Áóëãàðñêè ó4èòåëè âúâ ôåäåðàëíà Êàíàäà

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
agnesa terzyiska

Áóëãàðñêè ó4èòåëè âúâ ôåäåðàëíà Êàíàäà

Мнение от agnesa terzyiska »

Çàäàâàì âóïðîñúò è â äâàòà ôîðóìà òúé êàòî ìå èíòåðåñóâàò è äâåòå 4àñòè íà Êàíàäà. Èìà ëè ñðåä âàñ èëè ïîçíàòèòå âè òàêèâà, êîèòî äà ñà ñòàíàëè ó4èòåëè â Êàíàäà, íåçàâèñèìî äàëè ñà ðàáîòèëè òîâà èìåííî èëè íå â ðîäèíàòà? Áèõòå ëè ñïîäåëèëè îïèòà ñè? Â êîÿ 4àñò íà Êàíàäà ñå íàìèðàòå,êàêâî ïðåïîäàâàòå,êîëêî âðåìå îòíå ïðîöåñúò?Áëàãîäàðÿ ïðåäâàðèòåëíî!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

znam edna balgarka v toronto
triabva da minesh teacher's college.
Vzima se GRE ili GMAT - ne si spomniam koe tochno.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Tany

Мнение от Tany »

И аз познавам една българка, която е учителка по френски в Торонто. Мисля че и е отнело около година и половина, но не зная какво точно е приравнявала и учила тук.
Alina

Мнение от Alina »

Аз познавам БГ-ка, учителка по английски в имигрантските центрове, и съм чувала за друга жена професор в университета в Хъл и пак там един мъж, който преподава социология, друг в университета в Отава е историк(където за турското присъствие в БГ разправял че хората в БГ станали доброволно мюсюлмани, и го водят за голям експерт по балканска история в университета:idea: :( ), и една жена преподава на имигрантите френски в КОФИ в Хъл.

Това са тези, за които знам поне аз
Alina
Аватар
VanBC
Модератор

Мнение от VanBC »

Във Ванкувър има българка която стана учителка, но след като учи допълнително.
Obey gravity ... It's the law!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

abe neznam za Canada ama v Tennessee mi se shte da sam 13 godishen student:
http://www.cnn.com/2005/LAW/02/09/teacher.charged.ap/
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено