Гледах предаване по National Geografic за Алберта Канада
i
виж какво бе селянино аз съм 100% софиянец а не като тебе селенин от провинцяра отишъл в канада и овце не знам как се гледат за разлика от тебе.а до колкото за филма вече дадох link и ако ще ми даваш мнения първо го гледай . Има човек от които симаи интервю той казва че заплатата му е толкова .
Махам старото съобщение за да не дразня.Не съм такъв човек.
Последно промяна от aligator на Вто Яну 20, 2009 12:21 am, променено общо 1 път.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Документи Букурещ 29.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Re: i
Перчем, успокой малко топката и пиши на кирилица ако обичаш.per4ema написа:виж какво бе селянино аз съм 100% софиянец а не като тебе селенин от провинцяра отишъл в канада и овце не знам как се гледат за разлика от тебе.а до колкото за филма вече дадох link и ако ще ми даваш мнения първо го гледай . Има човек от които симаи интервю той казва че заплатата му е толкова .
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Re: i
per4ema написа:виж какво бе селянино аз съм 100% софиянец а не като тебе селенин от провинцяра отишъл в канада и овце не знам как се гледат за разлика от тебе.а до колкото за филма вече дадох link и ако ще ми даваш мнения първо го гледай . Има човек от които симаи интервю той казва че заплатата му е толкова .
аз не знам защо и на кой пишеш тъй мило но сакам да ти кажем че акъло и интелегентноста не идва с адресната регистрация копеле .и да ти призная тва беше най тъпият лаф за 2009 до сега ..Водиш класацията ..... :idea: :idea:
овце не знаеш как се гледат ама ми изглеждаш такава самонадеяна О_Ф_ЦА ама ми е готино да си те представя как изпаднал в истерия си размахва- личната карта с адресната регистрация.Ти пич далеко ще стигнеш далекоооооооооооооооооо
това изказване е особено находчивоaligator написа:Доколкото знам никой българин не е избирал София за столица.Столицата избрана от българите е Велико Търново.Доколкото знам София е най-големия турски конак насам от Стамбул.И след освобождението си е останало така.Така че за много хора Търново си е столицата.А София е нещо като мавзолей на турската власт от средновековието.Биваше да си върнем пак старата столица след освобождението,ама защо оставиха турския конак? :aeh: :nenam: :crap: Та сега да се дуят от шопската провинция,че те са посланиците на господя тука на земята. :nenam:
Аз мисля,че в Бг най-могат да се дуят от Старозагорско,че са ни спасили задниците по време на Руско-турската война,па шопето освен разпадаща се архитектура друго с какво може да ги запомни човек.Ама на - горди наследници на Турската Администрация

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Хубуу де!Махам го сега!Няма да дразня,ама мразя някой да се прави на повече от другите щот бил роден еди къде си.Ай сега.Не е редно.И другите окръзи си имат своите заслуги в развитието на страната ни.Пък и да нямат пак не е редно да се дуе човек за нешто,което не е по лични заслуги.
Документи Виена 07.05.2007
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
Интервю 27.05.2008
Покана Визи 02.10.2008
Визи 24.10.2008
Пътуване 31.10.2008
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Много сте ми забавни софиянчетата от селски тип дето викате на тея хора извън София селяни, провинциалисти....... А всъщност знаете дълбоко в себе си (и не чак толкова дълбоко), че не сте нищо повече от останалите. На мен ми е гот, че не съм от София. Майка ми е от Тутракан, баща ми от с. Орлов дол и живеем в Стара Загора, ама ми е готяну и съ кефьъ, а тоя дето избива комплексите си ти, "софиянче".per4ema написа:Да ти покажа личната ми карта ако искаш бе . Избиваш комплекси че си провинциалист ли
Алигаторе, добре дошъл обратно в редиците. Как е от по-добрата част на света

Редно е и още как,особено ако нямаш с какво друго да се дуеш.aligator написа:Хубуу де!Махам го сега!Няма да дразня,ама мразя някой да се прави на повече от другите щот бил роден еди къде си.Ай сега.Не е редно.И другите окръзи си имат своите заслуги в развитието на страната ни.Пък и да нямат пак не е редно да се дуе човек за нешто,което не е по лични заслуги.

-