pumpy написа:succes написа:Иначе относно всичко друго дето си изброил - и аз бих постнал оплакване, даже ги "поствам", ама не тук, а в разни комисии за защита на потрбителски права. Само с реагиране може да се променят много неща и човека е направил по-скоро добре, като си е постнал горчивия опит тук, макар и за много от вас "неиздържан".
Поредния наивник. Разберете, че "Канада е страната на лъжата", в частност. СЪС СИГУРНОСТ в договора им всичко е описано много ясно и с много малки буквички. СЪС СИГУРНОСТ преди да платиш кликваш едно квадратче, че се съгласяваш с условията им. Със съгурност товаренето с 8 кинта е месечни и е въпрос на елементарна проверка в акаунта ти да го видиш.
Познавах един идиот, който на втория ден след пристигането си в Монреал даде депозит от 250 кинта за жилище, подписа предварителен договор и после ходи да вдига гири на служителката, че си иска парите

и даже в безумието си си позволил да и повишава тон и да я заплашва
Моя опит с всичко онлайн е да чета първо условията за връщане/прекратяване на услугите. Едва след това чета за цена и за всичко друго. Освен това всичко подадено тук и/или там се ксерокопира (сканира в днешно време) за да имам доказателство под какво съм се съгласил/подписал.
Всичко останало е действия на наивници в една ужасно изпечена среда на мошеници - това последното не го казвам с лошо - просто форма на бизнес...
Pumpy,засегнат съм персонално(поради чувството ми за малоценност и в частност някои истини)но все пак, с цялото ми уважение към теб, колко наивника изброи до тук? Предполагам всички са наивници, без теб? Трепетно очакваш поредния наивник да увеличи статистиката ти и да те накара да се почувстваш по-добре?! А замислял ли си се, че наивността може да се окаже дълбоко вкоренено субективно усещане, което избива под различни "неразпознати" форми за рационалния разум, на който ти си фен. Проблемът се оказва в равновесието. Познавал си един "идиот" - предполагам емоционалния разряд при подобно изказване е равносилен на душевен оргазъм, от който така имаш нужда?!
Малко философски погледнато, докато има ден, ще има и нощ, докато има топло, ще има и студено и така докато има истина ще има и лъжа, може би е удачно и да се вмъкне, че докато има изпечени мошеници(Canada, в частност), ще има и изпечени наивници(pumpy, щото живее в страната на лъжата,макар и в частност). Това е част от кръговрата, който е за всички!
Мисля, че животът е еднакво суров за всички и всеки е наивен в едно и мошеник в друго. От наблюденията ми във форума, става ясно, че всъщност наивниците(в някой сфери) са тези, които поддържат пламъка на ненаивниците(в други сфери), и им предоставят поле за изява, така че нуждата е взаимна и аз прокламирам малко повече любов и разбиране, между двете противоположности, колкото и наивно да звучи.
Подкрепям опита ти и съвета, че трябва да се чете, мисля че всеки го прави, но също от личен опит знам, че човек не може да разбира от всичко и има нужда да се консултира, за да не претърпи излишни финансови и душевни загуби.
ЗА МНОГО ГОДИНИ