stock market (ИМА ЛИ БЪЛГАРСКИ РАБОТОДАТЕЛИ В КАНАДА 2)
Любо, на фона на 500-1000% нагоре на повечето акции, не е притеснително да има няколко в кошницата с 5-60% надолу, и като имаш впредвид че тутюневите дружества скоро пак ще са нагоре!!
Истинската борса сигурно е по интересна но едва ли е толкова доходоносна /освен ако не играеш на маржин/ и ниско рискиова както БФБ.
Просто давам идея- решението е лично!!
Истинската борса сигурно е по интересна но едва ли е толкова доходоносна /освен ако не играеш на маржин/ и ниско рискиова както БФБ.
Просто давам идея- решението е лично!!
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
abe pri takiva return ratios, kvo mu prechi na chovek da sloji deset hiliadi leva?
samo ne znam kak stoi vaprosa s investirane ot chujbina
ima li nachin da se otvori smetka onine i nai veche, ima li nachin da se likvidira smetka ot chujbina?
ima li nachin da se otvori smetka onine i nai veche, ima li nachin da se likvidira smetka ot chujbina?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
към Кольо
Кольо нямаш никакви проблеми да купуваш и продаваш акции на БФБ от Канада.Трябва само някой твой близък да склю
чи договор с някой ИП / инвестиционен посредник/ о добре такъв ИП който предлага услугата COBOS, тоест издава ти се сертификат с който ти мойеш директно он-лайн да подаваш поръчки за покупка и продажба на акциите.И второ хубаво е да си направиш една виртуална сметка в някоя БГ банка примерно ПИБ и от там да пращаш пари към ИП.
Другия вариант е да си запишеш акции на някой инвестиционен фонд, примерно "адванс инвест" или "златен лев". Самите фондове търгуват на различни борси, предимно БФБ и ако не се лъжа "адванс инвест" имат доходност за 2004 г. 38%, което сравнено с банков депозит е доста повече.
Искам да кажа че не сам професионалист в тая област но съжалявам че преди две години когато започнах да търгувам, не вложих всичките си налични пари.
Кольо нямаш никакви проблеми да купуваш и продаваш акции на БФБ от Канада.Трябва само някой твой близък да склю
чи договор с някой ИП / инвестиционен посредник/ о добре такъв ИП който предлага услугата COBOS, тоест издава ти се сертификат с който ти мойеш директно он-лайн да подаваш поръчки за покупка и продажба на акциите.И второ хубаво е да си направиш една виртуална сметка в някоя БГ банка примерно ПИБ и от там да пращаш пари към ИП.
Другия вариант е да си запишеш акции на някой инвестиционен фонд, примерно "адванс инвест" или "златен лев". Самите фондове търгуват на различни борси, предимно БФБ и ако не се лъжа "адванс инвест" имат доходност за 2004 г. 38%, което сравнено с банков депозит е доста повече.
Искам да кажа че не сам професионалист в тая област но съжалявам че преди две години когато започнах да търгувам, не вложих всичките си налични пари.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
aide, tragnahme ot rabotodateli i stignahme na akcii
dobre be hora, aide da ia ostavim tazi tema i da i apoglednem sled niakolko dena
day trading i bez tva e dostatachno risky - niama nujda da se karate.
dobre be hora, aide da ia ostavim tazi tema i da i apoglednem sled niakolko dena
day trading i bez tva e dostatachno risky - niama nujda da se karate.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
- KolioBalkanski
- Marquis de Suhindol
- Обратна връзка:
Хайде пичове тъкмо стана интересно.
Trader.bg е може би най-доброто за forex в момента в БГ. За седмица сам 20000 напред но в реални условия бих фалирал няколко пъти.Това е лошото на маржина , то навсякъде човек трудно би направил пари с 200лв. маржин но аз мисля че има хора които или са били страшни късметлии или ...де да знам .Вижте yahoo за два дни 60 цента какво лошо. Спора ми харесва, продължавайте..
Поздрави
Факт-м.Декември на първо място в trader.bg -Пламен Петков-728670лв.
стартирал с 10000лв в началото.Само съвпадение или е този пич от bTV -Бизнесът.
Trader.bg е може би най-доброто за forex в момента в БГ. За седмица сам 20000 напред но в реални условия бих фалирал няколко пъти.Това е лошото на маржина , то навсякъде човек трудно би направил пари с 200лв. маржин но аз мисля че има хора които или са били страшни късметлии или ...де да знам .Вижте yahoo за два дни 60 цента какво лошо. Спора ми харесва, продължавайте..
Поздрави

Факт-м.Декември на първо място в trader.bg -Пламен Петков-728670лв.
стартирал с 10000лв в началото.Само съвпадение или е този пич от bTV -Бизнесът.
...мразя мастика без айрян...
кольо ще си позволя да ти дам един съвет, тъй като съм работил в ИПKolioBalkanski написа:abe pri takiva return ratios, kvo mu prechi na chovek da sloji deset hiliadi leva?
БФБ Е ЕДНА ТРАГИКОМЕДИЯ
НА НЕЯ НИКОЙ НИЩО НЕ ИНВЕСТИРА, САМО СЕ МЕНКАТ НЯКАКВИ ИЗМИСЛЕНИ АКЦИИ НА ОЩЕ ПО ИЗМИСЛИНИ ИНВЕСТИЦИОННИ ДРУЖЕСТВА - БИВШИТЕ ПАРТИЙНО ПОСТАВЕНИ МАСОВИ ПРИВАТИЗАТОРИ, ИЛИ НА ПРЕДПРИЯТИЯ КОЙТО РЕАЛНО ОТДАВНА СА РАЗПРОДАДЕНИ ЗА СКРАБ. ТАРИКАТЛЪЦИ И ИЗМАМИ НЯМА ДА ЦИТИРАМ