Да,имаше надяждане с хот-дог,замеряне с хамбургери,женска борба в калта,родео и много още весели и изтънчени реднешки забавленияivandaman написа:Кой каквото иска да си говори, днес купона е в Риджайна..

Да,имаше надяждане с хот-дог,замеряне с хамбургери,женска борба в калта,родео и много още весели и изтънчени реднешки забавленияivandaman написа:Кой каквото иска да си говори, днес купона е в Риджайна..
http://www.ryot.org/a-very-drunken-brit ... nd-ireland"Guinness написа:Да,имаше надяждане с хот-дог,замеряне с хамбургери,женска борба в калта,родео и много още весели и изтънчени реднешки забавленияivandaman написа:Кой каквото иска да си говори, днес купона е в Риджайна..![]()
![]()
Все пак не е лошо като пускаш линкове да пишеш и поне някакъв кратък коментар към тях - за какво ставо дума в линка или пък защо смяташ че написаното в него е релевантно към темата.
Който пие ,зло не мисли,mate!никой написа:http://www.ryot.org/a-very-drunken-brit ... nd-ireland"Guinness написа:Да,имаше надяждане с хот-дог,замеряне с хамбургери,женска борба в калта,родео и много още весели и изтънчени реднешки забавленияivandaman написа:Кой каквото иска да си говори, днес купона е в Риджайна..![]()
![]()
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... itain.html"
О, хич не съм съгласна с това! Немалък процент от престъпленията се извършват под алкохолно опиянение.Guinness написа:Който пие ,зло не мисли,mate!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Уфффф,та'я досада пак се разписа с нравоученията си.Може ли човек да напише един постинг и да не вървиш и да джавкаш като пале.Bistra написа:О, хич не съм съгласна с това! Немалък процент от престъпленията се извършват под алкохолно опиянение.Guinness написа:Който пие ,зло не мисли,mate!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Или викаш те са непредумишлени и затова им прощаваме, щото са били без умисъл?![]()
Да не говорим, че след няколко чашки падат задръжките и ти се проявява истинската същност, която дотогава може умело да си прикривал.
Та, ако си зададем въпроса: От къде са дошли горните реднеци, от които толкова се гнусиш?...То тези 2 линка показват "цивилизованият" им произход.
Абсолютно. Потомците на тукашните са от същия калибър на нашите си англичани, шотландци ирландци.Bistra написа:О, хич не съм съгласна с това!.......Guinness написа:Който пие ,зло не мисли,mate!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Та, ако си зададем въпроса: От къде са дошли горните реднеци, от които толкова се гнусиш?...То тези 2 линка показват "цивилизованият" им произход.
А ти какво прави тези дни ? Някое по културно мероприятие ли отрази или денят се изчерпва със стоянето пред БГ Канада форума и някоя бира след работа ?Guinness написа:Да,имаше надяждане с хот-дог,замеряне с хамбургери,женска борба в калта,родео и много още весели и изтънчени реднешки забавленияivandaman написа:Кой каквото иска да си говори, днес купона е в Риджайна..![]()
![]()
Марто, в случая думата бой трябва да я заменим с една друга по-подходящаMarto написа:
Чудя се за кого ще викаш![]()
Радвам се за Пейтън, въпреки боя, който редовно отнасяхме от Тенеси по негово време, но тази година късметът му ще свърши срещу моите Bengals в AFC чемпиъншип мача
Съгласен,така е и досега съм го правел.В случая си мисля че просто нямаше нужда от коментар.Показвам другата страна на медалаKoko написа:Все пак не е лошо като пускаш линкове да пишеш и поне някакъв кратък коментар към тях - за какво ставо дума в линка или пък защо смяташ че написаното в него е релевантно към темата.
Въртиш, с(м)учеш, все за расови животни мислиш, което само затвърдява съмнението, че си силно недоклатена.Bistra написа:Значи!Прегъваш си езика зад небцето и издаваш конски звук, обикаляйки стаята, всеки път като си помислиш да ми споменеш ника. В зависимост от темпото можеш да смениш звуково от тръс в галоп. Пробвай! Забавно е.