kvostava.us крадат пари (законно?) от ВИП потребителите си?

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
zigi

Re: kvostava.us крадат пари (законно?) от ВИП потребителите

Мнение от zigi »

pumpy написа:
succes написа:Иначе относно всичко друго дето си изброил - и аз бих постнал оплакване, даже ги "поствам", ама не тук, а в разни комисии за защита на потрбителски права. Само с реагиране може да се променят много неща и човека е направил по-скоро добре, като си е постнал горчивия опит тук, макар и за много от вас "неиздържан".
..... Разберете, че "Канада е страната на лъжата".....
pumpy, този сайт е американски, ако не се лъжа. А относно твърдението ти, напълно съм съгласен, с уточение, че не само Канада е страна на лъжата, а Северна Америка като цяло е континент на лъжата. И определено заразата е тръгнала от американците. Весела Нова година! :party:
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

zigi написа:pumpy, този сайт е американски, ако не се лъжа...
:rofl: :rofl: :rofl: Kakво означава "kvostava" на "американски" език :rofl:
Иначе разбира се на всеки в тоя сайт е отдавна ясно, че всичките беди от американците идват :rofl:
Dead Eyes See No Future
zigi

Мнение от zigi »

Rall написа:
Ааааа, ни знам, тука американски ни ръзбиръми, саму французки :rock: ;)
zigi

Мнение от zigi »

А че е "американски" имах предвид това...цитирам от тяхната страница ".....Първоначално сайтът беше създаден само за Българи в САЩ. Но бързото му разпространение сред Българите изби и извън тези предели. Сега KVO STAVA се ползва от Българи пръснати по всички краища на света..."
crusader

Мнение от crusader »

pumpy написа:
Разберете, че "Канада е страната на лъжата", в частност.
pumpy написа: Всичко останало е действия на наивници в една ужасно изпечена среда на мошеници - това последното не го казвам с лошо - просто форма на бизнес...
Много жалко но е истина. Много жалко и за формата на бизнес.

За съжаление все още има наивници. които си мислят, че извън България всичко е ужасно справедливо и никой не е мошеник.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

crusader написа:Много жалко но е истина. Много жалко и за формата на бизнес.
Много бъркаш!

Имало е времена с 90% честни бизнесмени и 10% измамници с подвеждащи оферти. Било е ужасно и за коректните бизнесмени и за клиентите.

Сега 100% всички работят с маткетингови трикове и клиентите са наясно, че трябва да четат ситния текст преди да плащат. Никой не очаква, че кола за $179 на месец струва по-малко от $400. Вече трудно виреят измамници. Много по-добре е откакто когато клиентите са се доверявали на рекламите.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
succes

Мнение от succes »

pumpy написа:
succes написа:Иначе относно всичко друго дето си изброил - и аз бих постнал оплакване, даже ги "поствам", ама не тук, а в разни комисии за защита на потрбителски права. Само с реагиране може да се променят много неща и човека е направил по-скоро добре, като си е постнал горчивия опит тук, макар и за много от вас "неиздържан".
Поредния наивник. Разберете, че "Канада е страната на лъжата", в частност. СЪС СИГУРНОСТ в договора им всичко е описано много ясно и с много малки буквички. СЪС СИГУРНОСТ преди да платиш кликваш едно квадратче, че се съгласяваш с условията им. Със съгурност товаренето с 8 кинта е месечни и е въпрос на елементарна проверка в акаунта ти да го видиш.
Познавах един идиот, който на втория ден след пристигането си в Монреал даде депозит от 250 кинта за жилище, подписа предварителен договор и после ходи да вдига гири на служителката, че си иска парите :?: и даже в безумието си си позволил да и повишава тон и да я заплашва :?:
Моя опит с всичко онлайн е да чета първо условията за връщане/прекратяване на услугите. Едва след това чета за цена и за всичко друго. Освен това всичко подадено тук и/или там се ксерокопира (сканира в днешно време) за да имам доказателство под какво съм се съгласил/подписал.
Всичко останало е действия на наивници в една ужасно изпечена среда на мошеници - това последното не го казвам с лошо - просто форма на бизнес...
Pumpy,засегнат съм персонално(поради чувството ми за малоценност и в частност някои истини)но все пак, с цялото ми уважение към теб, колко наивника изброи до тук? Предполагам всички са наивници, без теб? Трепетно очакваш поредния наивник да увеличи статистиката ти и да те накара да се почувстваш по-добре?! А замислял ли си се, че наивността може да се окаже дълбоко вкоренено субективно усещане, което избива под различни "неразпознати" форми за рационалния разум, на който ти си фен. Проблемът се оказва в равновесието. Познавал си един "идиот" - предполагам емоционалния разряд при подобно изказване е равносилен на душевен оргазъм, от който така имаш нужда?!
Малко философски погледнато, докато има ден, ще има и нощ, докато има топло, ще има и студено и така докато има истина ще има и лъжа, може би е удачно и да се вмъкне, че докато има изпечени мошеници(Canada, в частност), ще има и изпечени наивници(pumpy, щото живее в страната на лъжата,макар и в частност). Това е част от кръговрата, който е за всички!
Мисля, че животът е еднакво суров за всички и всеки е наивен в едно и мошеник в друго. От наблюденията ми във форума, става ясно, че всъщност наивниците(в някой сфери) са тези, които поддържат пламъка на ненаивниците(в други сфери), и им предоставят поле за изява, така че нуждата е взаимна и аз прокламирам малко повече любов и разбиране, между двете противоположности, колкото и наивно да звучи.
Подкрепям опита ти и съвета, че трябва да се чете, мисля че всеки го прави, но също от личен опит знам, че човек не може да разбира от всичко и има нужда да се консултира, за да не претърпи излишни финансови и душевни загуби.
ЗА МНОГО ГОДИНИ :-)
succes

Мнение от succes »

Rall написа:
Иначе разбира се на всеки в тоя сайт е отдавна ясно, че всичките беди от американците идват :rofl:
kvostava.US
това последното US, а не BG след точката за пренебрегване ли е? Може би въпросът е за специалисти по 'произход' на сайтове, които предполагам трябва да се произнесат.

Щото и аз бих те питал к'во значи ню:з на български (news.bg) и още много други примери.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Да, Пумпи малко се е улял в превъзходството си над "безумния идиот".
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
crusader

Мнение от crusader »

ablood написа:
Много бъркаш!

Имало е времена с 90% честни бизнесмени и 10% измамници с подвеждащи оферти. Било е ужасно и за коректните бизнесмени и за клиентите.

Сега 100% всички работят с маткетингови трикове и клиентите са наясно, че трябва да четат ситния текст преди да плащат. Никой не очаква, че кола за $179 на месец струва по-малко от $400. Вече трудно виреят измамници. Много по-добре е откакто когато клиентите са се доверявали на рекламите.
Казваш по-добре е да живееш сред 90% мошеници отколкото сред 10%. Може и да си прав, но за мен това че огромната част от бизнеса прибягва до такива практики е жалко, много жалко.
succes

Мнение от succes »

ablood написа:
Много бъркаш!

Изключително ти симпатизирам на начина на мислене! Както и на crusader!
pumpy

Мнение от pumpy »

succes написа: Подкрепям опита ти и съвета, че трябва да се чете, мисля че всеки го прави, но също от личен опит знам, че човек не може да разбира от всичко и има нужда да се консултира, за да не претърпи излишни финансови и душевни загуби.
ЗА МНОГО ГОДИНИ :-)
След като положих усилие да прочета постинга ти се съгласявам напълно с голяма част от него.
От друга страна е несъвместим със следното:
След това ми пращат общите си условия (на английски, аз не го разбирам)
Не е някак си коректно да не разбираш и да обвиняваш в кражба :?: . Когато не разбираш се обръщаш към себе си и си казваш: "аз съм е...и наивника - подписвам нещо, което не разбирам. Трябва да се науча да ЧЕТА какво подписвам най-малкото".

А и не знам как се нарича, някой които за ДЕВЕТ месеца плаща нещо от сметката си, изобщо не си прави труда да я провери, не разбира изобщо за какво става дума, защото не разбира английски и накрая крещи "обраха ме"

А относно идиота от постинга ми: Когато аз замонавах за Канада, гостувах една седмица на брат ми в Белгия. Там той ме наблюдава докато си оправях самолентия билет и коментара му беше: "брат ми, тази брутална нахалност и грубо отношение не работят в този свят. Или ще трябва да се промениш или ще имаш много проблеми там, където отиваш." Аз тогава не можаш да разбера какво точно ми казва. Днес все още не разбирам напълно, но правя всичко възможно да видя проблема в себе си и да продължавам да се променят, така че да се интегрирам в обществото тук - вече почти осем години.
Да, Пумпи малко се е улял в превъзходството си над "безумния идиот".
Това е защото имам лични причини да го ненавиждам до дъното на същетсвуването си, но това не променя факта, който изнесох за него. Променя личните характеристики, за които не съжалявам и зад които стоя до последната дума.

За много години :party:
Последно промяна от pumpy на Нед Яну 01, 2012 4:22 pm, променено общо 2 пъти.
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

succes написа:
kvostava.US
това последното US, а не BG след точката за пренебрегване ли е? Може би въпросът е за специалисти по 'произход' на сайтове, които предполагам трябва да се произнесат.

Щото и аз бих те питал к'во значи ню:з на български (news.bg) и още много други примери.
Знам ли... Bgcanada. com явно е сайт на Коми
а разните .org и .net предстсва си немам... :rofl:
Dead Eyes See No Future
Аватар
Kan_Tangra

Мнение от Kan_Tangra »

Абе някой по-запознат може ли да обясни къв е тоя сайт?
То толкоз дискусии, че ми стана любопитно, аджеба.

Преди няколко месеца имаше някаква реклама в нашия форум. Не знам дали беше на тоя сайт. Тогава май не можа хич да ми хване окото. Комерсиално и пълно с фалшиви профили.
Разбира се, може и да бъркам изцяло сайта.

едит:
да, за тоя сайт става въпрос, но не е било реклама.
Ей за тази тема ставаше въпрос:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 5&#p470165"
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг

ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола