти,да го отменяш отвреме навреме.Стягай камерата,момента наближаваBG-Dude написа:Аааахаха...виж как по4наха да се дърпат...

Mda, komentar tipichno po bulgarski... Inache niakoi tvardiat che se izbiagali ot tova deto vsashrtnost go nosiat v sebe si....goliama mechka написа:Каква ти е специалността,приятел,кажи и ние да поучим за такова,100 Канадски долара на ден заплата в БГ.......Ти да не си учил за министро,бе?Момкото написа:Хей хора намерих си работа по специалноста в България
за 12 CAD/час на пълен работен ден и 35 дни платен отпуск.
Просто исках веднага да споделя радостта си с Вас.
Човек трябва да вярва в себе си и да слуша сърцето си.
Мечтите се сбъдват.

"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Да прав си,някои хора ги боли от истината и ги избива на заядливост и персонални нападки.Спомням си как един от участниците се беше обърнал неопределено към аудиторията с определението -;кретени;,поне от устата на Дюд не са излизали подобни квалификации за сънародниците му с които общува тук във форума.
- St.Anger
- Some Kind of Monster
Ами върнах се назад да не съм пропуснал нещо, но не видях да е обиждал някого. Макар и да не съм съгласен с всичко, което казва мога да ти кажа, че поне е пич!ilian79 написа:St.Anger,май четеш между редовете или избирателно!обиждаше всички и продължава да обижда или и ти не спадаш към българите,ограничените,завистливи,мизерниците...?
To Live Is To Die
Според тебе е пич, защото мнението ти съвпада с неговото. Според мен говори глупости, ерго не е пич. Хората не го нападат, ами го бъзикат, ама като видиш такъв уникат, как да не го бъзикнешSt.Anger написа:Ами върнах се назад да не съм пропуснал нещо, но не видях да е обиждал някого. Макар и да не съм съгласен с всичко, което казва мога да ти кажа, че поне е пич!ilian79 написа:St.Anger,май четеш между редовете или избирателно!обиждаше всички и продължава да обижда или и ти не спадаш към българите,ограничените,завистливи,мизерниците...?

Мда, той се обръща много по-изискано към аудиториятаbateto написа:Да прав си,някои хора ги боли от истината и ги избива на заядливост и персонални нападки.Спомням си как един от участниците се беше обърнал неопределено към аудиторията с определението -;кретени;,поне от устата на Дюд не са излизали подобни квалификации за сънародниците му с които общува тук във форума.

BG-Dude написа:За лузарите, дето нищо не могат да направят в БГ
.............
Ти прасето в палат го сложи - пак прасе ще си е - и ще плюе тези които са в ко4ината
обясних че не пуша, нито тютюн, нито трева. това ми прилича на заяждане от твоя странаgoliama mechka написа:Дюд,как си с тревата,мой човек,досега тук имаме само Доктора,той кат препуши,и започва да ни забавлява,да си ни жив и здрав и ти,да го отменяш отвреме навреме.Стягай камерата,момента наближаваBG-Dude написа:Аааахаха...виж как по4наха да се дърпат...
Добре де, няма гости, първо ще се съберем в кутурният център, да ме опознаете малко, и да видите 4е не съм 4ак толкова лош 4овек...![]()
![]()
Това е твоят шанс.
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Ne sasho, ne e zaiajdane.Za imuniziranite tuk tova e samo bazikane.sasho71 написа:обясних че не пуша, нито тютюн, нито трева. това ми прилича на заяждане от твоя странаgoliama mechka написа:Дюд,как си с тревата,мой човек,досега тук имаме само Доктора,той кат препуши,и започва да ни забавлява,да си ни жив и здрав и ти,да го отменяш отвреме навреме.Стягай камерата,момента наближаваBG-Dude написа:Аааахаха...виж как по4наха да се дърпат...
Добре де, няма гости, първо ще се съберем в кутурният център, да ме опознаете малко, и да видите 4е не съм 4ак толкова лош 4овек...![]()
![]()
Това е твоят шанс.

"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."