Ти изобщо не си "свободен човек", затворена си м/у дървената колиба, работата, Хоум Депо и форума, озлобяла си и постоянно търсиш конфликти, няма с кой да си кажеш две приказки и заливаш форума с личните си проблеми, които никой не го вълнуват.Shoshana написа: Чет Май 28, 2026 6:13 am Да разбира се. По-висок клас автомобил с газова бутилка в багажника.![]()
Да са живи и здрави!
И Радев да ги изкара от ЕС!![]()
Ще се оправят, разбира се. Очевидно и без мен, защото няма шанс за моето връщане там. Аз съм свободен човек, който в овча кошара няма как да живее..![]()
"Слава Украини" го използват само затлъстели коуч потейтоус от Великобритания, Канада и Щатите, на които изобщо не им пука за загиналите Украинци в безмислената война, водена от корумпираният артист Зеленски и няколко политици от ЕС и Канада, чиито рейтинг е такъв, че би трябвало моментално да подадат оставка. А Путин ще го осъдят, когато осъдят Тръмп и Биби за незаконната война и геноцидът, който се провежда в Газа, тоест никога (това и да го видя няма да го повярвам), понякога ги критикуват с половин уста и следва мълчание.
Ето какво мисли един известен ютубър за американското общество, по време на тествовете на електромобили в Китай (мнението му е напълно приложимо и за Канада: тлъсти лелички, облечени с къси поли, напушени шофьори и други - от 5:09 нататък), а и Гицата да види "Китайските таралясници":
Я гледай ти, човекът е американец, роден в щатите, а мнението му напълно съвпада с моето.