Te вече продават.Bistra написа:Мани, аз на това се надявам. Да настане една ми ти паника и богатите евреи да почнат да продават без пари имоти и бизнеси. После (то е ясно, че Кебек няма да се отцепи) пей сърце!
Какво ще направите, ако Квебек се отдели от Канада?
Re: Какво ще направите, ако Квебек се отдели от Канада?
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
- Bistra
- Напуснал форума
Ти що не си купиш? Скъъъпо!...Мъжът ми е габровец, бре! По-стиснат е и от най-стиснатия евреин. (лелей, ще ме остави дожечера в ресторанта без десерт)YOUPPI написа:Te вече продават.

Аз не съм странен, шантав, откачен или луд. Просто моята реалност е различна от твоята. ("Алиса в Страната на чудесата") 

Каквото ти е обадил Мухата ,това става скъпа...

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
И за какво ти са имоти и бизнеси? Нали си имаш къща и форум?Bistra написа:Мани, аз на това се надявам. Да настане една ми ти паника и богатите евреи да почнат да продават без пари имоти и бизнеси. После (то е ясно, че Кебек няма да се отцепи) пей сърце!....Ама то това моето мяза малко на мокрите сънища на Мухата 2....за съжаление.

Лошото (или доброто) е че при изнасянето на много хора безнеса на другите там ще западне, а изселниците ще вдигнат цените на имотите по федерална Канада.. Говорим теоретично, без да взимаме всички фактори предвид.
Embrace your climate change!