IKEA деаги зрители
Re: IKEA деаги зрители
Аз да питам : Някой купувал ли си е дивани от http://www.avenuedusofa.com/fr/apropos.html ? На снимки някой неща изглеждат приемливи за цената си . чудя се какво е качеството. Нещо все не ми оставя време да отида до магазина да ги видя на живо.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
- ablood
- Обратна връзка:
Не $79, а $279. Не четеш! Ето го, боклук, като тоя дето си го извадил:cocose написа:http://www.ikea.com/ca/en/catalog/products/S69807217
Ето това бюрце няма да ти се развали и изтърка
Разбира се, не струва $79, то за толкова пари ти какво искаш? Да го завещаеш на децата ли!!!!!

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Ама едно време се кефихме яко когато Едуард Нортън си обзавеждаше бейзмента във "Боен клуб" изцяло от ИКЕА
И тогава евтината ИКЕА беше COOL!...
http://criticalcommons.org/Members/adia ... m.mp4/view

http://criticalcommons.org/Members/adia ... m.mp4/view
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
ablood това грозно нещо не е от икея 

„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
Аз ей това бюро съм си харесала ,ама нямам време да да ида да го видя на живо.

Радой Ралин
Радой Ралин
Направо си се повредила, да не си от IKEAsilvestur написа:По принцип подчертаването на това колко долнопробни са плебейските мебели в икеата се приема за проява на изтънчен вкус, разбира се когато се обзавеждаш директно от улицата е просто лека екстравагантност. За да не бъда разбрана погрешно, не виждам нищо лошо в това да вземеш за ползване нещо, от което друг се е освободил по живо по здраво, стига да ти понася. Както и в пазаруването в икеа, впрочем.
Дааа, не вървя на добре...

Ира, не те ли е страх с тези стъкла?
Ние имахме маса за хранене с такъв стъклен плот, но като се роди хлапето я подарихме

Циганите - на Сатурн !
Ikea да не се води нещо връх на красотата и изяществото?becks написа:ablood това грозно нещо не е от икея
anxeli, аз мисля да го навра в един ъгъл дето хуните няма да имат много достъп. Ама ще видим де, това са малко далечни намерения.
И аз съм ги запомнила Икеа от "Боен клуб", това ми се е запечатало от филма.

И аз съм ги запомнила Икеа от "Боен клуб", това ми се е запечатало от филма.
Радой Ралин
Радой Ралин
Аз съм го виждала на живо.В предишния офис имахме такива. Качеството е доста задоволително и стъклото на практика е по-трудно надраскваемо.Добър избор!!!IRA написа:Аз ей това бюро съм си харесала ,ама нямам време да да ида да го видя на живо.
Осветителните им тела са боклук! Иначе текстила и домакинската посуда си струват!
- mirkaa
- Обратна връзка:
айде, айде, много бързо забравихте едно време колко куул беше да се разглеждат католози от сорта на Некерман, Квеле и Икеа!!!
Ходеше се на гости да се разглеждат щото на еди-коя-си и ги донесли от чужбина. Тогава ви се струваха страхотни...
Кога станахте калайджий, кога ви почерняха дупетата
Е, верно че половината от четящите тук в този момент не са били родени още, но...нищо.
А Икеа кво и има, поне може да се намери нещо по-европейско, че от американски дизайн ми се гади..

Кога станахте калайджий, кога ви почерняха дупетата

Е, верно че половината от четящите тук в този момент не са били родени още, но...нищо.

А Икеа кво и има, поне може да се намери нещо по-европейско, че от американски дизайн ми се гади..
third generation immigrant 

И на мен щото! На Икеа мебелите са не толкова добри като качество, но са с изчистени форми и модерен дизайн...Това, което най-мразя е тукашния викториански стил както на къщите така и на декорацията...mirkaa написа:А Икеа кво и има, поне може да се намери нещо по-европейско, че от американски дизайн ми се гади..

- ablood
- Обратна връзка:
Я вкарай в търсачката IKEA MIKAELbecks написа:ablood това грозно нещо не е от икея
Това твоето му се вика изхвърляне.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- vankata_vd
mirkaa написа:
+1

"В мечтите си хората се надяват, в живота си - очакват... Късметлиите, казват, не влизат в сметката!"
Аз пък точно заради дизайна им ходя там. Качеството е друг въпрос, отговаря на цената. Ако си под наем няъде и не ти трябват много трайни и масивни неща, може да е добър компромис. Но другите вериги в СА продават ретро-изглеждащи мебели, в повечето случаи. Явно - въпрос на вкус.Павел написа:Блъди, колко грубо, колкото да се присмееш на загинал спортист?
От улицата или Салвейшън арми има много по-голяма вероятност да намериш нещо красиво.
В Айкия влязох веднъж преди десетина години и останах потресен от грозотията която видях. До качеството не стигнах - не издържах и 5 минути вътре. До ден днешен се чудя как е възможно това да е една от най-успешните верига магазини в света!
Embrace your climate change!
- mirkaa
- Обратна връзка:
така де, американски дизайн му се вика на това, ретрото...7George написа:Но другите вериги в СА продават ретро-изглеждащи мебели, в повечето случаи.

ами на тези които Икеа им се вижда зле, им прелагам Roche Bobois Paris - има го на видно място в Монтреал

third generation immigrant