Петя, не знам какви са им критериите за езика, в смисъл така написани изглеждат лесни но на практика трябва да можеш да ги разбираш и да говориш но имай в предвид че над 6 ниво, от 7 мо нагоре не ти се полага ползването на преводач, така че ако ти стигат точките по др показатели пиши 6 точки говорене, 7 точки разбиране
интензивните курсове през лятото в фр културен институт са по 1 мес но както навсякъде мн е важно на каква учителка ще попаднеш
успех
Imam niakolko vaprosa
petya2004, нормалния човек като се изцапа след това се почиства :idea:petya2004 написа:Blagodaria ti ronni orentirax se s ezika La Rue mi prati link i se orentirax to tovo go vidiax i v ofitsialnia im sait mnogo blagodaria 6te u4a bez da se pritesniavam 4e 6te mi se obrazuvat ganki az i bez tova imam dostata4noronni написа:ако си подадеш документите сега до интервюто ще има 4-6 месеца, ако имаш възможност през лятото има интензивни куросве във френския институт, а и по принцип мисля че спокойно може да пишеш 6 точки, може да намериш и учителка по фр която да ти даде бележка че и при нея учиш. спокойно и успех
Като си ги видяла тези работи на оф. сайт защо тогава пускаш тъпи теми?