Благодаря, отидох в БЕЛЛ и им казах, че ще се откажа от услугите им, ако не ми сложат телефон веднага и изведньж се оказа, че може да го вклучат до довечера.
Alina написа: А пари искаха ли ти като гаранция. Нали искали 100$ в аванс, които ти връщали след 6 месеца, или нещо такова, ако си плащаш редовно сметките.
alinka, ti ste kajesh oste malko che si ot vchera tuk iskat garancia, ako ste polzvash interruben, ako ne, niama garancia, polzvash si kartite ili tam 1-8.. ... .... i si ok.
ivet iskali sa garancia, zastoto takava e procedurata, ako kajete iskam samo gradski ragovori, niama kak da gi nabutate za v bqdeste i niama da vi iskat garancia. otdelno che e tqpo da govorish interruben po bell, kato sega ima tolkova mnogo karti
Ами така си идваме от БГ, тук се учим. А и не знам как да си сменя заглавието на темата. Пьк и за спомен може да ми остане така ... Иначе се извинявам за грешката.
Адски много ми е интересно КАК си се озовала в Отава, ако е през процедурата за федералната част само искам да те питам колко имаш на IELTS.Със здраве.
Ivet написа:Ами така си идваме от БГ, тук се учим. А и не знам как да си сменя заглавието на темата. Пьк и за спомен може да ми остане така ... Иначе се извинявам за грешката.
Готово, корегирал съм заглавието, не че е толкова важно според мен.
Totev, kvo e tova IELS, yade li se? Ami nyakoi sme si parashutisti. Mejdu drugoto, ti da si chuval za semeistva? A v Ottawa se ozovah s reis ot Montreal, DOBRO UTRO!!!
И никой не е съвършен, всеки прави грешки, важното е да се учи от тях.
Ако искаш курсове за подобряване на Англето - само свиркай. Тъкмо съм си харесала един с Административна и Бизнес терминология в Алгонкин колидж - безплатен за новопристигнали имигранти. Но той е все пак за хора с малко по-напреднал английски. Ако искаш някой от първите 3-5 нива, има много добри безплатни пак говерментски курсове, и не чакаш изобщо, направо ги започваш. Тестват те и още същия или на следващия ден започваш. Само мерак да учиш, стига да имаш...