Документи Букурещ - Пролет 2011
Re: Документи Букурещ - Пролет 2011
така и не разбрах какво пишете за периодите когато сте работили на черно и не може да се докаже
питам за това, защото знам със сигурност че те проверяват всяка една работа, не знам точно как, но наши приятели са ги проверявали така.Ако човек пише че е работил без трудов договор, това звучи лошо, а също и недоказуемо. Моля ако някой има подобен опит или случай да пише 
По-добре да пише, че е работил без договор, от колкото да пише, че нищо не е работил. Едното е по-малкото зло и звучи по-добре, образно казано.desitta7 написа:така и не разбрах какво пишете за периодите когато сте работили на черно и не може да се докаже...>>...Ако човек пише че е работил без трудов договор, това звучи лошо, а също и недоказуемо. Моля ако някой има подобен опит или случай да пише
Здравейте,
имам един въпрос относно снимките.
Аз си взех вчера моите, обаче , уж показах изискванията от упътването за това как да изглеждат - там с размерите(измерих с линийка - наред са) и с фона, но ми се струва че фонът на снимките ми не е светъл ... е, не е и тъмен, но е нещо като сиво, нещо като доста мръсно бяло, мрачно небе пред буря ... бе не знам, ама никак не е като на бял лист хартия например... фотографът ме уверява, че така трябвало да е ... аз все пак му казах , че искам да са на бял фон и да ми направи второ копие - някой имал ли е проблем със снимките, вашите снимки на абсолютно бял фон ли са???
имам един въпрос относно снимките.
Аз си взех вчера моите, обаче , уж показах изискванията от упътването за това как да изглеждат - там с размерите(измерих с линийка - наред са) и с фона, но ми се струва че фонът на снимките ми не е светъл ... е, не е и тъмен, но е нещо като сиво, нещо като доста мръсно бяло, мрачно небе пред буря ... бе не знам, ама никак не е като на бял лист хартия например... фотографът ме уверява, че така трябвало да е ... аз все пак му казах , че искам да са на бял фон и да ми направи второ копие - някой имал ли е проблем със снимките, вашите снимки на абсолютно бял фон ли са???
Чак бели като на лист хартия не са били. Леко сифкави, като мръсно бяло.
Снимките трябва да са на светъл или бял фон.Моите са на бледо сив и така ги изпратих.
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
И нашите са на светъл, леко синкав фон. Това което ме безпокои повече е че фотографа ми ги поднесе със заоблени ъгли. Някой друг изпращал ли е такива?
Сега погледнах, че и моите са със заоблени ъгли ... ми че то така си им е ножичката, сега за другите ще питам дали нямат ножички с прави ъглиloginn написа:И нашите са на светъл, леко синкав фон. Това което ме безпокои повече е че фотографа ми ги поднесе със заоблени ъгли. Някой друг изпращал ли е такива?
succes, Не би трябвало да е проблем, че ъглите са заоблени.
Имам конкретен въпрос относно сведенията за месторабота в документите за Букурещ-мъжа ми е работил без договор в продължение на 6 год. ( периода е преди 2003г. ). Знам, че в случая трябва да пишем безработен, но ме притеснява дългия период.
Приемам мнения и предложения по казуса.
Приемам мнения и предложения по казуса.
21.05.2010 - Изпратени документи Виена
23.11.2011 - Получени покани за визи
13.01.2012- Montreal
23.11.2011 - Получени покани за визи
13.01.2012- Montreal
Роро, моят има 6 години като управител на фирма, които много трудно мога да докажа, затова предпочетохме да го пишем безработен. Предпочитам това, колкото и лошо впечатление да прави, от колкото недай си боже да ми поискат да докажа този стаж и аз да не успея. Все пак в Бг е нормално да бъдеш без работа, ако беше всичко идеално надали щяхме да искаме да се махнем. Аз лично в документите пиша само неща които мога да докажа! Но всеки си знае 
"Повечето истински провали се дължат на ограничения, които хората си поставят сами, в собствените си умове." Н.Х.
- hoyden
- Обратна връзка:
Подкрепям Joya. Навремето и ние имахме такъв казус, защото мъжът ми работеше на много места без договор, особено пък в по-младежките си години. Там, където не можехме да докажем стажа му, писахме, че е бил безработен. Имаше много такива "дупки", но не сме имали проблем с имиграционните в Букурещ. Така, че бъдете честни в попълването на формулярите.Joya написа:Роро, моят има 6 години като управител на фирма, които много трудно мога да докажа, затова предпочетохме да го пишем безработен. Предпочитам това, колкото и лошо впечатление да прави, от колкото недай си боже да ми поискат да докажа този стаж и аз да не успея. Все пак в Бг е нормално да бъдеш без работа, ако беше всичко идеално надали щяхме да искаме да се махнем. Аз лично в документите пиша само неща които мога да докажа! Но всеки си знае
Желая успех на всички и бързо получаване на визите!
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
- sudju4e
- Обратна връзка:
И моите документи потеглиха днес в 16:27 към Букурещ благополучно надявам се 
DSC - 30.04.2010
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Entervue - 08.03.2011 - успешно
DRP - Букурещ -23.03.2011
Медицински - 22.08.2011 (направени - 23.08.2011)
Покани - 24.01.2012
Визи - 23.02.2012
Полет - 25.03.2012
Хм, не знам, но 6 години безработен ми изглежда по-безотговорно. Това е моята гледна точка.
И румънците са като нас, и там има работа на черно.
Много ще ми бъде интересно, ако им поискат някаква информация, защо не е могъл да си намери работа 6 години, освен това което ще спомене в документите...,нали трябва да пишем истината. Освен това, той се води глава на семейство!hoyden написа:Така, че бъдете честни в попълването на формулярите.
И румънците са като нас, и там има работа на черно.
За какъв период от време става въпрос? Ако е една-две години, няма смисъл да се коментира.hoyden написа:Имаше много такива "дупки", но не сме имали проблем с имиграционните в Букурещ
Само напред.....и пълен напред.sudju4e написа:И моите документи потеглиха днес в 16:27 към Букурещ благополучно надявам се
Защо всички плащате в евро? Знам, че това е улеснение, но няма ли изискване парите да са в долари?
Другият ми въпрос е може ли да се плати с чек, който да се приложи с документите?
И ако се плаща с платежно нареждане знаете ли каква е таксата на чуждата банка, защото ако има такава предполагам ние ще трябва да я платим. Не става въпрос за тези 2 евро, които ни взимат за платежното.
Благодаря на отзовалите се
Другият ми въпрос е може ли да се плати с чек, който да се приложи с документите?
И ако се плаща с платежно нареждане знаете ли каква е таксата на чуждата банка, защото ако има такава предполагам ние ще трябва да я платим. Не става въпрос за тези 2 евро, които ни взимат за платежното.
Благодаря на отзовалите се
Интервю - 15 март 2011 - успешно
(party)
Документи до Букурещ - 4 април 2011
Баркодове - 11 май 2011
Медицински - получени на 11.11.2011, направени на 21.11.2011
ОК на медицинските - 14.12.2011
Документи до Букурещ - 4 април 2011
Баркодове - 11 май 2011
Медицински - получени на 11.11.2011, направени на 21.11.2011
ОК на медицинските - 14.12.2011