I v Montreal ne e super, zatova ne se laji Silvia! Naemite predpolagam sa malko po evtini, zastrahowkite na kolite za ot 6 do 10 pati po evtini, pati6tata sa 10 pati po razbiti, nqma rabota, tuk sa nai-golemite rasisti w celq swqt moje bi (ima kompanii, kadeto rabotqt nad 200 du6i i sa 100 % quebequois), za darjawna rabota duma da ne stawa, trqbwa da vladee6 i 2 ezika otli4no, za da moje6 da si pomisli6 za hubawa rabota, powe4eto bg sa na 4erno i wzemat social, ami towa e, ob6to wzeto, a sega ti kaji za Toronto?
papi leko s tezi izkazvania che utre ''naste rabotiagi'' kato idat na rabota i vliazat v foruma nabqrzo ste te izkarat neudachnik i dr. podobni stom pluesh po canada.
Bog mi s svidetel, 4e kazwam istinata! Vsi4ki go znaqt towa, no az ne pluq po Canada, az sam dowolen 4e sam tuk, moje da ba4kam na 4erno, moje da se zanimawam s hilqdi gluposti, no tuk uspqwam da spestq po 1000-1200 $ na mesec i sam mnogo po dowolen otkolkoto w BG. + towa skoro 6te po4na na bqlo i togawa 6te se uspokoq nacqlo...
bravo papi, az sqm za vseki se opravia kakto nameri za dobre stiga da mu haresva poveche ot bg, nali za tova sme doshli na mainata si. uspeh i za v bqdeste
silvia74 написа:Kak e v Montreal stavali za jiveene i imali rabota .
Kolko e zastrahovkata na kolata.
Oooo, jiwot da iskash! Krachma do krachmata... samo triabwa da se wnimawa s gadjetata, 4e takmo si haresash nqkoi, i toi se okaje gei. Oops.Ti towa li pita6? Ako ne - izwiniawai, 4e ne sam razbrala waprosa.
Hi Papi za Toronto Rabota ima dosta ne e problem namiraneto za 9 ili 10
na chas kola ne moga da si kupia posmaryno
Opitah po specialnostta nikoi ne mi e otgovoril
inache sa blagorazpolojeni kam imigrantite.
Ako ima nesto pitai me ste tikaja vshchko malko e darvo i tuka ama bachkam.