Ти преди да ме наричаш глупав, трябва да се посрамиш от правописа си! Срамно е да се наричаш будител, а в същото време да пишеш по този начин!budtel написа:Явно някои не са на ясно, че има начин даден политик да бъде избран на ръководна функция. И това става с трикове на медиите и отсраняване на конкуренцията с компроматни тактики, които се правят от същите медии. Като отчетем факта, че медиите в България не са български (собствеиците не са българи) ставя ясно, защо хората избраха Боко. По същия начин избраха и Хитлер иначе стрикните и интелигентни германци. Така избраха Обама и Путин. Всички ние се влияем от медиите, а те ни управляват начина на мислене. Те ни казват кой да избереме - човека, който ще служи вярно на силните на деня, на политика на по-силната империя, която оправлява в момента България.
Българския народ е абсолютно невинен и само глупави хора мога да твърдят, че управлението на България е копие на народа. А къде са меиите, къде са чуждите предприятия, монополи и магазини, които окупираха страната. Те сякаш не съществуват.
Вие дето твърдите това не сте по-различни от неопоробителите на България. Вие сте предатели на собствения си народ, на роднините и приятелите, които сте оставили в България.
Ако не можете (не искате) да помогнете на народа си поне не му пречете!
На въпроса. Да, мисля, че българският народ е в по-голямата си част е виновен за избирането на Бойко Борисов, който ще бъде преизбран, понеже хората го харесват. Хората харесват и чалгата, и развитието на тази музика в страната се дължи на факта, че се купува, харесва, и слуша. Слави Трифонов е аналогичен случай. Манталитетът на българите е това, което пречи на България - винаги това е било. По-голямата част от народа си искат бай Тошовото време обратно, време, което ограби и навреди на България повече от 500 годишното османско робство. Българският народ заслужава съдбата си, понеже в по-голямата си част подкрепя и харесва, и Бойко, и Слави, и чалгата. Останалите, които не са такива или емигрират, или са се затворили в техни си групи със съмишленици.
Ти като ме наричаш глупав и предател, кажи ми с какво си помогнал на държава си, чиито език дори не си се научил да използваш правилно?