Знаеш ли колко много, много действително ми е помогнал този клуб. Оттук намерих телефона на учителката ми по френски, благодарение на която съм тук, защото бях жива трагедия до 2 месетса преди интервюто, от тук знаех какво да очаквам като дойда и че съвсем не е толкова розово, но знаех и хубавите неща за страната, тук направих и някои контакти с хора, на които съм безкрайно БлАГОДАРНА за помощтта им, с които станахме много близки приятели и липсата на старите ми другарчета, които оставих в БГ не е толкова остра, от същите хора продължавам да получавам помощ и инфо, а когато и аз знам нещо и с каквото мога и аз помагам... дори и само да си побъбрим, да се пошляем или поплитсикаме краката в някой фонтан

(това е страшно готино, много го обичам), да си лежим вечер към 11 пред Парламента на тревата и да слушаме безплатно музика... все хубави неща.
И знаеш ли, че тези хора вече НЕ влизат във форума. Мисля че само един от тях влиза отвреме навреме.
Ей за това ми е мъка. Няма нищо лошо човек просто да си побъбри във форума, нали за това е клуб РАЗНИ. Гадно става, когато започват да се бълват помии и да си изкарват неупотребения тестостерон върху невинни и да им развалят темите. Защото забележи, че това са 99% мъже.

Което ми хрумва сега, до на Дани мотото - четете бе хора, четете, може да добавим и:
е*** бе хора, е***

(ух, тая дума много я мразя, предпочитам другите, ама се връзва с римата на Дани

)
Та така, ако адреналина малко поспадне, нещата може и да се променят в тоя форум.
Забелязал ли си, че и любимото ни Шнорхелче вече не пише никакво.
Много, страшно много готини хора вече не влизат.