Избор на бар в София за приятелите ни от Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
bateto

Мнение от bateto »

А може ли човек к'вото забие с него да си тръгне.
Аватар
bliasaka
Блясъчко Мечтателник

Мнение от bliasaka »

:lol: 8)
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

bateto написа:А може ли човек к'вото забие с него да си тръгне.
Ако имаш кинти, всичко може :P
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
bateto

Мнение от bateto »

Че то и преди така си беше,нямали да ме изненадате с нещо ново.
todor73

Мнение от todor73 »

Кума Лиса написа:
bateto написа:А може ли човек к'вото забие с него да си тръгне.
Ако имаш кинти, всичко може :P
eee tuka veche rabotata zagrubia :D , ko sia ami ako rabotia v BAN :D , abe dobre mi e v canada :twisted:
Гост

Мнение от Гост »

Ами те, Тоше, в е-БАН колко мислиш, че вземат. Между 120 и 300 лева, и някои по-старши максимум 500 :(
todor73

Мнение от todor73 »

ombi ami tova beshe literaturna metafora pqk i az v ban ne sqm rabotil :D , pqk za vqprosnite (ot postinga po gore de) talant se iska min 110 kg i ... abe bmw da imash ''slujebno'' :wink: shashava istoria ...
Аватар
Koko

Re: Избор на бар в София за приятелите ни от Канада

Мнение от Koko »

estoyanova написа: Да направим нещо като класификатор на най-готините барове в големите градове на БГ за да ви е готино като дойдете тук и да не се лутате в избора.
Нали знаеш, човек като си пътува до България и дните на престоя му са преброени, колко бързо минава времето. Трябва да похваля роднините и приятелите ми, които миналото лято ми бяха направили такава програма, че просто свят ми се зави от ходене насам-натам и посещения по някои интересни заведения.
Имаш ли представа този бар от кога съществува? Имам някакъв спомен за бар в една къща в този район, но не му помня името - за същото заведение ли става дума?
bateto

Мнение от bateto »

абе номера не е за колоко работиш и колко изкарваш ,а колко са ти на сърце.леле ,ако бях жена к'ва хиена щях да бъда,тъп късмет :o
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

taka e bate, i az ме е яд, ако бяхме жени, хубави де, щяхме маса пари да направим и живота щеше да е по-лесен :D
monny

Мнение от monny »

Кума Лиса написа:Абе, какви барове....водете ги в Биад :lol: такова чудо гаранция никой канадец не е виждал 8)
там може да покажеш на чужденец единствено българската простотия
лятос водих англичани във "варвари" до несебър - манджи хубави, атракции много , всичко беше very good до момента когато надуха децибелите и българските "интелектуалци " се качиха на масите, реакцията беше "давай да си ходим " "разбрах защо искате да ходите в канада вие сте луд народ" :lol: :lol:
Аватар
No667

orhan murad

Мнение от No667 »

Azis e hita v BG i Tv Planeta :)
Staria mi priatel Orhan Murad e pital za mene,ste se vidim na domashno sas salatki i rakii ili na krachma.
Ne sum chalga fan,no predi v rabotata si se sreshtah s kakvi li ne hora i edin ot tiah beshe Orhan Murad i toi mnogo naroden chovek i tochen
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
tornado

Re: orhan murad

Мнение от tornado »

No667 написа:Azis e hita v BG i Tv Planeta :)
Staria mi priatel Orhan Murad e pital za mene,ste se vidim na domashno sas salatki i rakii ili na krachma.
Ne sum chalga fan,no predi v rabotata si se sreshtah s kakvi li ne hora i edin ot tiah beshe Orhan Murad i toi mnogo naroden chovek i tochen
За Орхан - абсолютно вярно! Преди години живееше в кооперацията до нас и наистина е много точен. Само се чудя как винаги разпознаваше синът ми когато се прибираше и току го закачаше по нещо...

А за Милен Велчев, абе едно време когато беше в казармата в Пловдив, изобщо не беше лошо момче даже си беше много точен! Оттогава доста вода изтече и какъв е станал не знам, старите спомени вредят на реалните преценки, трудно се мрази така управата... :shock:
Аватар
Koko

Re: orhan murad

Мнение от Koko »

estoyanova написа:Коко здрасти!Този бар съществува от 2004 навръх Нова година отвори.Не е къща а супер модерно място на 2 етажа.Намира се точно до Парламента на жълтите павета на Московска 3 а на Московска 9 е Канадски консулски отдел.До него са стълбичките които излизат на ул.Дондуков към Младежкият театър.
Явно съм се заблудил, за друго заведение става дума - не е точно при стълбите към Дондуков, макар че беше пак в същия район.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Коко, там при стълбите на Дондуков има един ресторант (отгоре), а по-надолу е едно заведение Грамофон - за него ли говориш?
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.