Снегопочистване в Торонто
- shnorhela
- Лисодав
- Обратна връзка:
Снегопочистване в Торонто
Хвърлят ли сол в Торонто и ми е интересно дали колите гният по същия начин от солта като в Монреал ? Благодаря ви
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
tuk e otvrat - pochti ne chistiat v sravnenie s chicago
biaha reshili da ne hvarliat sol toia sezon dori hich ama hvarliha malko
uj bili vzeli niakva mashina da topi ama ne sam ia vijdal oshte
biaha reshili da ne hvarliat sol toia sezon dori hich ama hvarliha malko
uj bili vzeli niakva mashina da topi ama ne sam ia vijdal oshte
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Колите си гният но не всичките. Знам че, карусериите на Мерцедес, Волво, Лехъс и БМВ са поцинковани много яко. А от долу имат и по дебел слой цинково покритие и доста стабилен rustpoofing. Поне 8 години имат гаранция.
Но солта си е сол, рано или късно...... buy my body buy .
Но солта си е сол, рано или късно...... buy my body buy .
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
~ Winston Churchill
exe kakwi mitowe i legendi -pozinkowani bili- samo za Lexus ne znam no za drugite marki ot EU
dawam ti 100% garanziq 4e ne sa.
pozinkowani BQXA samo nqkoi modeli VW i Audi i to modeli predi 20 godini.
Drug nikoi ne polzwa pozinkowane -mnogo e skapo.
abe te ako move ot xartiq da mogat da gi naprawqt -pak za pozinkowane da ne goworim.
dawam ti 100% garanziq 4e ne sa.
pozinkowani BQXA samo nqkoi modeli VW i Audi i to modeli predi 20 godini.
Drug nikoi ne polzwa pozinkowane -mnogo e skapo.
abe te ako move ot xartiq da mogat da gi naprawqt -pak za pozinkowane da ne goworim.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
az imah edno Audi koeto imashe guma otdolu
neshto kato potopeno v katran
tai kato go vzeh na staro ne znam dali taka e doshlo ot fabrikata - to beshe model po porachka
oh, spomeni, spomeni
ako ne go biah prodal oshte shtiah da si go karam tova krasivo cherveno dzviar
neshto kato potopeno v katran
tai kato go vzeh na staro ne znam dali taka e doshlo ot fabrikata - to beshe model po porachka
oh, spomeni, spomeni
ako ne go biah prodal oshte shtiah da si go karam tova krasivo cherveno dzviar
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
bp_dp,
Сигурно си прав за Аудито, но съм бил в bodyshop, където ни беше разяснено, че след нагряване на ламарините се разрушава галваничното покритие.
След това трябва да се използат различни праймери за да се постигне качествено покритие. Все пак праймерите не може да заместят цинка.
Разбирам, че си в ауто бизнеса. Мини да видиш как потапят голите карусерии.
Това, което Кольо го е видял е така наречения rustpoofing. Обикновено под автомобила се слага в завода. В силно корозионни райони ( висока температура, влажност и сол) този тип покритие се слага по багажника и около двигателя.
Сигурно си прав за Аудито, но съм бил в bodyshop, където ни беше разяснено, че след нагряване на ламарините се разрушава галваничното покритие.
След това трябва да се използат различни праймери за да се постигне качествено покритие. Все пак праймерите не може да заместят цинка.
Разбирам, че си в ауто бизнеса. Мини да видиш как потапят голите карусерии.
Това, което Кольо го е видял е така наречения rustpoofing. Обикновено под автомобила се слага в завода. В силно корозионни райони ( висока температура, влажност и сол) този тип покритие се слага по багажника и около двигателя.
"The secret of success is going from failure to failure without loss of enthusiasm."
~ Winston Churchill
~ Winston Churchill