razocharovani li ste ot Canada

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

100%

Ти нали ще ме поканиш на гости за 1-2 4аса?
Обещавам 4е няма да открадна нищо.
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
BG-Dude

Мнение от BG-Dude »

Аааахаха...виж как по4наха да се дърпат...

Добре де, няма гости, първо ще се съберем в кутурният център, да ме опознаете малко, и да видите 4е не съм 4ак толкова лош 4овек... :cry:
T&C of my opinion:
The opinion I have expressed is entirely mine. It does not represent that of the forum, or any other member of it. Feel free to agree, or disagree with my opinion. My opinion should not be treated as a legal advice.
Аватар
goliama mechka
Син на Великата Мечка

Мнение от goliama mechka »

BG-Dude написа:Аааахаха...виж как по4наха да се дърпат...

Добре де, няма гости, първо ще се съберем в кутурният център, да ме опознаете малко, и да видите 4е не съм 4ак толкова лош 4овек... :cry:
Дюд,как си с тревата,мой човек,досега тук имаме само Доктора,той кат препуши,и започва да ни забавлява,да си ни жив и здрав и ти,да го отменяш отвреме навреме.Стягай камерата,момента наближава :lol: :lol: :lol: Това е твоят шанс.
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

BG-Dude написа: Ти нали ще ме поканиш на гости за 1-2 4аса?
Обещавам 4е няма да открадна нищо.
Не знам дали въпросът ти е към мен, но ако е - не, няма да те поканя, както казах, в дома си каня само приятелите си.
Изображение
huba

Мнение от huba »

goliama mechka написа:
Момкото написа:Хей хора намерих си работа по специалноста в България
за 12 CAD/час на пълен работен ден и 35 дни платен отпуск.

Просто исках веднага да споделя радостта си с Вас.

Човек трябва да вярва в себе си и да слуша сърцето си.

Мечтите се сбъдват.
Каква ти е специалността,приятел,кажи и ние да поучим за такова,100 Канадски долара на ден заплата в БГ.......Ти да не си учил за министро,бе? :lol:
Mda, komentar tipichno po bulgarski... Inache niakoi tvardiat che se izbiagali ot tova deto vsashrtnost go nosiat v sebe si.... :shock:
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

мечка,той доктора не само по трева си пада,открил е май и друг център на удоволствието,ама е стабилен :wink: дюдю и той е пич :)
Аватар
Mi-na
Обратна връзка:

Мнение от Mi-na »

Снимай там където си сега да видим от какво толкова се оплакваш
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

Тук обаче искам да отбележа, че БГ-дюд не е отправял персонални заяждания и атаки към никой, докато няколко човека, понеже не им харесва какво казва той, го нападат типично по балкански. Изводите всеки да си ги прави :idea: ! :)
To Live Is To Die
ilian79
mutd

Мнение от ilian79 »

St.Anger,май четеш между редовете или избирателно!обиждаше всички и продължава да обижда или и ти не спадаш към българите,ограничените,завистливи,мизерниците...?
bateto

Мнение от bateto »

Да прав си,някои хора ги боли от истината и ги избива на заядливост и персонални нападки.Спомням си как един от участниците се беше обърнал неопределено към аудиторията с определението -;кретени;,поне от устата на Дюд не са излизали подобни квалификации за сънародниците му с които общува тук във форума.
Аватар
St.Anger
Some Kind of Monster

Мнение от St.Anger »

ilian79 написа:St.Anger,май четеш между редовете или избирателно!обиждаше всички и продължава да обижда или и ти не спадаш към българите,ограничените,завистливи,мизерниците...?
Ами върнах се назад да не съм пропуснал нещо, но не видях да е обиждал някого. Макар и да не съм съгласен с всичко, което казва мога да ти кажа, че поне е пич!
To Live Is To Die
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

St.Anger написа:
ilian79 написа:St.Anger,май четеш между редовете или избирателно!обиждаше всички и продължава да обижда или и ти не спадаш към българите,ограничените,завистливи,мизерниците...?
Ами върнах се назад да не съм пропуснал нещо, но не видях да е обиждал някого. Макар и да не съм съгласен с всичко, което казва мога да ти кажа, че поне е пич!
Според тебе е пич, защото мнението ти съвпада с неговото. Според мен говори глупости, ерго не е пич. Хората не го нападат, ами го бъзикат, ама като видиш такъв уникат, как да не го бъзикнеш :D :D :D
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

bateto написа:Да прав си,някои хора ги боли от истината и ги избива на заядливост и персонални нападки.Спомням си как един от участниците се беше обърнал неопределено към аудиторията с определението -;кретени;,поне от устата на Дюд не са излизали подобни квалификации за сънародниците му с които общува тук във форума.
Мда, той се обръща много по-изискано към аудиторията :lol: :lol: :lol:
BG-Dude написа:За лузарите, дето нищо не могат да направят в БГ
.............
Ти прасето в палат го сложи - пак прасе ще си е - и ще плюе тези които са в ко4ината
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

goliama mechka написа:

Дюд,как си с тревата,мой човек,досега тук имаме само Доктора,той кат препуши,и започва да ни забавлява,да си ни жив и здрав и ти,да го отменяш отвреме навреме.Стягай камерата,момента наближава :lol: :lol: :lol: Това е твоят шанс.
обясних че не пуша, нито тютюн, нито трева. това ми прилича на заяждане от твоя страна
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
huba

Мнение от huba »

sasho71 написа:
goliama mechka написа:

обясних че не пуша, нито тютюн, нито трева. това ми прилича на заяждане от твоя страна
Ne sasho, ne e zaiajdane.Za imuniziranite tuk tova e samo bazikane. :)
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Заключено