Аз също смятам това за най-лесният начин. Да допълня само че картата може и да не е кредитна. Става и с дебитна. Но трябва да е Виза или Мастеркард.mag_66 написа:Здравейте, най лесния вариант за плащане е с кредитна карта Виза. Изтегля се бланка от тяхния сайт /има я и на френски и на английски/ попълва се с данните на картата и се праща заедно с документите. Когато решат си теглят парите, а ти веднага разбираш че е теглено от сметката ти. И най важното нямаш и лев комисионна
Плащане на Сертификат за селекция при първите документи
- demococcus
Re: Плащане на Сертификат за селекция при първите документи
mag_66 малко подробности може ли? През пей пал ли плащаш? картата виза по левова сметка ли е? 

http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
- Mariela Burudjieva
Аз както писах по-горе нямам кредитна карта, но днес отидох както тук ме посъветваха доста хора в ЦКБ и наистина нещата са супер лесни. В останалите банки действително не знаят за какво става въпрос, а в ЦКБ изготвят чека за 15 минути, плаща се по-малко от 20 лева за услугата и всичко е готово
До дни пускам по куриер документите за Виена, стискайте палци
Желая късмет на всички и много благодаря за полезните съвети, без тях нямаше да се справя наистина

До дни пускам по куриер документите за Виена, стискайте палци

Желая късмет на всички и много благодаря за полезните съвети, без тях нямаше да се справя наистина

Поздрави и успех!
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Единственото което правиш е да си попълниш данните на картата с твоят подпис на бланката която ще изтеглиш от сайта и да я пратиш с останалите си документи. Те си имат грижата да си дръпнат парите от твоята карта
mag_66 написа:Единственото което правиш е да си попълниш данните на картата с твоят подпис на бланката която ще изтеглиш от сайта и да я пратиш с останалите си документи. Те си имат грижата да си дръпнат парите от твоята карта
Направо от банковата ми сметка?
Да, направо от сметката на картата ти.
16.03.11 - интервю
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
А стига бе
, супер направо. Може ли картата да е виза електрон?

- demococcus
Ясно е казано на формулярчето "Seules les cartes Visa, MasterCard et American Express sont acceptees".
Току се появява някой във форума да спори че би могло да стане и с Виза Електрон, но досега незнам някой да го е потвърдил.
То банковите карти затова са измислени - за улеснение. За да не се мотае човек по гишета и да не се разправя с лелички.
Току се появява някой във форума да спори че би могло да стане и с Виза Електрон, но досега незнам някой да го е потвърдил.
То банковите карти затова са измислени - за улеснение. За да не се мотае човек по гишета и да не се разправя с лелички.
не си спомням да съм спорилаdemococcus написа:Ясно е казано на формулярчето "Seules les cartes Visa, MasterCard et American Express sont acceptees".

- demococcus
Извинявай, azzura, нямах предвид тебе че си спорил(а). Спомних си последната дискусия по темата и... явно затова съм допуснал изказването ми да прозвучи по-неприветливо. Извинявам се за което.
demococcus написа:Извинявай, azzura, нямах предвид тебе че си спорил(а). Спомних си последната дискусия по темата и... явно затова съм допуснал изказването ми да прозвучи по-неприветливо. Извинявам се за което.

mag_66 написа:
Здравейте, най лесния вариант за плащане е с кредитна карта Виза. Изтегля се бланка от тяхния сайт /има я и на френски и на английски/ попълва се с данните на картата и се праща заедно с документите. Когато решат си теглят парите, а ти веднага разбираш че е теглено от сметката ти. И най важното нямаш и лев комисионна
Аз също смятам това за най-лесният начин. Да допълня само че картата може и да не е кредитна. Става и с дебитна. Но трябва да е Виза или Мастеркард.
Здравейте,
Да, по принцип плащането с кредитна карта е най-лесно, НО помислете пак дали с БГ кредитна карта е наитстина та ка
. Аз изпратих документите си с надлежно попълнен формуляр за плащане с ВИЗА (като преди това 2 пъти ходих в банката да ги питам дали случайно няма някакви ограничения или лимити... и едва след като ме увериха че няма изпратих формулярите
- 07.04.2010 г. Около 20.04.2010 г. получих известие че плащането с кредитна карта е било отказано!!!!! и че досието ми временно се закрива до получаване на плащане. И аз исках да платя с банков превод, но не успях да открия номера на сметката и им звъннах, при което ме уведомиха, че плащане по банков път вече не е възможно - само кредитна карта или чек 
И така - съвет от мен ако не искате да рискувате най-сигурния начин е да си платите с чек.
- моята кандиатура се забави с 2 месеца заради кредитната карта
(След отказа пак ходих в банкта да проверя защо се е получило и ме увериха че няма причина...
)
Поздрави и успех на всички.
Здравейте, най лесния вариант за плащане е с кредитна карта Виза. Изтегля се бланка от тяхния сайт /има я и на френски и на английски/ попълва се с данните на картата и се праща заедно с документите. Когато решат си теглят парите, а ти веднага разбираш че е теглено от сметката ти. И най важното нямаш и лев комисионна
Аз също смятам това за най-лесният начин. Да допълня само че картата може и да не е кредитна. Става и с дебитна. Но трябва да е Виза или Мастеркард.
Здравейте,
Да, по принцип плащането с кредитна карта е най-лесно, НО помислете пак дали с БГ кредитна карта е наитстина та ка

И така - съвет от мен ако не искате да рискувате най-сигурния начин е да си платите с чек.

Поздрави и успех на всички.
Няма особено значение откъде ще тръгнеш, важно е да знаеш накъде отиваш!
09.04.10 Виена
28.10.10 Доп.документи
31.03.11 Интервю
02.05.11 Букурещ
25.05.11 Баркодове
30.1.12 Медицински
23.4.12 Покани
09.04.10 Виена
28.10.10 Доп.документи
31.03.11 Интервю
02.05.11 Букурещ
25.05.11 Баркодове
30.1.12 Медицински
23.4.12 Покани
За коя банка става дума?desi1981 написа: Аз изпратих документите си с надлежно попълнен формуляр за плащане с ВИЗА (като преди това 2 пъти ходих в банката да ги питам дали случайно няма някакви ограничения или лимити... и едва след като ме увериха че няма изпратих формулярите- 07.04.2010 г. Около 20.04.2010 г. получих известие че плащането с кредитна карта е било отказано!!!!!
Vouloir, c'est pouvoir!
- hadministratora
- Хабсурден
Аз лично не съм чувал за кредитна карта без лимит. Колко е твоя?desi1981 написа:...преди това 2 пъти ходих в банката да ги питам дали случайно няма някакви ограничения или лимити...