Калгари / Ванкувър?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Да бе ламарини и бараки... гроздето определено е кисело, не стига че сме имигрирали тука ами и ще им работим на тия та банките да печелят ;) друго си е под наем в някое мазе и с автобуса :)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
Hullman

Мнение от Hullman »

друго си е под наем в някое мазе и с автобуса
Като това мазе със снимките в под форум малки обяви. На което малкото прозорче в хола е почти на тавана. Той Хълман не случайно поиска снимка от гледката на терасата за да се види ясно че е мазе, но освен снимки с печки и хладилници, легла и маси които дават фалшива представа други снимки не се допускат.:)
ninka83

Мнение от ninka83 »

Lub0 написа:Да бе ламарини и бараки... гроздето определено е кисело, не стига че сме имигрирали тука ами и ще им работим на тия та банките да печелят ;) друго си е под наем в някое мазе и с автобуса :)
Любо, вземи се корегирай :lol: поне една цифра смени в предния ти постинг :lol: имаш опция :lol: хуморески тука ми говориш :lol: недей се излагаш така :lol:
Аватар
Lub0
Обратна връзка:

Мнение от Lub0 »

Друго ми е интересно как така всички правихте по 2000лв чисто в БГ-то, а като дойдете тука не можете да изкарате и $2000? И като видите, че не можете в Канада защо не се върнете при 2000лв в БГ-то, ами ми висите тука с години да хленчите във форума колко бил крив космоса :)
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
ninka83

Мнение от ninka83 »

Lub0 написа:Друго ми е интересно как така всички правихте по 2000лв чисто в БГ-то, а като дойдете тука не можете да изкарате и $2000? И като видите, че не можете в Канада защо не се върнете при 2000лв в БГ-то, ами ми висите тука с години да хленчите във форума колко бил крив космоса :)
Любо, ти па не разбра къде е проблема :lol:
правехме повече от 2 в бг, а тука за 120 силиците ни не стигат :lol: а на шоуто у Таронто талиги под 40 не видех :lol:
та затова ти викам да се корегираш :lol:
smotan

Мнение от smotan »

Lub0 написа:Друго ми е интересно как така всички правихте по 2000лв чисто в БГ-то, а като дойдете тука не можете да изкарате и $2000? И като видите, че не можете в Канада защо не се върнете при 2000лв в БГ-то, ами ми висите тука с години да хленчите във форума колко бил крив космоса :)
:thumbsup:
Имам едно леко усещане, че тези които са правили по 2000 в бг, правят по мноооооооооого повече в ка, но не пишат по форумите. Ех, дано и аз да нямам време за форуми като почна работа в ка! :)
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

ninka83 написа:Любо, ти па не разбра къде е проблема :lol:
правехме повече от 2 в бг, а тука за 120 силиците ни не стигат :lol: а на шоуто у Таронто талиги под 40 не видех :lol:
ninka 83, аз от човек който си слага рожденната дата в ника не бих искал съвет. :D
Така че недей да спориш за неща които не са ти ясни.
Любо е прав.
Много се ежите какви сте били в БГ, колко много сте взимали, пък като дойтеде тук почвате да мрънкате.
Защо ли!!!!
Защото и в БГ сте били мрънкачи и мрънкачи ще си останете.
:D
Айде весело "прекарване" в Канада. :lol:
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
ninka83

Мнение от ninka83 »

Smart Dust написа:
ninka83 написа:Любо, ти па не разбра къде е проблема :lol:
ninka 83, аз от човек който си слага рожденната дата в ника не бих искал съвет. :D
Така че недей да спориш за неща които не са ти ясни.
Любо е прав.
Много се ежите какви сте били в БГ, колко много сте взимали, пък като дойтеде тук почвате да мрънкате.
Защо ли!!!!
Защото и в БГ сте били мрънкачи и мрънкачи ще си останете.
:D
Айде весело "прекарване" в Канада. :lol:
те сега па и Смарт :D

Смарт даст, аз на волонтиерски начала не се хващам да работя, та ако чакаш съвет от мен, такъв няма да получиш :lol: и ника си го харесвам :lol:
ама на мен ми е весело в Канада и не мрънкам :roll: :lol:
сега само чакам Батето :lol: каже ли йес, тука оставам
:lol:
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

ninka83 написа: те сега па и Смарт :D

Смарт даст, аз на волонтиерски начала не се хващам да работя, та ако чакаш съвет от мен, такъв няма да получиш :lol: и ника си го харесвам :lol:
ама на мен ми е весело в Канада и не мрънкам :roll: :lol:
сега само чакам Батето :lol: каже ли йес, тука оставам
:lol:
Има още много боб с пръжки да ядеш. :lol:
Ти ако чакаш Yes от батката, значи си го закъсала. :D
То ако чакаш съвет от който и да е си го закъсала. :D

Айде успех тогава щом не си от мрънкачите. 8)

Ти всъщност в кой град си? :roll:
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

Не мога да разбера какво толкова се чудят някои как се правят пари и се купува това онова,ами то ако стош на социал никога няма да излезеш от бейсмънта и ще се чудиш как другите вървят напред.То да правиш сметки на някой как е пяостигнал за 2 години това е типично по български.Че хванете и работете,пари се правят в Канада,аз имам да изплащам 40 години къщата,що се хванахте за нея и пък кой живее 40 години в първата си къща,тук се препродава и се местиш на друго место,в по евтин район и така си намаляваш моргийджа си,накрая ще отида в Нюмаркет и пак ще съм гот.Гледайте по позитивно на живота в Канада,тука нещата много напредват,но и много бързо падаш,така че не съм първия и последния.Ние с жена имаме общо 8000$ на месец преди данъци,морг.ми е 1680$,с квартирант за 700$,та аз плащам по малко от един апартамент под рент.Толкова ли е сложно,че развихрихте цялата математика.Трябва малко в главата да има и живота в Канада не е толкова черен и труден.В БГ-то колко вземат чисто 2000 лева,една шепа ,живейте там на 1000 да ви питам,ще купувате банани само на детето си,а за себе си друг път.Изобщо не е за завиждане в БГ,там нещата след 20-30 години ще цъфнат донякъде.Така,че Канада е добро место за живеене стига да искаш и да си търпелив и работлив.
bateto

Мнение от bateto »

още един работливец се изказа :D
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

bateto написа:още един работливец се изказа :D
Тебе те знаем, че си мързеливец. :D
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

Pehlivan написа:...аз имам да изплащам 40 години къщата,що се хванахте за нея и пък кой живее 40 години в първата си къща,тук се препродава и се местиш на друго место,в по евтин район и така си намаляваш моргийджа си,...,морг.ми е 1680$,с квартирант за 700$,
ха, ха, е за туй ли я "купи"(банката де) таз къща, за да се преместиш после на по-евтин район?!?!?, да имаш квартирант?!?!? и да плащаш 40 години?!?!?
А, мерси, такъв вид "преуспяване" не е за мен, аз туй не го разбирам :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
Pehlivan

Мнение от Pehlivan »

С растежа на цените също печелиш,така че при следваща покупка имаш по голем даунпеймънт,по малко лихви,нямаш наказателен иншурънс т.н.Просто и ясно,но не знам при теб какво е преуспяване,нали това са стъпките напред,лека полека с времето.Нашите родители да не са купили жилищата изцяло,в БГ,а и където и да е нали това е идеяата да не събираш 30 години пари под дюшека,а взимаш заем от банката и почваш.Не мога да рабера хахаха-то ти,ти с каква цел си в Канада,да се присмиваш на другите по форумите,ооо типично по байгановски.Живея си в къщата,карам си колата,бачкам като мога и си ми е гот,какъв е проблема на некои,май избиват комплекси или не могат?Е,кажете ми формулата за преуспяване,седиш на социал и чакаш,така ли?
bateto

Мнение от bateto »

ами ето ти една формула:
-купуваш къщата и ламарината кеш,слагаш 2ма,3ма,5тима аборигени да гърбят вместо теб и ти само събираш пачката и щракаш с пръсти навместо да гърбиш от тъмно до тъмно както сега за да имаш подслон над главата си и средство което да те предвижва до работа и обратно.
обаче както си я почнал е добре ,стига на теб да ти харесва ,а кой кво казал ни е.и мамата :D
аз тук например като си говоря с вас не се заяждам ,само споделям ,че не съм от твоя тип и не мога да я карам цял живот от-до като давам повод да се заяждат с мен ,ама то дет се казва на глупците им дай хляб за да им гледаш сеира. :D
Заключено