Бойко Борисов луд ли е или да ?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината

ЧАЛДИСАН ЛИ Е БОЙКО БОРИСОВ ?

Анкетата свършва на Съб Апр 07, 2012 4:02 pm

ДА
3
12%
НЕ
6
24%
НЕ ЗНАМ
2
8%
НЕ Е ,ПРАВИ СЕ НА ЛУД
14
56%

Общо гласове: 25
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Re: Бойко Борисов луд ли е или да ?

Мнение от valioiko »

budtel написа:Явно някои не са на ясно, че има начин даден политик да бъде избран на ръководна функция. И това става с трикове на медиите и отсраняване на конкуренцията с компроматни тактики, които се правят от същите медии. Като отчетем факта, че медиите в България не са български (собствеиците не са българи) ставя ясно, защо хората избраха Боко. По същия начин избраха и Хитлер иначе стрикните и интелигентни германци. Така избраха Обама и Путин. Всички ние се влияем от медиите, а те ни управляват начина на мислене. Те ни казват кой да избереме - човека, който ще служи вярно на силните на деня, на политика на по-силната империя, която оправлява в момента България.
Българския народ е абсолютно невинен и само глупави хора мога да твърдят, че управлението на България е копие на народа. А къде са меиите, къде са чуждите предприятия, монополи и магазини, които окупираха страната. Те сякаш не съществуват.
Вие дето твърдите това не сте по-различни от неопоробителите на България. Вие сте предатели на собствения си народ, на роднините и приятелите, които сте оставили в България.
Ако не можете (не искате) да помогнете на народа си поне не му пречете!
Ти преди да ме наричаш глупав, трябва да се посрамиш от правописа си! Срамно е да се наричаш будител, а в същото време да пишеш по този начин!

На въпроса. Да, мисля, че българският народ е в по-голямата си част е виновен за избирането на Бойко Борисов, който ще бъде преизбран, понеже хората го харесват. Хората харесват и чалгата, и развитието на тази музика в страната се дължи на факта, че се купува, харесва, и слуша. Слави Трифонов е аналогичен случай. Манталитетът на българите е това, което пречи на България - винаги това е било. По-голямата част от народа си искат бай Тошовото време обратно, време, което ограби и навреди на България повече от 500 годишното османско робство. Българският народ заслужава съдбата си, понеже в по-голямата си част подкрепя и харесва, и Бойко, и Слави, и чалгата. Останалите, които не са такива или емигрират, или са се затворили в техни си групи със съмишленици.

Ти като ме наричаш глупав и предател, кажи ми с какво си помогнал на държава си, чиито език дори не си се научил да използваш правилно?
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Чалгите отдавна отшумяха,слушат я в по малките градове и села,едно време по комунизма слушаха гръцко и сръбско
В България се печелят избори с пари,купуват се гласове,а това дали Валентин,Будител или аз не гласуваме на никой не пука,даже е по добре 8)
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
budtel

Мнение от budtel »

valioiko написа: Ти като ме наричаш глупав и предател, кажи ми с какво си помогнал на държава си, чиито език дори не си се научил да използваш правилно?
Помогнах за Наура 2000. Събрах няколко стотин подписа, ходих да протестирам. Това го направих абсолютно безплатно. Не говоря лоши неща за странта си и народа си. На всички колеги и познати чужденци кавам, че България е велика страна.
А ти какво правиш за родината си. Само я плюеш, защото така е най-лесно. Защото като кажеш, че народът ти е калпав искаш да кажеш, че ти си голяма работа и затова си напуснал тази дупка. Защото така се измъкваш от задължението си да помагаш на народа си, като българин та макар емигрант.
Можеш да направиш нещо за странта си и народа си. Поне не я плуй, казвай силните и страни, кажи за миналото и, за културата и, за науката и кулинарията.
Най-лесно е да се плюе, така се бяга от отговорност.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Напротив, не казвам, че съм голяма работа, не казвам също, че народът е калпав. Само твърдя, че за положението на страната в момента е виновно нейното население. Явно на хората така им харесва, а на мен не. Нима моите интереси трябва да съвпадат с тези на населението на България???

Относно задълженията и отговорностите......аз мисля, че ние, като българи сме задължени и отговорни да знаем собствения си език, и тъй като ти си изпуснал тази част от целия процес, едва ли си в позиция да определяш моите задължения и отговорности.

Сега стана ли ти по-ясно?
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
pumpy

Мнение от pumpy »

budtel написа: На всички колеги и познати чужденци кавам, че България е велика страна.
.
Преди много години и аз така....На въпроса дали БГ е хубаво място отговарях "ДА" докато един ден ме попитаха "а ти тогава защо си тук, а не там, като е хубаво място?". Малко конфузно, нали ?
И аз промених отговора си. Мястото е хубаво, но хората не са. И не ми разбравяй небивалици, че ги манипулирали. Никой не те кара насила да си груб с околните, да корумпираш всяко ченге, което спреш на улицата, да смяташ спазването на правилата и законите за балъщина, да слушаш чалга, да си мислиш, че знаеш ВСИЧКО и всички останали, около теб са балъци и т.н. Сега ще ми излежеш с номера, че и тук хората са такива, но е факт, че тук има закони, които по един или друг начин се спазват МНОГО повече и ако караш кола и те е спряло местно ченге, нито ще чуеш фразата "ами сега какво ще правим ?", нищо ще си и помислиш да му кажеш " ами ние не можем ли да направим нещо ? "
Народът е този, който избира как и кой да го управлява. Той е този, който гласува все някой да го "оправи" и пак той е този, който мрънка ежедневно от този, който го "оправя"

И защо си мислиш, че всичко се решава отвън, но за Натура 2000 няколко стотин подписа са променили ситуацията ???
budtel

Мнение от budtel »

Е как ще е виновно населението!
Къде е логиката. На кой му харесва да е мизерно, на кой му харесва заплатата да е 250 лева, да има цигански катуни и смрад, да се убиват хора по улиците.
Ти явно не си рабрал, че власта управлява странта, а не хората. Това, че има през няколко години избори не значи, че народа управява странта. Май се бъркаш с т.н пряка демокрация - народа да се допитва при всяко важно решение. От къде пари за референдуми.
Най-голямият проблем, е че голямите страни, които управляват страната не искат тя да е добре. Това е истината. Вече обасних подробно, защо това е така.
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

budtel написа:Е как ще е виновно населението!
Къде е логиката. На кой му харесва да е мизерно, на кой му харесва заплатата да е 250 лева, да има цигански катуни и смрад, да се убиват хора по улиците.....
На хората им харесва чалгата, корупцията (щото е по-лесно), Бойко Борисов, Слави Трифонов, беззаконието и т. н. Хората искат вместо да спазват законите, да могат да карат като луди и ако ги спарт, да дадат някой лев на катаджията, и да им се размине. Всички тези гореизброени неща вървят с мизерия, заплати по 250 лв., цигански катуни и убийства. Много е просто и логиката е налице.
budtel

Мнение от budtel »

Пумпи ти не си много на ясно за корупцията в КАТ. Ако искаш да знаеш ченгетата взимат подкуп и част от него отива нагоре по веригата. С други думи обикновените сержанти или вече не знам как се наричат не действат самоволно, а под упеката на по-високите чинове. Ще ти кажа, защо това е така. За да се спре тази копрупция е нужо да се вдигнат доста заплатите. И понеже това не става, има корупция. Дава се възмжност на полицаите да припечелват повечко, защото Геле печели повече от тях като продава домати. Нещата са обвързани. За да няма корупция е нужно да се повишат заплатите. Това не може да стане, защото страната бе ограбена и разпродадена на чужденци, които сега паразитират на гърба на българския народ. И все по-трудно ще стане. Противно на очакванията корупцията идва от горе на долу. Висшите чиновници и политици трябва да спрат копрупцията и това може да стане ако те искат или ако империалита им заповяда. Вече обясних защо това няма да стане.
За Натура 2000 по време на протесите вече бях женен и с дете. Ходил съм да събирам подписи след работа на една малка масичка. Едновременно с това трябваше да се грижа за семейството си и да уча френски за интервюто.
За агресията е ясно. Като няма пари и закони които да се спазват много хора изтрещяват. Мен в Канада ме страх да крещя, защото знам, че ще си имам проблеми.
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

От цялата работа не разбиям будител що чини в Канадско, ямии не ходи да помага за Натрупа 2000?
Taxation is theft.
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

mortigur написа:От цялата работа не разбиям будител що чини в Канадско, ямии не ходи да помага за Натрупа 2000?
Е как що чини? Буди заспалата емиграция, после сбира чета от събудените и се връща в БГ да громи световната антибългарска конспирация.
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
pumpy

Мнение от pumpy »

budtel написа: За да се спре тази копрупция е нужо да се вдигнат доста заплатите.
Ето там ти е грешката. За да се спре корупцията, първо трябва да се спазват законите. Аз да си карам по правилника с изрядна кола, пък нека ченгето да ме глоби, за да мога аз да му предлагам подкуп да се отърва от глобата. Да ама НЕ. Но понеже народът си хвърчи по пътищата като самолети, като го спрат е по-лесно да даде 20 кинта, вместо акт за 150 нали ??? Или и това някой го е накарал да го направи на сила ???

А за заплатите трябва да има производсто. Самоче българина НЕ РАБОТИ. Него го мързи и не произвежда. Да си чувал лафа " аз за 200 кинта няма да ИМ работя" Еми Те пък няма да ти плащат повече от 200, защото ти не произвеждаш и за 200. Не може всеки 30 минути да ходиш да пушиш ( 80 от населението сигурно пуши), да си чувал в Канада "петък ден на майстора" ? и всякакви подобни. Ние сме мързеливи, следствие от 45 години комунизъм и си мислим, че все някой ни е длъжен, виновен и ще ни "оправи" Е няма да се получи.
А в Канада няма да трещиш защото знаеш, че ше си имаш ядове. Ако всички в България вярваха, че трещенето има последствие и в БГ и там нямаше да трещят. Но на тях им харесва корупцията и бъркотията и си я поддържат.
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

Taxation is theft.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

pumpy написа:
budtel написа: За да се спре тази копрупция е нужо да се вдигнат доста заплатите.
Ето там ти е грешката. За да се спре корупцията, първо трябва да се спазват законите. Аз да си карам по правилника с изрядна кола, пък нека ченгето да ме глоби, за да мога аз да му предлагам подкуп да се отърва от глобата. Да ама НЕ. Но понеже народът си хвърчи по пътищата като самолети, като го спрат е по-лесно да даде 20 кинта, вместо акт за 150 нали ??? Или и това някой го е накарал да го направи на сила ???

А за заплатите трябва да има производсто. Самоче българина НЕ РАБОТИ. Него го мързи и не произвежда. Да си чувал лафа " аз за 200 кинта няма да ИМ работя" Еми Те пък няма да ти плащат повече от 200, защото ти не произвеждаш и за 200. Не може всеки 30 минути да ходиш да пушиш ( 80 от населението сигурно пуши), да си чувал в Канада "петък ден на майстора" ? и всякакви подобни. Ние сме мързеливи, следствие от 45 години комунизъм и си мислим, че все някой ни е длъжен, виновен и ще ни "оправи" Е няма да се получи.
А в Канада няма да трещиш защото знаеш, че ше си имаш ядове. Ако всички в България вярваха, че трещенето има последствие и в БГ и там нямаше да трещят. Но на тях им харесва корупцията и бъркотията и си я поддържат.
Щото канадеца много работи и произвежда :D
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
budtel

Мнение от budtel »

Pumpi, какво производство те гони в България. Имаше, но то беше унищожено. Ако има работа и добро заплащане хортата ще работят. Българина е работлив. И по тошово време работеха много. Питай хората по селата какъв труд е било. Няма пек, няма студ, бачкали са като луди. Произвеждали са и за България и още толкова за износ. Ами прави са хората, защо да блъскат за 200 лева. Ти какво искаш. Монополиста да си пълнят гушата, а робите да бачкат за без пари.
Като дойде демокрацията новите империалисти почнаха да говорят, че предприятията били на загуба, селското стопанство се разпадало. Върво, че това не беше верно, второ дори и да беше така, защо ги ликвидираха. Ликвидираха и АЕЦ Козлодуй, че бил опасен, а истината беше, че беше руски проект. Ако беше американски нямаше да го пипнат дори да беше и опасен. Какви пари сега да има в България. Вие защо емигрирахте. Сърдете се на бай ви Джон, не ви е виновен народа.
Аватар
mortigur
Обратна връзка:

Мнение от mortigur »

budtel написа:Pumpi, какво производство те гони в България. Имаше, но то беше унищожено. Ако има работа и добро заплащане хортата ще работят. Българина е работлив. И по тошово време работеха много. Питай хората по селата какъв труд е било. Няма пек, няма студ, бачкали са като луди. Произвеждали са и за България и още толкова за износ. Ами прави са хората, защо да блъскат за 200 лева. Ти какво искаш. Монополиста да си пълнят гушата, а робите да бачкат за без пари.
Като дойде демокрацията новите империалисти почнаха да говорят, че предприятията били на загуба, селското стопанство се разпадало. Върво, че това не беше верно, второ дори и да беше така, защо ги ликвидираха. Ликвидираха и АЕЦ Козлодуй, че бил опасен, а истината беше, че беше руски проект. Ако беше американски нямаше да го пипнат дори да беше и опасен. Какви пари сега да има в България. Вие защо емигрирахте. Сърдете се на бай ви Джон, не ви е виновен народа.
.

Нещо си грешка, аз на никой не се сърдя, единственно на себе си ако се налага. А защо съм емигрирал е поради простата причина, че не ми харесваше начина на живот в БГ. Аз 200 заплата съм получавал в БГ само първите 3 месеца в Нефтохим като почнах. А като говориш за американски империалисти и руски проекти, защо не погледнеш Лукойл. Знаеш ли че като купиха завода 1999 там работехме 10 000 човека? Сега работят 1 650. Те гонят Соломон показателя и до 2015 ще ги направят 850, така че те не са американски империалисти а руски.
Taxation is theft.
Публикувай отговор