Младите лекари в България имат по-добър доход от старите лекари в Канада, работещи като таксиметрови шофьори (аз познавам такъв човек), ти която за повече от 20 години не можа да си приравниш дипломата би трябвало също да го знаеш.Shoshana написа: Нед Май 03, 2026 8:15 am Кое е нелогичното в разсъжденията ми? Дали, че в "технологично и икономическата" развита България един млад лекар взима толкова, колкото да не умре от глад и в свободното си време се гърчи като санитар за да си плати наема? Мога да сравня с дъщеря ми, която е млад лекар в "изостаналата" Канада. Тук също можеш да си направиш изслевания за секунди, плащайки си. Ти с твоите арбитражни доходи трябва да го знаеш.
Видяхме, как хора с добри доходи, коото да си надсмогнали масрафа и водят живот, който им харесва, свършват с конролен изстрел в главата и сега държавата-мафия се опитва да открадне имотите им. Видяхме, как болшинсвото идиоти с "нестадно" мислене избират руски резидент.
Използвала съм била бг_канада за тробуна. Някъде да пише, че е забранено? Ще правя, каквото ми се харесва и ти си последната мижитурка, която ще ми дава наклон в живота!
Не съм разбрал кои хора са свършили с изстрел в главата, може би защото не следя новините в България и не гледам Българска телевизия? Но ми прави впечателение колко хора биват застреляни по автобусните спирки в Канада, попаднали случайно в престрелките на мафиотски групи.
Интересна ситуация е твоята - нямаш моргидж, нямаш диплома, следиш новините от България, лъжеш като дърта циганка, портиш другарчетата си от форума (затова и почти всички спряха да пишат), "мразиш" хора от определени нации (след като знаеш, че хората са еднакви: дори "богатите" евреи откраднаха диваните и килимите на "бедните" ливанци), изгонена беше от форума 7-8 пъти, но се завръщаш под друг псевдоним, дори след като заяви, че повече няма да пишеш. Като се замисля има само две възможности: или ти плащат за "дейността", или си случай за психиатрията, не мога да намеря някакво друго рационално обяснение за поведението ти.