DALGOTO CAKANE ZA FEDERALNA CANADA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
AlexAA

Мнение от AlexAA »

Hi,
Pisha za da vi kaje, che ima i po-zle.
Moi priyateli podadoha dokumenti December, 1999. Oshte chakat interview. Prez tova vreme ima pratiha 2 pisma da gi uvedomyat za promyana na immigration zakona i edno pismo da im kajat, che tryabva da vzemat IELTS.
GORE GLAVATA MLADEJI!!!!
Stiskam paltzi na vsichki chakashti. Uspeh na vsichki.
Cheers
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Вие наистина имате сериозно търпение. :D Един френски щяхте да сте го изтръшкали 3 пъти оттогава и сега да сте си във Федерална част. 8)
За толкова години могат да се случат и променият толкова много неща.
Успех на чакащите и ви желая по-бързо развитие,че то това вашето чакане си е направо тежък физически труд.
debora00007777

Мнение от debora00007777 »

zdraveite
tova cakane naistina e ujasno dano po skoro da ni izvikat
Натали

Мнение от Натали »

Много си прав :wink: . Почвам вече повече да помъдрявам :lol: и да се замислям сериозно. Няма да ме познаят роднините в Канада!

[/quote][Maverick]
Натали

Мнение от Натали »

paskalev,
kak stana taka, che si minal bez interviu. Kaji mi ne6to pove4e za tova, za6toto i na men ne mi iskat interviu sled tri godini i polovina 4akane. Kakvo 6te sledva togava. Ako ne te marzi, 6te ti bada mnogo blagodarna za tsennata informatsia. Uspeh :wink:

[/quote][paskalev]
paskalev

Мнение от paskalev »

Натали написа:paskalev,
kak stana taka, che si minal bez interviu. Kaji mi ne6to pove4e za tova, za6toto i na men ne mi iskat interviu sled tri godini i polovina 4akane. Kakvo 6te sledva togava. Ako ne te marzi, 6te ti bada mnogo blagodarna za tsennata informatsia. Uspeh :wink:

[paskalev][/quote]

Zdrasti Nataly,

Na men sled blizo 3 godini chakane mi poiskaha dokumenti i po nowiqt zakon. Towa wkljuchwashe IELTS (obektiwno dokazatelstwo za anglijski) i izwlechenie ot bankata (obektiwno dokazatelstwo na sredstwa), kakto i dosta formi i presni kopiq na nqkoi dokumenti (naprimer swidetelstwo za sydimost). To towa e edno ot predimstwata na nowata sistema - ako dokumentite sa ti nared, mnogo chesto nqma da ima interview. Predi interview-to slujeshe osnowno za prowerka na niwoto ti na ezika, prowerka na sredstwata i prowerka na dokumentite ako ima nqkakwi symneniq. Sega wikat na inteview samo ako imat nqkakwi symneniq w dokumentite. Kakyw im e kriteriq za symneniq neznam.

Ta sled kato pratih prez April 2003 nowite dokumenti, prez August 2003 mi pratiha dokumenti s koito da si naprawq medicinski pregledi. Sled towa ne gi chuh do Maj 2004, kogato mi pratiha pismo da prashtam pasportite za Visa.

Towa e nakratko.

Spored men e mnogo wajno da prashtash kakwoto ti poiskat, kolkoto moje po-byrzo. IELTS e wajen, zashtoto ako dokazatelstwa s drugi dokumenti mnogo trudno minawat i dori da minat, e po-weroqtno da te wiknat na interview.

Uspeh
Gudo

Мнение от Gudo »

Nie cme podali ot dekemvri 2000 , a v nachaloto na tazi godina izpratihme po novia zakon kakvoto ni iskaha bez IELTS. Moia priatelka, s koiato sme podali zaedno v edin i sahti den dokumenti v Bukuresht prez dekemvri 2000g i ne e izpratila nishto po novite iziskvania e na intervu na 12.10., no niama da otide poradi lichni prichini. NIAMAM NIKAKVO OBIASNENIE
debora00007777

Мнение от debora00007777 »

naistina vsicko e mnogo obarkano ne znam prosto kakav e kriteria za otcenqwane; nito pak sam naiasno za interwutata.Kato ceta vava foruma spored men v bukuresht cari goliama obarkvacia
Заключено