cocose написа:И след като канадският паспорт не го дава сам по себе си това нещо, кое го дава?????
Че то по твоята логика, и американският паспорт не го дава, даже и да си доналд тръмп, това пак не ти го дава
Майтапчии........ мога само да цитирам какво казват местнитете: Гледам, нещо в езерото мърда, плува като патка, движи се като патка, пърха с крилца като патка, квака като патка, изглежда досущ като патка, даже има малки патенца......................Е ПАТКА Е.
damn!!! егати майтапчията! гуд лък ти желая в работата ти в щатите!!!
Доста ясни разлики според мен, и точно заради това не ми е ясно защо толкова я "дъвчим" тази тема...
Той канадският паспорт в Канада не ти гарантира работа, па какво остава за САЩ.....
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
ivandaman написа:тук ще прилагам стратегията "Убий тъпака с мълчание"
Не знам дали си имаш и на идея колко трудно мрът.
Ефекта от мълчанието е главно за теб и определено е полезен. Когато спориш с тях винаги поемаш риска публиката да не разбере разликата.
По темата - ако некой се засили да работи в USA като канадски гражданин е добре да знае че TN статус и работна виза са различни неща. Информация по въпроса на нет има достатъчно.
Тясната съветизация в широкия смисъл на думата води до широка идиотизация в тесния смисъл на думата.
Be careful when you follow the Masses! Sometimes M is silent.