Като това мазе със снимките в под форум малки обяви. На което малкото прозорче в хола е почти на тавана. Той Хълман не случайно поиска снимка от гледката на терасата за да се види ясно че е мазе, но освен снимки с печки и хладилници, легла и маси които дават фалшива представа други снимки не се допускат.друго си е под наем в някое мазе и с автобуса
Любо, вземи се корегирайLub0 написа:Да бе ламарини и бараки... гроздето определено е кисело, не стига че сме имигрирали тука ами и ще им работим на тия та банките да печелятдруго си е под наем в някое мазе и с автобуса
Любо, ти па не разбра къде е проблемаLub0 написа:Друго ми е интересно как така всички правихте по 2000лв чисто в БГ-то, а като дойдете тука не можете да изкарате и $2000? И като видите, че не можете в Канада защо не се върнете при 2000лв в БГ-то, ами ми висите тука с години да хленчите във форума колко бил крив космоса
Lub0 написа:Друго ми е интересно как така всички правихте по 2000лв чисто в БГ-то, а като дойдете тука не можете да изкарате и $2000? И като видите, че не можете в Канада защо не се върнете при 2000лв в БГ-то, ами ми висите тука с години да хленчите във форума колко бил крив космоса
ninka 83, аз от човек който си слага рожденната дата в ника не бих искал съвет.ninka83 написа:Любо, ти па не разбра къде е проблема![]()
правехме повече от 2 в бг, а тука за 120 силиците ни не стигата на шоуто у Таронто талиги под 40 не видех
![]()
та затова ти викам да се корегираш
те сега па и СмартSmart Dust написа:ninka 83, аз от човек който си слага рожденната дата в ника не бих искал съвет.ninka83 написа:Любо, ти па не разбра къде е проблема![]()
правехме повече от 2 в бг, а тука за 120 силиците ни не стигата на шоуто у Таронто талиги под 40 не видех
![]()
та затова ти викам да се корегираш![]()
Така че недей да спориш за неща които не са ти ясни.
Любо е прав.
Много се ежите какви сте били в БГ, колко много сте взимали, пък като дойтеде тук почвате да мрънкате.
Защо ли!!!!
Защото и в БГ сте били мрънкачи и мрънкачи ще си останете.
![]()
Айде весело "прекарване" в Канада.
Има още много боб с пръжки да ядеш.ninka83 написа: те сега па и Смарт![]()
Смарт даст, аз на волонтиерски начала не се хващам да работя, та ако чакаш съвет от мен, такъв няма да получиши ника си го харесвам
![]()
ама на мен ми е весело в Канада и не мрънкам![]()
![]()
сега само чакам Батетокаже ли йес, тука оставам
ха, ха, е за туй ли я "купи"(банката де) таз къща, за да се преместиш после на по-евтин район?!?!?, да имаш квартирант?!?!? и да плащаш 40 години?!?!?Pehlivan написа:...аз имам да изплащам 40 години къщата,що се хванахте за нея и пък кой живее 40 години в първата си къща,тук се препродава и се местиш на друго место,в по евтин район и така си намаляваш моргийджа си,...,морг.ми е 1680$,с квартирант за 700$,