Върнати за повишаване нивото на френски?
-
- Обратна връзка:
Понеже шобето е голям страх, се чудя дали мога да се направя на разсеян и да не си пусна тест за нивото, което ми изискват. Дали и те няма да се направят на разсеяни и да ме пуснат нататък?! И това само щото ме е шобе от теста за ниво в ИЧС. Досега минах една синя граматика. Сега смятам да изкарам един суперинтензивен курс в ИЧС (2 седмици) и да направя теста. Та ще видим какво ще стане.
DCS-31Oct2005
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
инт-вю-14Апр06;върнатза фр.(1г)
16Nov06 атестасион;17Nov06>Виена
1Дек06 тел.инт-ю-ОК
11Jan07 сертиф-т;26Jan>Бук-щ
18Jun07баркодове
10Jul07 медиц(3АвгВИТА 27авг-ОК)
11Sep07-покана за виза
18Oct07-виза
6Nov07-Vancouver
Zvaniaha, no ne stana vapros za opredeliane na nivo ,a direkno mi zaiaviha ,che ste e udovolstvie da se vidiat s nas /za kratak moment/ v Sofiia prez sledvastata sesiia/septemvri-oktomvri/ pogovorihme si malko za nestata ot jivota /ne propusnaha da mi preporacat da si oplatnia vremeto prez liatoto s kakavto i da e kurs v Alians Fr./
към endi
Доколкото аз разбрах става въпрос за сертификат за изкарани часове по френски,а не за пускане на сертификат за селекция.Ако греша моля някои да ме поправи,защото и на мен ми стана интересно за този сертификат.Поздрави
ама наистина се е получило объркване. трябва ни уотсън и холмс да опраят тая каша.
сертификат за селекция се дава след успешно интервю.
сертификат за брой часове френски се дава, ако ти го поискат, ако те върнат на интервю да си доучваш или ако получиш писмо да учиш френски преди интервюто, както се случи с нас.
дано сега всьо да е ясно.
сертификат за селекция се дава след успешно интервю.
сертификат за брой часове френски се дава, ако ти го поискат, ако те върнат на интервю да си доучваш или ако получиш писмо да учиш френски преди интервюто, както се случи с нас.
дано сега всьо да е ясно.