Hi,
Pisha za da vi kaje, che ima i po-zle.
Moi priyateli podadoha dokumenti December, 1999. Oshte chakat interview. Prez tova vreme ima pratiha 2 pisma da gi uvedomyat za promyana na immigration zakona i edno pismo da im kajat, che tryabva da vzemat IELTS.
GORE GLAVATA MLADEJI!!!!
Stiskam paltzi na vsichki chakashti. Uspeh na vsichki.
Cheers
DALGOTO CAKANE ZA FEDERALNA CANADA
Вие наистина имате сериозно търпение.
Един френски щяхте да сте го изтръшкали 3 пъти оттогава и сега да сте си във Федерална част. 
За толкова години могат да се случат и променият толкова много неща.
Успех на чакащите и ви желая по-бързо развитие,че то това вашето чакане си е направо тежък физически труд.

За толкова години могат да се случат и променият толкова много неща.
Успех на чакащите и ви желая по-бързо развитие,че то това вашето чакане си е направо тежък физически труд.
-
[paskalev][/quote]Натали написа:paskalev,
kak stana taka, che si minal bez interviu. Kaji mi ne6to pove4e za tova, za6toto i na men ne mi iskat interviu sled tri godini i polovina 4akane. Kakvo 6te sledva togava. Ako ne te marzi, 6te ti bada mnogo blagodarna za tsennata informatsia. Uspeh![]()
Zdrasti Nataly,
Na men sled blizo 3 godini chakane mi poiskaha dokumenti i po nowiqt zakon. Towa wkljuchwashe IELTS (obektiwno dokazatelstwo za anglijski) i izwlechenie ot bankata (obektiwno dokazatelstwo na sredstwa), kakto i dosta formi i presni kopiq na nqkoi dokumenti (naprimer swidetelstwo za sydimost). To towa e edno ot predimstwata na nowata sistema - ako dokumentite sa ti nared, mnogo chesto nqma da ima interview. Predi interview-to slujeshe osnowno za prowerka na niwoto ti na ezika, prowerka na sredstwata i prowerka na dokumentite ako ima nqkakwi symneniq. Sega wikat na inteview samo ako imat nqkakwi symneniq w dokumentite. Kakyw im e kriteriq za symneniq neznam.
Ta sled kato pratih prez April 2003 nowite dokumenti, prez August 2003 mi pratiha dokumenti s koito da si naprawq medicinski pregledi. Sled towa ne gi chuh do Maj 2004, kogato mi pratiha pismo da prashtam pasportite za Visa.
Towa e nakratko.
Spored men e mnogo wajno da prashtash kakwoto ti poiskat, kolkoto moje po-byrzo. IELTS e wajen, zashtoto ako dokazatelstwa s drugi dokumenti mnogo trudno minawat i dori da minat, e po-weroqtno da te wiknat na interview.
Uspeh
Nie cme podali ot dekemvri 2000 , a v nachaloto na tazi godina izpratihme po novia zakon kakvoto ni iskaha bez IELTS. Moia priatelka, s koiato sme podali zaedno v edin i sahti den dokumenti v Bukuresht prez dekemvri 2000g i ne e izpratila nishto po novite iziskvania e na intervu na 12.10., no niama da otide poradi lichni prichini. NIAMAM NIKAKVO OBIASNENIE
-