Какво трябва да се купи от България непременно преди замин..

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Извинявам се, но нещо не ви разбрах в тази тема.

Но това, което разбрах е, че елегантността на една жена се определя от обувките и чантата....

Другото обаче, което сега ме притеснява е въпроса дали съм по-беден или по-богат емигрант. Защото от една страна има хора, които са по-богати от мен, което ме прави по-беден. Но някои са по-бедни от мен, което може би автоматично ме прави по-богат?

Трябва да си изясня този въпрос, за да знам дали мога да ходя до елегантните жени или ще трябва да се примиря и да ходя само до отрудените и забързани женици с подобни на маратонки обувки....
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

абе каквото и да ми разправяте друго си е да видиш жена с хубави обувки и хубава чанта. а не някоя мърлява с маратонки! ние мъжете сме си малко фетишисти и обичаме хубавото и секси облекло, вече кво има отдолу е друг въпрос!
survivor

Мнение от survivor »

I za maratonkite, i za visokite tokcheta si ima vreme i myasto. Na men mi e po-dobre s parvite, ama pri nuzhda ne se kolebaya da slozha vtorite. Za tova kak se oblichat mestnite zheni - ami kato sam bila v manifakturata sam vizhdala zheni s ranichki, bermudi, potnici i tatuirovki :wink: , a kato sam bila v office v Downtowna sam vizhdala izkljuchitelno elegantni zheni. Za tova dali modata otminava kanadkite - ami pak zavisi. Vednazh chuh edna kolezhka da se oplakva ot neudobnite si portugalski obuvki, a drugata i otvarna, che s neynite italianski nyama problemi :wink:
Taka che tuk ima ot vsichko i za vsichki vkusove. Tova, koeto mi haresva tuk e che opredelena moda ne se prevrashta v norma i horata se chuvstvat neogranicheni (ili po-skoro slabo ogranicheni - vse pak goli ne mogat da tragnat po ulicite) v svoite vkusove. A za nashite si bg razbirania norma obezatelno tryabva da ima, i ako neshto se otklonyava ot neya - to vednaga biva zaklejmyavano. :?
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Da ,Survivor,tova to4no mi hareva - 4e ima ot vsichko i za vsichki vkusove!Niama norma,koiato da ograni4ava!
Vse pak bih iskal ,kakto kazva sasho71:

"абе каквото и да ми разправяте друго си е да видиш жена с хубави обувки и хубава чанта. а не някоя мърлява с маратонки!" :wink: :o :D :D :o :wink: :P
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

На тези ваши претенции за хубави и елегантни жени мога само да ви пожелая да им осигурите възможността да са такива :-)
Наистина ако една жена вместо с градския транспорт пътува със собствената си кола - без голяма вероятност колата да се счупи - тя може да си позволи лукса да е доста по-елегантна отколкото ако стой по спирките бута се в метрото или препуска 10-15 минути пеша.
А ако не им се налага да работято ще имате удоволствието и честа да засичате елегантни жени по-често - защото няма да са затворени в работите си :-)
Така че мили мъже работете по въпроса :-) решението му е във ваши ръце.
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Interesno togava kak na6te kukli uspiavat da go napraviat?! :D :D :D
Аватар
fe_ya
Ефирна
Обратна връзка:

Мнение от fe_ya »

Може би точно щот са кукли :-)
survivor

Мнение от survivor »

Samo iskam da utochnya, che elegantnite hora vireyat i po metroto! Idete nyakoga v 5:05 h ili v 8;55 na metroto na Square Victoria naprimer i shte gi vidite. Sluzhebni parkingi v Downtown se polagat samo na shefove. Mnogo ot neshefovete (no vse pak elegantni) sled metroto vzimat vlak, posle v nyakoe predgradie, kadeto na bezplaten parking do garata gi chaka kola :wink: Obiknoveno nyamat navika da svartat v CDN. Ama v kraya na kraishtata ako te ne idvat pri nas, nie shte otidem pri tyah, nali taka :wink:
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Taka e, v CDN ima samo prosiaci i mizernici.
Daje se chudim kak ni puskat i vuv foruma da se izkazvame.
Tolkova da e gaden i grozen tozi kvartal, che napravo dumi niamam....
survivor

Мнение от survivor »

Keepere, izobshto ne namiram CDN za grozen. Prosto e kvartala, koyto nay-mnogo se asociira s imigranti i studenti. Az ako misleh che imigrant e neshto losho, nyamashe da stavam takava. Druga mi beshe misalta, az govoreh za opredelena prosloyka ot mestnite, ama yavno sam zagubila myarkata. Izvinyavay ako sam te obidila.
Joy

Мнение от Joy »

Какво спорите за глупости?И в София отдавна вече по улиците само някоя лелка може да срещнеш на ток...Младите хора предпочитат леки и удобни обувки...До скоро,обаче Монреалските младежи се влачеха още с платформите...

Сега се сетих нещо,което е много важно да се носи от България...АНЦУЗИ!
Тукашните са скапани,марковите горе-долу стават,но цените са от 150 дол.,а качеството....на мой вкус са по-грозни от българските.
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Аз работя в центърът и мога да кажа че всеки ден виждам елегантно облечени хора, и доста от жените са на токчета и в хубави костюми, младите също са облечени много сладко, само дето се чудя как ходят с гол кръст...и не им е студено.

Всичко е нагласа и много зависи от това какво работиш в момента.

Дай Боже всички да имаме шанса да сме по-елегантни някой ден.

Весели празници...
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

survivor написа:Keepere, izobshto ne namiram CDN za grozen. Prosto e kvartala, koyto nay-mnogo se asociira s imigranti i studenti. Az ako misleh che imigrant e neshto losho, nyamashe da stavam takava. Druga mi beshe misalta, az govoreh za opredelena prosloyka ot mestnite, ama yavno sam zagubila myarkata. Izvinyavay ako sam te obidila.
Ami az nikoga ne sum obichal da se vpuskam v bezmisleni sporove, oshte malko pokrai hubavite praznici. No prosto poniakoga se prekaliava s niakoi izkazvania. A inache i nie v CDN dishame Montrealski vazduh, piem voda (poniakoga i drugi napitki), s drugi dumi i nie sme hora. I tova che sme imigranti i jiveem v CDN ne ni prechi da budem elegantni i vazpitani. Kakto i da e, naistina ne mi se spori za gluposti i ne iskam da izdrebniavam. Veselo posreshtane na Novata godina na vsichki elegantni, zaburzani, na maratonki ili visoki tokove, po-bedni ili po-bogati i vsiakakvi drugi imigranti ili neimigranti, bez znachenie kude jiveiat.
Kakto kazva IvHaidy - Neka budem hora :)
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Нека бъдем хора, независимо от квартала или обувките.
Желая ви весело посрещане на Новата 2004 година, и нека да не бъдем дребнави, защото, увлечени в дребните си битчици, пропускаме ценни мигове от живота си!
Наздраве! :beer: :beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
survivor

Мнение от survivor »

Obiknoveno nyamat navika da svartat v CDN. Ama v kraya na kraishtata ako te ne idvat pri nas, nie shte otidem pri tyah, nali taka

Prosto copy-paste na izkazvaneto mi, koeto te obidi, Keepere. Az za vseki sluchay ti se izvinih, no ako go prochetesh pak mozhe bi shte razberesh, che az po nikakav nachin ne pravya razlika mezhdu sebe si i ostanalite imigranti i zatova mislya, che po nikakav nachin ne sam te obidila. Жицхко хубажо за ножата година!
Заключено