Кандидат емигранти от Великотърновския регион

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Vladislav

Мнение от Vladislav »

Ехооо, компанията! Как са работите при вас? Аз почти съм комплектовал документите се до Виена. Чакам само паспортите на децата да станат готови и ги изпращам. А при вас как е. Denzel са ясни - вече сигурно са в самолета и се наслаждават на плодовете на труда си. Saimans дайте телефон за връзка че имам въпрос на който имате отговор предполагам.
Апропо: драскайте от време на време тук да се видим до къде сме стигнали и дали някой има нужда от помощ за нещо.
П.П. А не е ли време за бирица. Може да се помисли за поне веднъж месечно.
saimans

Мнение от saimans »

Здрасти на всички! Denzel заминават тази нощ, ще ги изпратиме за последно след малко, дано всичко да им е добре и да имат успех!!! Vladislav ще помагаме с каквото можем, неще и питане! Ще ти пусна на лични тел за връзка с нас. Скоро може да се видим на биричка!
milen73

Мнение от milen73 »

В момента, може би, Дензел са вече в Амстердам :thumbsup: От сърце им желаем попътен вятър в Монреал, успешна реализация, много здраве и още толкова късмет!!! :wave2: Надявам се да продължим да поддържаме връзка помежду си. Ако можем да помогнем с нещо- насреща сме!
DCS- 02.07.2008
Accuse - 11.07.2008
Покана за интервю - 10.10.2008
Интервю -2.12.2008, 11.00 h- успешно!
DCS Bucarest- 12.12.2008
Баркодове- 19.01.2009
Медицински -26.01.2009
Направени медицински-16.03.2009
Покана за визи- 13.08.2009
Визи- 03.09.2009
saimans

Мнение от saimans »

тъкмо писах смс на Дензел, би трябвало вече да са в Амстердам, всички им пожелаваме здраве и късмет и дай Боже да се съберем един ден заедно в Монреал, както се събирахме и тук.Милен 73, благодарим ви за предложената помощ, ще се възползваме някой път да знаете! :lol: Здраве и успех на всички!
denzel

Мнение от denzel »

Здравейте,дружина! :wink: :wink: :wink:
Поздрави от Монреалско!Пристигнахме нормално и всичко е наред!......Само дето още не знаем къде сме!..... :D :D :D
Като посъбера впечатления,ще споделя повече!
На сбирката моята биричка да си стои.......Поздрави!!! :wink: :wink: :wink:
Dum spiro spero!
saimans

Мнение от saimans »

ееее най - накрая новини от вас! :D ами добре сте отишли !!!айде като се осъзнаете звънкайте, че се изпопритеснихме за вас! :beer: а относно биричката ще видим :wink: Успех!
mi6ko75
Обратна връзка:

Мнение от mi6ko75 »

:D Denzel качи снимките от автобуса,да видят хората нагледно за какво става въпрос :D
saimans

Мнение от saimans »

Хей, здравейте! Как е Търновската група?? Влади пусна ли документите? Ивалин как сте вие има ли новини покрай вас? Ех, откакто заминаха Дензел нещо се разпаднахме май?Пишете да знаем при кого , как са нещата? Поздрави на всички! :D
Vladislav

Мнение от Vladislav »

:D Не съм пращал още нищо. Написъл съм им чек за 840$, само паспортите на децата остават. Готови са, отивам понеделник на Свищов да ги взема, вторник copy-paste и сряда с Булпост по направление. Този Еврофутбол много ме завъртя във времето. Но този месец мисля вече да сложа край на комара :D още повече ако всичко ни е наред и получим и дата за интервю за юни... Ще се учи като папагал и това ще е :D Ама всичко по реда си. За Трифон Зарезан (стар стил :)трябва да се видим на винце, събирам заявки за места.
saimans

Мнение от saimans »

Ами добре, дано да стане както искаш. И на нас ни се изчака "чакалото" , дано скоро да има новини около интервюто. А пък за тази вечер не ми се излиза , нешо ме боли глава! Може би за др. седмица? Поздрави в къщи. :D
Аватар
ivalin

Кандидат емигранти от Великотърновския регион

Мнение от ivalin »

Ехо, здравейте побратими! :wave: И нас ни нападна газова криза, финансова криза, грип и какви ли не още гадости. :cry: Но с радост приемаме предложението на Vladislav за среща на Трифон Зарезан стар стил, т.е. на 14 февр. :drink: И ние като saimans, изчака ни се чакалота, но какво да се прави?! :confused2: Не зависи от нас, продължаваме да чакаме развитие. Има ли някой по-подробни новини от denzel, след пристигането им как са? Как са се настанили и как се чувстват в новата обстановка? Не виждам да са се включили някъде с Монреалска информация?! Надявам се на 14-ти да се съберем мощно, като за сефте за Новата 2009 г. и дано "котка да не мине път на някого до тогава"!!! :drink: :beer2:
ПП Пък, ако някой държи на западно православния празник ние нямаме нищо против и ние го празнуваме. :wink: :smlove: :liefde: :noz: :thumbsup:
Аз съм това, което ти ще бъдеш, а ти си това, което аз бях.
Vladislav

Мнение от Vladislav »

Поздрави от Denzel за цялата група от Монреал. Вчера ми писа SMS в който казва че са добре и скоро ще имат и комп. и ще се чуваме по скайпа. Аз вземах паспортите и утре преснимам, трябва да се действа по план, че няма време :D
Vladislav

Мнение от Vladislav »

Пффффууууууу днес изпратих документите до Виена. Удоволствието ми струва 22.80 лева, при това препоръчано и с предимство. Абе българските пощи са голяма работа :D Сега ще почакам малко и като ми се обадят, ще видим колко неща съм пропуснал в документацията да им изпратя. Като се знам само ... :D Само да не изпусним тази сесия, че то нашето голямо гласене - от септември до февруари - таман 6 месеца :D Ха наздраве на всички :beer:
saimans

Мнение от saimans »

Честито, сега ще си чакате акюзето.а по въпроса за гласенето, то всичко в тази процедура е гласене и най - вече ТЪРПЕНИЕ! :D
denzel

Мнение от denzel »

Браво,Влади!Наздраве и от нас! :beer: :beer: :beer: :wink:
Dum spiro spero!
Публикувай отговор