ZNAINI I NEZNAINI BALGARI V WINNIPEG ZAPOVYADAITE NA SVATBA

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
strah

Мнение от strah »

trqbva mi informacija za kalin chakarov
vav 24 chasa pishat njakakwi raboti i iskam da se uverja che e dobre
Аватар
No667

Мнение от No667 »

strah написа:trqbva mi informacija za kalin chakarov
vav 24 chasa pishat njakakwi raboti i iskam da se uverja che e dobre
Dobre e,ne se pritesniavai,vsichko e OK.Ako si mu blizak ste se chuete i vidite
Ti koi si i zashto pitash za nego
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

da ne е решил да се жени пак :D тук май многоженството не е разрешено :lol:
huba

Мнение от huba »

Mnogo jalko che tova gotino momche e zagazilo taka.
"Проблемът на света е, че глупавите са самоуверени, а умните винаги се колебаят."
Гост

Мнение от Гост »

За българин, арестуван и осъден за измами в Канада, пише електронното издание на вестник Уинипег Сън. Става дума за 30-годишния Калин Чакъров, който от три години се опитвал да получи политическо убежище в Канада, защото бил преследван в България. Когато разбрал, че няма да получи мечтания статут и ще бъде върнат в родината си, Чакъров се свързал с хора от престъпния свят и решил набързо да си набави повече пари чрез измами. Както казва адвокатът му, цитиран от вестника: ”Срам го е, че е предприел такава стъпка по отношение на страната, която е искал да прегърне.” С помощта на фалшиви документи Калин Чакъров извършил банкови измами и купил различни стоки на обща стойност 13 хиляди долара. Съдът го осъдил на 45 дни лишаване от свобода и да изплати 9500 долара, като имиграционните власти в Канада всеки момент може да го върнат в България, съобщава Уинипег Сън.
strah

Мнение от strah »

Ombudsman написа:
За българин, арестуван и осъден за измами в Канада, пише електронното издание на вестник Уинипег Сън. Става дума за 30-годишния Калин Чакъров, който от три години се опитвал да получи политическо убежище в Канада, защото бил преследван в България. Когато разбрал, че няма да получи мечтания статут и ще бъде върнат в родината си, Чакъров се свързал с хора от престъпния свят и решил набързо да си набави повече пари чрез измами. Както казва адвокатът му, цитиран от вестника: ”Срам го е, че е предприел такава стъпка по отношение на страната, която е искал да прегърне.” С помощта на фалшиви документи Калин Чакъров извършил банкови измами и купил различни стоки на обща стойност 13 хиляди долара. Съдът го осъдил на 45 дни лишаване от свобода и да изплати 9500 долара, като имиграционните власти в Канада всеки момент може да го върнат в България, съобщава Уинипег Сън.
NJAKOJ MOJE LI DA MI KAJE KAKVO SE SLUCHVA S CHOVEKA ILI TOVA E CITAT OT VESTNIK
Аватар
No667

d

Мнение от No667 »

strah написа:
Ombudsman написа:
NJAKOJ MOJE LI DA MI KAJE KAKVO SE SLUCHVA S CHOVEKA ILI TOVA E CITAT OT VESTNIK

A ti zashto pitash i koi si ?????????
Kalin e OK,vsichko e OK i ako reshi i si v spisaka mu ste ti se obadi,stiga sme diskutirali tazi tema veche
Snimki MANITOBA:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/

Snimki Toronto i Niagara:
http://photobucket.com/albums/v470/bgmanitoba/Canada/

-------------------------------------------------------
Заключено