По-добре да пише, че е работил без договор, от колкото да пише, че нищо не е работил. Едното е по-малкото зло и звучи по-добре, образно казано.desitta7 написа:така и не разбрах какво пишете за периодите когато сте работили на черно и не може да се докаже...>>...Ако човек пише че е работил без трудов договор, това звучи лошо, а също и недоказуемо. Моля ако някой има подобен опит или случай да пише
Сега погледнах, че и моите са със заоблени ъгли ... ми че то така си им е ножичката, сега за другите ще питам дали нямат ножички с прави ъглиloginn написа:И нашите са на светъл, леко синкав фон. Това което ме безпокои повече е че фотографа ми ги поднесе със заоблени ъгли. Някой друг изпращал ли е такива?
Подкрепям Joya. Навремето и ние имахме такъв казус, защото мъжът ми работеше на много места без договор, особено пък в по-младежките си години. Там, където не можехме да докажем стажа му, писахме, че е бил безработен. Имаше много такива "дупки", но не сме имали проблем с имиграционните в Букурещ. Така, че бъдете честни в попълването на формулярите.Joya написа:Роро, моят има 6 години като управител на фирма, които много трудно мога да докажа, затова предпочетохме да го пишем безработен. Предпочитам това, колкото и лошо впечатление да прави, от колкото недай си боже да ми поискат да докажа този стаж и аз да не успея. Все пак в Бг е нормално да бъдеш без работа, ако беше всичко идеално надали щяхме да искаме да се махнем. Аз лично в документите пиша само неща които мога да докажа! Но всеки си знае
Много ще ми бъде интересно, ако им поискат някаква информация, защо не е могъл да си намери работа 6 години, освен това което ще спомене в документите...,нали трябва да пишем истината. Освен това, той се води глава на семейство!hoyden написа:Така, че бъдете честни в попълването на формулярите.
За какъв период от време става въпрос? Ако е една-две години, няма смисъл да се коментира.hoyden написа:Имаше много такива "дупки", но не сме имали проблем с имиграционните в Букурещ
Само напред.....и пълен напред.sudju4e написа:И моите документи потеглиха днес в 16:27 към Букурещ благополучно надявам се