абе къде изчезна Канука

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Alina

Мнение от Alina »

Знаеш ли колко много, много действително ми е помогнал този клуб. Оттук намерих телефона на учителката ми по френски, благодарение на която съм тук, защото бях жива трагедия до 2 месетса преди интервюто, от тук знаех какво да очаквам като дойда и че съвсем не е толкова розово, но знаех и хубавите неща за страната, тук направих и някои контакти с хора, на които съм безкрайно БлАГОДАРНА за помощтта им, с които станахме много близки приятели и липсата на старите ми другарчета, които оставих в БГ не е толкова остра, от същите хора продължавам да получавам помощ и инфо, а когато и аз знам нещо и с каквото мога и аз помагам... дори и само да си побъбрим, да се пошляем или поплитсикаме краката в някой фонтан :lol: :lol: :lol: (това е страшно готино, много го обичам), да си лежим вечер към 11 пред Парламента на тревата и да слушаме безплатно музика... все хубави неща.

И знаеш ли, че тези хора вече НЕ влизат във форума. Мисля че само един от тях влиза отвреме навреме.

Ей за това ми е мъка. Няма нищо лошо човек просто да си побъбри във форума, нали за това е клуб РАЗНИ. Гадно става, когато започват да се бълват помии и да си изкарват неупотребения тестостерон върху невинни и да им развалят темите. Защото забележи, че това са 99% мъже.

:lol: :lol: Което ми хрумва сега, до на Дани мотото - четете бе хора, четете, може да добавим и:

е*** бе хора, е*** :oops: :oops: :lol: :lol: :lol: (ух, тая дума много я мразя, предпочитам другите, ама се връзва с римата на Дани :oops: :oops: )

Та така, ако адреналина малко поспадне, нещата може и да се променят в тоя форум.

Забелязал ли си, че и любимото ни Шнорхелче вече не пише никакво.

Много, страшно много готини хора вече не влизат.
Alina
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

е кои са тия други форуми, бе хора? дайте някой линк, да идем и тях да развалим :lol: :lol: :lol:
АЛИНКА, ами е...м ама явно недостатъчно, все пак нали знаеш че мъжете сме лесни :wink: ама жена ако остане недое..ана работата става лошаааа :shock:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Alina

Мнение от Alina »

Саше, за същия този форум става дума, но преди година-две. Сегашния няма нищо общо с предишния. Тогава беше съвсем различен и тонът на посетителите, и всеки се опитваше да бъде полезен на другите. Форумът си беше от класа. Нищо общо с помията в Емигратсия, в дира.

А ако толкова много е***те, нямаше да имате толкова много енергия останала за доизразходване :wink: :lol: :lol: :lol:

Както беше казал някой на скоро - абе вие жени нямате ли си, приятелки, любовнитси... изчистихте ли си къщата, видяхте ли си детсата, задоволихте ли жената :lol: :lol: :lol: откъде толкоз време за губене по разни форуми :lol: :lol: :lol:
Alina
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Phu! Ako i Kanaka si e tragnal - loooshhoooo. Na men i Laura mi lipsva... I dvamata mi dadoha mnogo polezna info predi polovin godina..i koeto e po-vajno sa ot tipa hora koito biha te ukorajili i biha popitali kak si, shto si...kak ti varviat neshtata...Loshoooo, che gi niama, loooshoooo...

Mdaaammmm...

Aide da piem po edno da svesnite hora!
paraglider
Обратна връзка:

Мнение от paraglider »

Параглайдер, не е честно така. :wink: Да държиш хората в напрежение.

Vyarno, 4e ne e got, ama az sam si takava :D kato partizanite!!!" Ni duma , ni vopal, ni ston...!" Leleeee, nakade go podkarah!?Ei sega 6te me lin4uvat za tezi partizanski slova!! Ama, az pak ni6to nyama da kaja! :D :wink: :D
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш.
За да срещнеш някого отново,
първо трябва да се сбогуваш с него.
А щом сте приятели,
непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота."
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

da be, zashto taka izcheznaha tez hora? obidiha li se
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

sasho71 написа:da be, zashto taka izcheznaha tez hora? obidiha li se
Едни влизат във форума за 5 минути за да извлекат максимално необходимата им информация - те са привърженици да железен ред и дисциплина!
Други влизат за разтоварване!
Трети да си побъбрят с българи!
Четвърти за да избиват комплекси, да нагрубяват , да се заяждат, да рушат!
Пети да разкажат за своя опит и да помогнат съвсем добронамерено!
Шести да доказват колко са велики!
Седми да създават полезни контакти!
Осми ..

И тъй като всички сме много умни, обидчиви , винаги много прави и нетолерантни към мнението на околните и най - важното не умеем да спорим се получават издънки и хората изчезват.
Другата основна причина за изчезване: целта е изпълнена , нямам вече нужда от форума!
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

G_Rosi написа:
sasho71 написа:da be, zashto taka izcheznaha tez hora? obidiha li se
Едни влизат във форума за 5 минути за да извлекат максимално необходимата им информация - те са привърженици да железен ред и дисциплина!
Осми ..

И тъй като всички сме много умни, обидчиви , винаги много прави и нетолерантни към мнението на околните и най - важното не умеем да спорим се получават издънки и хората изчезват.
Другата основна причина за изчезване: целта е изпълнена , нямам вече нужда от форума!
Така е, Роси, много си права, някои хора получиха каквото им трябва от форума : съвети по документите, интервюто, пътуването, първоначалните им стъпки тук и...спряха да пишат. Ами да, защо да пишат повече, какво друго могат да получат оттук? Да си губят времето и да обясняват стъпки, по коити вече са минали? Едва ли! Те гледат напред! Е, ако някой път им се наложи да получат информация, няма да се чудят, а ще питат, не ги притеснява предимната едностранчивост на обмена на инфо...
Аз ги наричам използвачи - взимат, а пък почти нищо не дават...
А пък аз влизам тук поради всичките изброени по-горе от теб причини!
:beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Alina

Мнение от Alina »

Ей, G_Rosi, браво.

Кратко, точно и ясно синтезира всичко, което се напъвах да кажа с една камара постинг.

Ей това имах предвид, благодаря ти. :lol: :lol: :lol:
Alina
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

G_Rosi написа:Едни влизат във форума за 5 минути за да извлекат максимално необходимата им информация - те са привърженици да железен ред и дисциплина!
Осми ..
put me down for one each (all of the above) plus:
deveti si tarsiat koi da im gleda kucheto dokato sa izvan grada
deseti tarsiat striptiziorki za agenciata na priatelite si...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

I tia devetite namerixa li koi da im gleda ku4eto?
A na desetite kak im vurvi bisnesa?
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Заключено