Какво се случва в България?

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Публикувай отговор
jovani

Re: Какво се случва в България?

Мнение от jovani »

Shoshana написа: Нед Май 03, 2026 8:15 am Кое е нелогичното в разсъжденията ми? Дали, че в "технологично и икономическата" развита България един млад лекар взима толкова, колкото да не умре от глад и в свободното си време се гърчи като санитар за да си плати наема? Мога да сравня с дъщеря ми, която е млад лекар в "изостаналата" Канада. Тук също можеш да си направиш изслевания за секунди, плащайки си. Ти с твоите арбитражни доходи трябва да го знаеш. :rofl:
Видяхме, как хора с добри доходи, коото да си надсмогнали масрафа и водят живот, който им харесва, свършват с конролен изстрел в главата и сега държавата-мафия се опитва да открадне имотите им. Видяхме, как болшинсвото идиоти с "нестадно" мислене избират руски резидент.
Използвала съм била бг_канада за тробуна. Някъде да пише, че е забранено? Ще правя, каквото ми се харесва и ти си последната мижитурка, която ще ми дава наклон в живота!
Младите лекари в България имат по-добър доход от старите лекари в Канада, работещи като таксиметрови шофьори (аз познавам такъв човек), ти която за повече от 20 години не можа да си приравниш дипломата би трябвало също да го знаеш.

Не съм разбрал кои хора са свършили с изстрел в главата, може би защото не следя новините в България и не гледам Българска телевизия? Но ми прави впечателение колко хора биват застреляни по автобусните спирки в Канада, попаднали случайно в престрелките на мафиотски групи.

Интересна ситуация е твоята - нямаш моргидж, нямаш диплома, следиш новините от България, лъжеш като дърта циганка, портиш другарчетата си от форума (затова и почти всички спряха да пишат), "мразиш" хора от определени нации (след като знаеш, че хората са еднакви: дори "богатите" евреи откраднаха диваните и килимите на "бедните" ливанци), изгонена беше от форума 7-8 пъти, но се завръщаш под друг псевдоним, дори след като заяви, че повече няма да пишеш. Като се замисля има само две възможности: или ти плащат за "дейността", или си случай за психиатрията, не мога да намеря някакво друго рационално обяснение за поведението ти.
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

7-8 пъти беше гонен батката. Аз съм била гонена не повече от 3 пъти, по времето на Озо-Линко. След това 2 пъти съм спирала самосиндикално да пиша заради редки говеда във форума. Някои от тях спряха да пишат поради изгонване ( но не от мен. Аз нямам такива правомощия), а други нямам идея защо. Не, не би трябвало да го знам. Аз не съм си приравнила дипломата, защото не съм искала. Когато си добре платен с диплома или без диплома е все едно. Може би този лекар, който визираш си е направил подобна сметка. Моят баща например има приравнена диплома и един ден не е работил тук като инженер, а се пенсионира с доста високи доходи. Не съм лъгала никога и не съм портила никого. Имала съм желание, обаче да осъдя някое от редките говеда. Няма как. Ние не се познаваме, все пак. Тук сме изцяло виртуални. Следващите ти глупости няма да коментирам. Само ми е любопитно, кой би ми плащал и колко?
Тц! Руснаците ги мразя безплатно.
My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Аватар
Shoshana

Мнение от Shoshana »

My name's Machurko Galkin Varnenchuk :D
Как ме мъчи всеки ден, тоз' въпрос трагичен: 'ем да бъда откровен, 'ем да бъда симпатичен?
Публикувай отговор