ami като им дам приемрно сметката за телефон дет съм я плащал всеки месец, или наема, или кредитната карта. начини за доказване много. сещам се че някой в предна тема беше питал как се доказват 3 години тук и че за гражданство трябва да докажеш че си бил тук, а не те да доказват. ама мисля че това е несериозно.monny написа:
а сега по-сериозно по какъв начин ще им докажеш престоя ако не си работил или не си бил на социал
Канада-България-Канада
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
- gez
- Обратна връзка:
Ami az tochno tova kazah Koko - ne znam zashto e tolkova slojno za razbirane... Da si jivial 3 ot poslednite chetiri godini v Kanada, oznachava spored men, kakto i spored teb, che sled kato si stanal postoqnen jitel (ne ot kacaneto v Kanada), triabva da imash 3 godini prestoi v tazi strana ot obshto 4 (poslednite 4).Koko написа:Значи за да не си губим един на друг времето с излишни обяснения, ще те помоля да разтълкуваш още веднъж собствената си мисъл.
I taka - ako imash po-goliam period ot vreme ot edna godina, izvan Canada (ot obshtite 4), niamash pravo da kandidatsvash za grajdanstvo, zashtoto niama kak da otgovorish na uslovieto za 3-te godini. Az taka go razbiram.
Choveka iska da otsastva 3 godini. Znachi v obshtite 4 godini mu se sabira 1 godina prestoi v Canada - ne moje da stane grajdanin na Canada, zashtoto ne otgovaria na vaprosnoto uslovie.
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
- gez
- Обратна връзка:
Zabravih da utochnia, che nikade ne e kazano (pone az ne vidiah da e kazano), che se gubi pravoto (ne moje da se kandidatstva) za grajdanin na Canada zavinagi, ako se narushi tova uslovie vednaj. S drugi dumi - za momenta choveka shte zagubi tova pravo, no sled kato napravi trite godini, broeni ot datata na vrashtaneto si, moje da aplaiva za grajdanin.
Gez
Gez
Мисли за най-лошото, за да стане най-хубавото
Гец, така както си го написал, твоето мнение звучеше малко сякаш Момкото никога няма да може да стане гражданин, затова Коко се опита да уточни, че правилото "3 от последните 4" години важи за произволен период от време, а не за първите 4 години след като станеш резидент.
Или да обобщим: Момкото може да си отиде до БГ за 3 години, след това да се върне и да стои в Канада още 3 години, след което (на 6-тата година) няма проблеми да кандидаства за гражданство и да го получи ... Или да си отиде в БГ за 3 години, да дойде в Канада за 2 години, да отиде пак в БГ за още 3 години, да се върне пак в Канада, но този път за 3 години, след което (на 11-тата година) да кандидаства за гражданство и да го получи!!

Или да обобщим: Момкото може да си отиде до БГ за 3 години, след това да се върне и да стои в Канада още 3 години, след което (на 6-тата година) няма проблеми да кандидаства за гражданство и да го получи ... Или да си отиде в БГ за 3 години, да дойде в Канада за 2 години, да отиде пак в БГ за още 3 години, да се върне пак в Канада, но този път за 3 години, след което (на 11-тата година) да кандидаства за гражданство и да го получи!!

Obey gravity ... It's the law!
Най на края се стигна до консензус.
Момкото само да внимава с правилото 2 на всеки 5 години, че 3 години отсъствие си е дълъг период.

Момкото само да внимава с правилото 2 на всеки 5 години, че 3 години отсъствие си е дълъг период.
Забравихте как изглежда България? Тя е красива - http://nigor.myphotoalbum.com/