Кандидат емигранти от Великотърновския регион
Ехооо, компанията! Как са работите при вас? Аз почти съм комплектовал документите се до Виена. Чакам само паспортите на децата да станат готови и ги изпращам. А при вас как е. Denzel са ясни - вече сигурно са в самолета и се наслаждават на плодовете на труда си. Saimans дайте телефон за връзка че имам въпрос на който имате отговор предполагам.
Апропо: драскайте от време на време тук да се видим до къде сме стигнали и дали някой има нужда от помощ за нещо.
П.П. А не е ли време за бирица. Може да се помисли за поне веднъж месечно.
Апропо: драскайте от време на време тук да се видим до къде сме стигнали и дали някой има нужда от помощ за нещо.
П.П. А не е ли време за бирица. Може да се помисли за поне веднъж месечно.
В момента, може би, Дензел са вече в Амстердам
От сърце им желаем попътен вятър в Монреал, успешна реализация, много здраве и още толкова късмет!!!
Надявам се да продължим да поддържаме връзка помежду си. Ако можем да помогнем с нещо- насреща сме!

DCS- 02.07.2008
Accuse - 11.07.2008
Покана за интервю - 10.10.2008
Интервю -2.12.2008, 11.00 h- успешно!
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Направени медицински-16.03.2009
Покана за визи- 13.08.2009
Визи- 03.09.2009
Accuse - 11.07.2008
Покана за интервю - 10.10.2008
Интервю -2.12.2008, 11.00 h- успешно!
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Направени медицински-16.03.2009
Покана за визи- 13.08.2009
Визи- 03.09.2009

Кандидат емигранти от Великотърновския регион
Ехо, здравейте побратими!
И нас ни нападна газова криза, финансова криза, грип и какви ли не още гадости.
Но с радост приемаме предложението на Vladislav за среща на Трифон Зарезан стар стил, т.е. на 14 февр. :drink: И ние като saimans, изчака ни се чакалота, но какво да се прави?! :confused2: Не зависи от нас, продължаваме да чакаме развитие. Има ли някой по-подробни новини от denzel, след пристигането им как са? Как са се настанили и как се чувстват в новата обстановка? Не виждам да са се включили някъде с Монреалска информация?! Надявам се на 14-ти да се съберем мощно, като за сефте за Новата 2009 г. и дано "котка да не мине път на някого до тогава"!!! :drink: :beer2:
ПП Пък, ако някой държи на западно православния празник ние нямаме нищо против и ние го празнуваме.
:smlove: :liefde: :noz: 

ПП Пък, ако някой държи на западно православния празник ние нямаме нищо против и ние го празнуваме.

Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Пффффууууууу днес изпратих документите до Виена. Удоволствието ми струва 22.80 лева, при това препоръчано и с предимство. Абе българските пощи са голяма работа
Сега ще почакам малко и като ми се обадят, ще видим колко неща съм пропуснал в документацията да им изпратя. Като се знам само ...
Само да не изпусним тази сесия, че то нашето голямо гласене - от септември до февруари - таман 6 месеца
Ха наздраве на всички