Нито едното, нито другото! Аз от един месец и дневното кафе спрях и се чувствувам адски добре. А Щерю се нави да се запишем на курс по танци и съм адски щастлива.
Почваме в четвъртък.
Даже сърце не ми дава да се зарадвам на твоето нещастие. Човек, който не е любезен с другите е един тъжен човек, защото обидите се връщат като бумеранг у него.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
pumpy написа:Чета и си мисля, няма ли начин, административно да им се попречи на тези двамата да си пишат в темите един на друг.
+1
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
pumpy написа:Чета и си мисля, няма ли начин, административно да им се попречи на тези двамата да си пишат в темите един на друг.
Струва ми се, че май вече са резервирали шалето за Swingers party и след като изпуснат парата там, всичко отново ще е под контрол. Бистра и на танци ходи за да е във форма.
Бате, ревнуваш, не го крий! Ние с Щерю изглеждаме, меко казано, spectacular. Ама, не защото сме добри танцьори, а защото сме хубави и двамата.
Е, нали ви пусках вече снимка от благотворителната вечеря. Мухинка хълца цяла седмица след това.
Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата")
Bistra написа:Бате, ревнуваш, не го крий! Ние с Щерю изглеждаме, меко казано, spectacular. Ама, не защото сме добри танцьори, а защото сме хубави и двамата.
Е, нали ви пусках вече снимка от благотворителната вечеря. Мухинка хълца цяла седмица след това.
ъх,това Събитие как съм го пропуснал.не мога да си го простя
дай линк плс към тая снимка и аз да си похълцам и да си порева.
ма напълно съм сериозен,не се измъквай с разни хватки.
давай фотото
Черната Бистра от Биг Форум БГканада и A-блъд от Лавал.
Рядка порода голи охлюви обитавща зелената тревна маса на северния и южния бряг.
От кога охлювите дават наклон на ястребите струва ли си да се лети?