Гледах предаване по National Geografic за Алберта Канада

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
per4ema

i

Мнение от per4ema »

виж какво бе селянино аз съм 100% софиянец а не като тебе селенин от провинцяра отишъл в канада и овце не знам как се гледат за разлика от тебе.а до колкото за филма вече дадох link и ако ще ми даваш мнения първо го гледай . Има човек от които симаи интервю той казва че заплатата му е толкова .
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

Ми така или иначе с тея цени на петрола, ако продължава да е така..... Няма да имат нужда от тебе.
per4ema

Мнение от per4ema »

да така е но можеби след 50 години :)
Аватар
Marto

Мнение от Marto »

smotan написа: трябва да наеа някой да ги дои.
И други работи. :lol:

Перчем, пич, ако ти си столичанин, аз съм втория братовчед на английската кралица. 100% неграмотник, а обижда на "селянин".
per4ema

Мнение от per4ema »

Да ти покажа личната ми карта ако искаш бе . Избиваш комплекси че си провинциалист ли :)
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Махам старото съобщение за да не дразня.Не съм такъв човек.
Последно промяна от aligator на Вто Яну 20, 2009 12:21 am, променено общо 1 път.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
smotan

Мнение от smotan »

Marto написа:
Перчем, пич, ако ти си столичанин, аз съм втория братовчед на английската кралица. 100% неграмотник, а обижда на "селянин".
Не обижда на селянин, ами на селенин. ;)
Аватар
Koko

Re: i

Мнение от Koko »

per4ema написа:виж какво бе селянино аз съм 100% софиянец а не като тебе селенин от провинцяра отишъл в канада и овце не знам как се гледат за разлика от тебе.а до колкото за филма вече дадох link и ако ще ми даваш мнения първо го гледай . Има човек от които симаи интервю той казва че заплатата му е толкова .
Перчем, успокой малко топката и пиши на кирилица ако обичаш.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
kralimarko

Re: i

Мнение от kralimarko »

per4ema написа:виж какво бе селянино аз съм 100% софиянец а не като тебе селенин от провинцяра отишъл в канада и овце не знам как се гледат за разлика от тебе.а до колкото за филма вече дадох link и ако ще ми даваш мнения първо го гледай . Има човек от които симаи интервю той казва че заплатата му е толкова .

аз не знам защо и на кой пишеш тъй мило но сакам да ти кажем че акъло и интелегентноста не идва с адресната регистрация копеле .и да ти призная тва беше най тъпият лаф за 2009 до сега ..Водиш класацията ..... :idea: :idea:
овце не знаеш как се гледат ама ми изглеждаш такава самонадеяна О_Ф_ЦА ама ми е готино да си те представя как изпаднал в истерия си размахва- личната карта с адресната регистрация.Ти пич далеко ще стигнеш далекоооооооооооооооооо :metro: :metro:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

aligator написа:Доколкото знам никой българин не е избирал София за столица.Столицата избрана от българите е Велико Търново.Доколкото знам София е най-големия турски конак насам от Стамбул.И след освобождението си е останало така.Така че за много хора Търново си е столицата.А София е нещо като мавзолей на турската власт от средновековието.Биваше да си върнем пак старата столица след освобождението,ама защо оставиха турския конак? :aeh: :nenam: :crap: Та сега да се дуят от шопската провинция,че те са посланиците на господя тука на земята. :nenam:

Аз мисля,че в Бг най-могат да се дуят от Старозагорско,че са ни спасили задниците по време на Руско-турската война,па шопето освен разпадаща се архитектура друго с какво може да ги запомни човек.Ама на - горди наследници на Турската Администрация :lol:
това изказване е особено находчиво :P Само дето не мога да си представя липсата на институционална история във Велико Търново след Учредителното събрание - има - няма над 100 години. Горкият конак, с който се слави според горното писание София, подслонява единственият дворец в България по Кобургово време, където са правени единствените балове с европейско значение, с кристалните му огледала и т.н. В днешно време, привилегията да ползват тези зали имат Националната художествена галерия и Националният етнографски музей ... ама нали само с конака се слави София, която била избрана от незнайно кой умник за столица /Дринов и Раковски/, а не от Великото народно събрание в самото Велико Търново.
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
aligator

Мнение от aligator »

Хубуу де!Махам го сега!Няма да дразня,ама мразя някой да се прави на повече от другите щот бил роден еди къде си.Ай сега.Не е редно.И другите окръзи си имат своите заслуги в развитието на страната ни.Пък и да нямат пак не е редно да се дуе човек за нешто,което не е по лични заслуги.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от valioiko »

per4ema написа:Да ти покажа личната ми карта ако искаш бе . Избиваш комплекси че си провинциалист ли :)
Много сте ми забавни софиянчетата от селски тип дето викате на тея хора извън София селяни, провинциалисти....... А всъщност знаете дълбоко в себе си (и не чак толкова дълбоко), че не сте нищо повече от останалите. На мен ми е гот, че не съм от София. Майка ми е от Тутракан, баща ми от с. Орлов дол и живеем в Стара Загора, ама ми е готяну и съ кефьъ, а тоя дето избива комплексите си ти, "софиянче".

Алигаторе, добре дошъл обратно в редиците. Как е от по-добрата част на света :wave2:
IFF

Мнение от IFF »

aligator написа:Хубуу де!Махам го сега!Няма да дразня,ама мразя някой да се прави на повече от другите щот бил роден еди къде си.Ай сега.Не е редно.И другите окръзи си имат своите заслуги в развитието на страната ни.Пък и да нямат пак не е редно да се дуе човек за нешто,което не е по лични заслуги.
Редно е и още как,особено ако нямаш с какво друго да се дуеш. :D
per4ema

Мнение от per4ema »

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Това е моят отговор !!!
malka_taina

Мнение от malka_taina »

Абе, Перчем, бе ти си много зле бе...........
Заключено