Плащане на Сертификат за селекция при първите документи

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
demococcus

Re: Плащане на Сертификат за селекция при първите документи

Мнение от demococcus »

mag_66 написа:Здравейте, най лесния вариант за плащане е с кредитна карта Виза. Изтегля се бланка от тяхния сайт /има я и на френски и на английски/ попълва се с данните на картата и се праща заедно с документите. Когато решат си теглят парите, а ти веднага разбираш че е теглено от сметката ти. И най важното нямаш и лев комисионна
Аз също смятам това за най-лесният начин. Да допълня само че картата може и да не е кредитна. Става и с дебитна. Но трябва да е Виза или Мастеркард.
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

mag_66 малко подробности може ли? През пей пал ли плащаш? картата виза по левова сметка ли е? :^)
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
Mariela Burudjieva

Мнение от Mariela Burudjieva »

Аз както писах по-горе нямам кредитна карта, но днес отидох както тук ме посъветваха доста хора в ЦКБ и наистина нещата са супер лесни. В останалите банки действително не знаят за какво става въпрос, а в ЦКБ изготвят чека за 15 минути, плаща се по-малко от 20 лева за услугата и всичко е готово :)

До дни пускам по куриер документите за Виена, стискайте палци ;)

Желая късмет на всички и много благодаря за полезните съвети, без тях нямаше да се справя наистина :f:
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

Поздрави и успех!
http://www.youtube.com/watch?v=3moLkjvhEu0" onclick="window.open(this.href);return false;
mag_66

Мнение от mag_66 »

Единственото което правиш е да си попълниш данните на картата с твоят подпис на бланката която ще изтеглиш от сайта и да я пратиш с останалите си документи. Те си имат грижата да си дръпнат парите от твоята карта
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

mag_66 написа:Единственото което правиш е да си попълниш данните на картата с твоят подпис на бланката която ще изтеглиш от сайта и да я пратиш с останалите си документи. Те си имат грижата да си дръпнат парите от твоята карта

Направо от банковата ми сметка?
escape

Мнение от escape »

Да, направо от сметката на картата ти.
16.03.11 - интервю
11.11.11 - покана за медицински
28.06.12 - покани за визи
03.08.12 - визи
27.08.12 - полет
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

А стига бе :D , супер направо. Може ли картата да е виза електрон?
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Ясно е казано на формулярчето "Seules les cartes Visa, MasterCard et American Express sont acceptees".
Току се появява някой във форума да спори че би могло да стане и с Виза Електрон, но досега незнам някой да го е потвърдил.

То банковите карти затова са измислени - за улеснение. За да не се мотае човек по гишета и да не се разправя с лелички.
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

demococcus написа:Ясно е казано на формулярчето "Seules les cartes Visa, MasterCard et American Express sont acceptees".
Току се появява някой във форума да спори че би могло да стане и с Виза Електрон, но досега незнам някой да го е потвърдил.

То банковите карти затова са измислени - за улеснение. За да не се мотае човек по гишета и да не се разправя с лелички.
не си спомням да съм спорила |( , все пак - поучителна лекция :clap:
Аватар
demococcus

Мнение от demococcus »

Извинявай, azzura, нямах предвид тебе че си спорил(а). Спомних си последната дискусия по темата и... явно затова съм допуснал изказването ми да прозвучи по-неприветливо. Извинявам се за което.
Аватар
azzura

Мнение от azzura »

demococcus написа:Извинявай, azzura, нямах предвид тебе че си спорил(а). Спомних си последната дискусия по темата и... явно затова съм допуснал изказването ми да прозвучи по-неприветливо. Извинявам се за което.
:whew:
desi1981

Мнение от desi1981 »

mag_66 написа:
Здравейте, най лесния вариант за плащане е с кредитна карта Виза. Изтегля се бланка от тяхния сайт /има я и на френски и на английски/ попълва се с данните на картата и се праща заедно с документите. Когато решат си теглят парите, а ти веднага разбираш че е теглено от сметката ти. И най важното нямаш и лев комисионна

Аз също смятам това за най-лесният начин. Да допълня само че картата може и да не е кредитна. Става и с дебитна. Но трябва да е Виза или Мастеркард.

Здравейте,

Да, по принцип плащането с кредитна карта е най-лесно, НО помислете пак дали с БГ кредитна карта е наитстина та ка :D . Аз изпратих документите си с надлежно попълнен формуляр за плащане с ВИЗА (като преди това 2 пъти ходих в банката да ги питам дали случайно няма някакви ограничения или лимити... и едва след като ме увериха че няма изпратих формулярите :-) - 07.04.2010 г. Около 20.04.2010 г. получих известие че плащането с кредитна карта е било отказано!!!!! и че досието ми временно се закрива до получаване на плащане. И аз исках да платя с банков превод, но не успях да открия номера на сметката и им звъннах, при което ме уведомиха, че плащане по банков път вече не е възможно - само кредитна карта или чек :-)

И така - съвет от мен ако не искате да рискувате най-сигурния начин е да си платите с чек. :-) - моята кандиатура се забави с 2 месеца заради кредитната карта :?: (След отказа пак ходих в банкта да проверя защо се е получило и ме увериха че няма причина... :fubar: )

Поздрави и успех на всички.
Няма особено значение откъде ще тръгнеш, важно е да знаеш накъде отиваш!

09.04.10 Виена
28.10.10 Доп.документи
31.03.11 Интервю
02.05.11 Букурещ
25.05.11 Баркодове
30.1.12 Медицински
23.4.12 Покани
Аватар
cantare

Мнение от cantare »

desi1981 написа: Аз изпратих документите си с надлежно попълнен формуляр за плащане с ВИЗА (като преди това 2 пъти ходих в банката да ги питам дали случайно няма някакви ограничения или лимити... и едва след като ме увериха че няма изпратих формулярите :-) - 07.04.2010 г. Около 20.04.2010 г. получих известие че плащането с кредитна карта е било отказано!!!!!
За коя банка става дума?
Vouloir, c'est pouvoir!
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

desi1981 написа:...преди това 2 пъти ходих в банката да ги питам дали случайно няма някакви ограничения или лимити...
Аз лично не съм чувал за кредитна карта без лимит. Колко е твоя?
Публикувай отговор