Канадските жени от Ямайка

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
Аватар
albatros

Канадските жени от Ямайка

Мнение от albatros »

Прегледах нишката започната от Номера и там имаше дискусия и сравнение между българските и канадските жени. Лично за мен българките съчетават по свой си начин и красота и интелигентност. Готини са и това си е, не мога да ги сравнявам с останалите.Да са ни живи и здрави и да ни радват. :D

Искам да повдигна дискусия по отношение на негърките в Канада. Аз имам наблюдения от Торонто и виждам, че доста от black Canadian women са си грозотии. Разбрах, че мнозинството са от Jamaica. Не знам да ли съм прав? :idea:
Наред с това обаче забелязах мацки, които ме "грабнаха" веднага. Дълъг бедър, силни и стройни тела и изключително изящна походка. Това съчетано с техните бляскъви коси ме кефи като ги гледам. За първи път виждам такива газели и не се учудвам защо атлетките на Ямайка вземат първите места на 100 и 200 м гладко бягане.

Освен това. Виждал съм какви ли не негри, но на тукашните негърки косите им блестят. Този блясък натурален ли е или си мажат нещо?

Какво мислите вие? :beer:
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

Какво мислите вие?
не веднъж съм се изказвал в полза на газелите,от позицията си на виден естет и ценител :lol: :lol:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

i posle pri doktor Garabet vseki chaka svoia red - koi za tripper, koi za vonia..
stick to the ones koito mogat da hvashtat ten i shte si OK.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bateto

Мнение от bateto »

Негърка и кос ,тва са перуки дето лъщят.
Аватар
albatros

Мнение от albatros »

Бате, аз съм оглеждал ама не ми изглежда да са перуки. Много лъскави коси бе. Сигурно са мазани с някакво масло.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

albatros написа:Бате, аз съм оглеждал ама не ми изглежда да са перуки. Много лъскави коси бе. Сигурно са мазани с някакво масло.
kazvat se hair extensions
ama ti kvo gi gledash v kosata
tva im e nai gnusnoto neshto
inache niakoi ot tiah stavat ama pak ti preporuchvam - nedei
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
huba

Re: Канадските жени от Ямайка

Мнение от huba »

albatros написа: Освен това. Виждал съм какви ли не негри, но на тукашните негърки косите им блестят. Този блясък натурален ли е или си мажат нещо?
:
Ti napravo me razbi s tia blestiashti kosi. :) Prodavat se v magazina v paketche.Ima za vseki vkus. :D
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Заключено