newcomer

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

:D Благодаря, отидох в БЕЛЛ и им казах, че ще се откажа от услугите им, ако не ми сложат телефон веднага и изведньж се оказа, че може да го вклучат до довечера.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

:cry: :cry: no ne go pusnaha, mamata sa si e----i tiya tuka be, 5 pari za nishto ne davat. te taka se raboti.
Alina

Мнение от Alina »

Ужас, не ме отчайвай. :oops:

И аз смятам скоро да си прекарвам домашен.

А пари искаха ли ти като гаранция. Нали искали 100$ в аванс, които ти връщали след 6 месеца, или нещо такова, ако си плащаш редовно сметките.
Alina
todor73

Мнение от todor73 »

Alina написа: А пари искаха ли ти като гаранция. Нали искали 100$ в аванс, които ти връщали след 6 месеца, или нещо такова, ако си плащаш редовно сметките.
alinka, ti ste kajesh oste malko che si ot vchera tuk :D iskat garancia, ako ste polzvash interruben, ako ne, niama garancia, polzvash si kartite ili tam 1-8.. ... .... i si ok.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

искаха 200 гаранциа, които врьштат след 6 месеца или гарант. Ама сега е петьк, а те не работят сзбота и неделя.... и :? телефон няма.... :?:
todor73

Мнение от todor73 »

ivet iskali sa garancia, zastoto takava e procedurata, ako kajete iskam samo gradski ragovori, niama kak da gi nabutate za v bqdeste i niama da vi iskat garancia. otdelno che e tqpo da govorish interruben po bell, kato sega ima tolkova mnogo karti :wink:
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

абе сменете го това "newkomer" в заглавието че ме напушва на смях колокото пъти го видя :D
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Што така, Сашо, то си е така, от 2 седмици сьм тук или на Марс, оште не знам :) . След още 2 седмици ще го сменя с нещо друго по твои избор :cry:
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Сашо пита какво точно заначи newkomer според мен :roll:
И аз съм зле с правописа ,не се надувам :oops: .
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Ivet, Сашо за правописа на думата намеква - newcomer трябваше да е. Та затова му смешно това newkomer. :)
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Ами така си идваме от БГ, тук се учим. А и не знам как да си сменя заглавието на темата. Пьк и за спомен може да ми остане така ... Иначе се извинявам за грешката.
Аватар
totev

Мнение от totev »

Адски много ми е интересно КАК си се озовала в Отава, ако е през процедурата за федералната част само искам да те питам колко имаш на IELTS.Със здраве. :beer:
...мразя мастика без айрян...
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

Ivet написа:Ами така си идваме от БГ, тук се учим. А и не знам как да си сменя заглавието на темата. Пьк и за спомен може да ми остане така ... Иначе се извинявам за грешката.
Готово, корегирал съм заглавието, не че е толкова важно според мен.
Аватар
Ivet
Обратна връзка:

Мнение от Ivet »

Totev, kvo e tova IELS, yade li se? Ami nyakoi sme si parashutisti. Mejdu drugoto, ti da si chuval za semeistva? A v Ottawa se ozovah s reis ot Montreal, DOBRO UTRO!!!
Alina

Мнение от Alina »

Хехе, Ивет, а така, няма да се даваш.

И никой не е съвършен, всеки прави грешки, важното е да се учи от тях.

Ако искаш курсове за подобряване на Англето - само свиркай. Тъкмо съм си харесала един с Административна и Бизнес терминология в Алгонкин колидж - безплатен за новопристигнали имигранти. Но той е все пак за хора с малко по-напреднал английски. Ако искаш някой от първите 3-5 нива, има много добри безплатни пак говерментски курсове, и не чакаш изобщо, направо ги започваш. Тестват те и още същия или на следващия ден започваш. Само мерак да учиш, стига да имаш...
Alina
Заключено