bateto написа:И после защо образователната система в Канада била скапана.Ми квито са даскалите такива са и учениците,гола вода.
Ех, бате, бате!
Не разбираш ти причинно-следствената връзка!
Каквито учениците такива и учителите.
Ти като караш камьона що въртиш геврека , а не въртиш директно колелата -щото е по лесно. Та и в системата учители-ученици се променя туй което е по-лесно изменяемо.
Ако учиш на пълно време, няма социал, защото имаш право на стипендия. Независимо дали ще им кажеш, че няма да я взимаш. Просто ИМАШ право и това те отписва от социала автоматично. Ако не си на пълно време, не знам.
А за курсове за преквалификация или доучване на ниво университет не съм чула КЛЕ да дават пари. Може и да е успялл някой, но даже и да има такъв случай, то това не е правило, а изключение.
anito написа:Ако учиш на пълно време, няма социал, защото имаш право на стипендия. Независимо дали ще им кажеш, че няма да я взимаш. Просто ИМАШ право и това те отписва от социала автоматично. Ако не си на пълно време, не знам.
А за курсове за преквалификация или доучване на ниво университет не съм чула КЛЕ да дават пари. Може и да е успялл някой, но даже и да има такъв случай, то това не е правило, а изключение.
Тва му обясних и аз ма тука разни отварячки почнаха да му обясняват че е по-гот ако може да яде от 2-3 места едновременно и може с тва да забогатее и да стане по-хитър.