АКО НЯКОЙ НЕ ГО Е ЧЕЛ ЩЕ МУ Е ОТ ПОЛЗА!!!

Федералната процедура за имиграция, спонсориране, студентски, работни и посетителски визи, програмите за имиграция на останалите провинции.
JITOMIR999

Re: АКО НЯКОЙ НЕ ГО Е ЧЕЛ ЩЕ МУ Е ОТ ПОЛЗА!!!

Мнение от JITOMIR999 »

bp_de написа:
JITOMIR999 написа:Имаш право, но аз патувам от 3 години ,работя из цяла Англия. Изморен съм от тези патуваня ,имало е дни карам 8 4аса ,а работя само два:).
Също така живял съм и в по малак град,много красиво град4е казва се Stratford-upon-Avon , може и да си бил там. Там не си ли Англичанин е трудно да си намериш работа,а и трудно те приемат. На около 2 4аса и половина от Лондон. Искам да се махна от Европа, искам нещо ново наи ве4е сигорност за децата ми.Както казах бях ли без деца Лондон е ок. Това си е мое ли4но мнение разбира се :).всe пак съм от почти 12 години тук нагледал съм се на какво ли не :)
Ти ако си мислиш че тука в северна америка е по добре ....... в голяма заблуда си .
Сигурно няма ,ама хич няма ,уж в момента щатско се оправяло от криза... ...ама това е само на приказки ,а пък Канада като заден двор на америка....абе какво да ти разправям.
Може да се окаже че ще пътуваш много повече от УК и при това в як студ ,в училище ги учат простотии ако въобще ги учат нещо- все пак от много одавна се знае че прост народ лесно се управлява..
Аз работя R&D ,около мене от 1000 човека я има 10% ,я не ,хора без дипломи-та на тия само като им видиш ценностите и мисленето,а тва са хора дето уж са над средната класа.....
За малоумници и невежи не ми пука, всеки си избира средата. Тук е опастно има булене в у4илищата и то не е малко.Изобщо неможе да се сравнява престъпността например Калгари и Лондон. За работа съм сигурен има пове4е, тук си търся от месеци и е сме6на работа.Предлагат ми да работя за 10-11£ на час което е смешно.Преди 5-6 години работех за £16-£19 на час. А всичко е толкова скъпо.Ами след олимпиадата когато 3000-4000 човека останат без работа тогава незнам.
От студа не ми пука особено ще свикна, а пък ,ако толкова загазя винаги мога да се върна на острова аз сам си с британски паспорт от много време ,нищо не губя,а плюс това и няма да отида в Канада със стотинки:)
newlifeform

Мнение от newlifeform »

:)

Аз разсъждавах по абсолютно същия начин преди да дойда тука.

"Омръзна ми Европа, искам Новия Свят, твърде много култура има тука, твърде много история, много е пренаселено и тн и тн ..."
От 1 година съм в Канада, ела да ме видиш как рева за Европа сега.

Не казвам че УК е най-прекрасното място на света, но Европа си е Европа.
Всеки ще ти го каже.

И тия цифри дето ги споменаваш на час, не знам защо си мислиш, че като се цъфнеш тук ще взимаш повече ;)
Поне в началото. Малко професии имат шанса да взимат повече от 15$ на час особено за първа работа.
Така като те гледам как пишеш (нищо конкретно за граматиката ти :$ ), не ми изглеждаш ИТ, селс, маркетинг, акаунтинг или някаква друга "настолна" професия, де да знам... Или пък може би си майстор готвач шеф ... ;) гут лък да те вземат от първия ден на 60$/час.

И ако си мислиш също че е много евтино ;) - успех.

Хубаво си помисли, да не стане да изпуснеш питомното и да гониш дивото
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

electrified написа:Взимат от стажа, ама дават за възраст и език. Ако си до 35 години и си се представил добре на ИЕЛТС, нЕма какво да те притеснява.
36 навър6вам декември:), а за езика пробвах се 6.5Л, 6.0, 6.0,5.5 което не е много добре, без кой знае каква подготовка, юли наново
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

newlifeform написа::)

Аз разсъждавах по абсолютно същия начин преди да дойда тука.

"Омръзна ми Европа, искам Новия Свят, твърде много култура има тука, твърде много история, много е пренаселено и тн и тн ..."
От 1 година съм в Канада, ела да ме видиш как рева за Европа сега.

Не казвам че УК е най-прекрасното място на света, но Европа си е Европа.
Всеки ще ти го каже.

И тия цифри дето ги споменаваш на час, не знам защо си мислиш, че като се цъфнеш тук ще взимаш повече ;)
Поне в началото. Малко професии имат шанса да взимат повече от 15$ на час особено за първа работа.
Така като те гледам как пишеш (нищо конкретно за граматиката ти :$ ), не ми изглеждаш ИТ, селс, маркетинг, акаунтинг или някаква друга "настолна" професия, де да знам... Или пък може би си майстор готвач шеф ... ;) гут лък да те вземат от първия ден на 60$/час.

И ако си мислиш също че е много евтино ;) - успех.

Хубаво си помисли, да не стане да изпуснеш питомното и да гониш дивото
За граматиката и без да споменаваш знам за какво става въпрос. не искам да работя в офис, никога не съм искал.По професия съм дърводелец, практикувам от 11 години. Също така съм и водопроводчик на частно,но си предпочитам дърводелството. Аз за Европа няма да плача ,защото винаги мога да се върна. Като не ти харесва вместо да се вайкаш патуваи към Европа. Тарся безопастно място за децата си,това е. За парите ще направя всичко възможно още в началото да започна на добри пари,все пак не идвам от БГ. Има и ОИЛРИГ-ве може и на там да се запътя, физически и психически все още съм достатъчно здрав да работя много тежка работа при екстремни условия ,с всичко се свиква,а ако немога да отида в Канада има и други варианти както каза валиоико.
Всеки си знае, това си е лично мое мнение, знам за какво отивам и знам какво искам на който не му харесва в Канада или кадето и да е, да се маха .Това е
hanasparuh

Мнение от hanasparuh »

JITOMIR999 написа: По професия съм дърводелец, практикувам от 11 години. Също така съм и водопроводчик на частно,но си предпочитам дърводелството.

Имаш не лоши професии за стройтелството тука. Аз съм далече от този бранш (работя в офис), но като чувам има доста работа там. Е, по-добре беше преди 3-4 години, но сигуроно така е било и в Англия.

Щом си британски гражданин, провери ли какви са условията за идващи от UK? Чувал съм, че много лесно дават работна виза (има специялни споразумания, все пак и ние се кланяме на кралицата) - може да дойдеш тук и да бачкаш и тогава да си оправяш емигранството (и това май става по-лесно за британски гражданини). Този линк може да ти от полза: http://www.canadainternational.gc.ca/un ... spx?view=d"
България е моята Родина!
JITOMIR999

Мнение от JITOMIR999 »

hanasparuh написа:
JITOMIR999 написа: По професия съм дърводелец, практикувам от 11 години. Също така съм и водопроводчик на частно,но си предпочитам дърводелството.

Имаш не лоши професии за стройтелството тука. Аз съм далече от този бранш (работя в офис), но като чувам има доста работа там. Е, по-добре беше преди 3-4 години, но сигуроно така е било и в Англия.

Щом си британски гражданин, провери ли какви са условията за идващи от UK? Чувал съм, че много лесно дават работна виза (има специялни споразумания, все пак и ние се кланяме на кралицата) - може да дойдеш тук и да бачкаш и тогава да си оправяш емигранството (и това май става по-лесно за британски гражданини). Този линк може да ти от полза: http://www.canadainternational.gc.ca/un ... spx?view=d"
Благодаря ти много:)не съм се интересувал,но сега ще прегледам линка. Преди може би 6-7 години беше адски добре,но тук идват всякакви без никакъв английски и много подбиват цените, всичко се обърка за съжаление:)
Публикувай отговор