Пловдив-срещата за ВТОРНИК 15.02

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
eva-vet-eva

Пловдив-срещата за ВТОРНИК 15.02

Мнение от eva-vet-eva »

Трябва да преместим срещата във вторник,защото за резервация искат по 8 лв. на човек.Съжалявам,че трябва да си пренастройвате плановете :(
Аватар
drifter
Обратна връзка:

Мнение от drifter »

Аз ще дойда. Дайте нечий GSM, ако се изгубя (което е малко вероятно) да ви звънна.
All we have to decide is what to do with the time that is given us.
Atina78
Обратна връзка:

Мнение от Atina78 »

Shte dojdem zadulzitelno vuv vtornik....niamam turpenie da opitam ot kartofkite s 4erven piper...sunuvam gi ve4e :lol:
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Може би, наистина ще е по-добре срещата да бъде във вторник...Все пак по този начин, всеки ще бъде свободен да си празнува както и каквото си иска в понеделник. :smlove: :beer2: :tk:
А за вторник, тъкмо ще имаме троен повод...от една страна готините ни редовни срещи /докато все още имаме възможност за това и не сме се изгубили в дебрите на Канада/, от друга - ще полеем яко рожденния ден на POLA, от трета - No667 спомена, че би могъл да дойде, ако сменим деня, така че, ако дойде ето с един удар - 3 заека :lol:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Milla,и аз за т`ва си мислех като не ми харесаха условията по резервацията.Той човечеца си е прав-по празниците,ако не удари нещичко,кога.А си знае,че ние сме редовни :) Даже като го викаха от персонала-"Шефе,ами тука за емигрантите....."Такаче,в този случай-всяко зло,за добро.
А да видим Номера с`я как ш`са измъква :P
Аватар
Dembi
Обратна връзка:

Re: Пловдив-срещата за ВТОРНИК 15.02

Мнение от Dembi »

Eva Къде се събирате нови членове приемат лис?
Аватар
milla
Модератор

Мнение от milla »

Dembi, аз не съм Ева, но мога да ти отговоря, че със сигурност този въпрос не трябва да те притеснява, защото срещата е за всички кандидат-имигранти. :D Разбира се, че ще всеки, който желае е добре дошъл сред нас!!! :P А и каним, всички желаещи, да побързате с идването си на тези срещи, та да се запознаем преди да сме отлетяли за Канада. :beer: :beer: :beer:
Относно това къде се събираме, ето тук има по-подробни обяснения.

eva-vet-eva, надявам се, че №667, ако не успее да дойде този вторник, вярвам че при добро желание и възможност, ще ни посети следващата седмица, както беше споменал. :roll:
Мечтите се постигат, когато се потрудиш за тях, така както вятърът гони облаците, докато се покаже слънцето!
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

Ха така-а-а-а-а.Рожденничката искаше да се измъкне с черпене в понеделник след 24 часа.Но сега още в 20 часа я слагаме на челото на масата ................И ДА РАЗЛИВА-А-А-А.
Така ли е Тотев?!!!!!!!!
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Тотев не го закачай,че още е снощен :freak: То и ние с мъж ми,де :wink:
Аватар
Дякон Игнатий

Мнение от Дякон Игнатий »

Аз,да ви кажа ,че съм днешен и съм на манара и приятно изкарване на сичкото презници и много поздрави и вессело изкарванеееееееееее
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
fanny
Обратна връзка:

до вторник

Мнение от fanny »

и ние ще дойдем, както всеки друг път, може мъжо пак малко да позакъснее...
и да не забравите да носите СПИСЪЦИТЕ с нещата, които ще мъкнем към Канада, за да си ги сверим и допълним...
Аз колкото пъти го погледна този списък и все нещо се сещам да допълня, а още сме доста далече от така желаните визи..., ама е добре по отраничко да го спретнем, че после като наближат визите може и ум, и дарслово да загубим...
До утре вечер!
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

4estit vi Trifon Zarezan! Da ste jivi i zdravi i sledva6tiqt da go praznuvate na drug kontinent :beer2:Iskam i da 4estitq i na Polq-Vsi4ko nai nai i da si izvadi6 razre6itelno za doktor,4e ina4e 6te se razbolqvame mnogo :oops: Vij me kak vdignah temperatura 8)
BTW Rojdenni4kata e rodena na 15.02,a ne na 14.02 ina4e nqma6e da se kazva Polq ,a Zarezanka :lol:
Аватар
HORNET

Мнение от HORNET »

HORNET написа:
p4eli4ka написа:Хайде бе хора :roll:
Само 5 човека ли ще сме :?
Активизирайте се малко :wink:
До утре (т.е. неделя) 15ч. пред Общината 8)

Да дойдем и ние от Пловдив ако искате -просто ей така за начало,за да придадем организираност и масовост.
Варненци имат нужда от помощ.
Аватар
eviton

Мнение от eviton »

Ami Hornet da ni ka4va na samoleta i za 15 min sme tam nali Krasi? :D
eva-vet-eva

Мнение от eva-vet-eva »

Варненци да скачат на влака,и да пристигат :wink: Хем е по-топличко при нас,хем по-задушевно,а е и по-близо до летището :P Ще направим 2та града побратими
Заключено