За малоумници и невежи не ми пука, всеки си избира средата. Тук е опастно има булене в у4илищата и то не е малко.Изобщо неможе да се сравнява престъпността например Калгари и Лондон. За работа съм сигурен има пове4е, тук си търся от месеци и е сме6на работа.Предлагат ми да работя за 10-11£ на час което е смешно.Преди 5-6 години работех за £16-£19 на час. А всичко е толкова скъпо.Ами след олимпиадата когато 3000-4000 човека останат без работа тогава незнам.bp_de написа:Ти ако си мислиш че тука в северна америка е по добре ....... в голяма заблуда си .JITOMIR999 написа:Имаш право, но аз патувам от 3 години ,работя из цяла Англия. Изморен съм от тези патуваня ,имало е дни карам 8 4аса ,а работя само два:).
Също така живял съм и в по малак град,много красиво град4е казва се Stratford-upon-Avon , може и да си бил там. Там не си ли Англичанин е трудно да си намериш работа,а и трудно те приемат. На около 2 4аса и половина от Лондон. Искам да се махна от Европа, искам нещо ново наи ве4е сигорност за децата ми.Както казах бях ли без деца Лондон е ок. Това си е мое ли4но мнение разбира се.всe пак съм от почти 12 години тук нагледал съм се на какво ли не
Сигурно няма ,ама хич няма ,уж в момента щатско се оправяло от криза... ...ама това е само на приказки ,а пък Канада като заден двор на америка....абе какво да ти разправям.
Може да се окаже че ще пътуваш много повече от УК и при това в як студ ,в училище ги учат простотии ако въобще ги учат нещо- все пак от много одавна се знае че прост народ лесно се управлява..
Аз работя R&D ,около мене от 1000 човека я има 10% ,я не ,хора без дипломи-та на тия само като им видиш ценностите и мисленето,а тва са хора дето уж са над средната класа.....
От студа не ми пука особено ще свикна, а пък ,ако толкова загазя винаги мога да се върна на острова аз сам си с британски паспорт от много време ,нищо не губя,а плюс това и няма да отида в Канада със стотинки:)