Къде си пиете кафето в Монтреал?
Къде си пиете кафето в Монтреал?
Ние ще ходим на гости на едни приятели, които се преместиха от Отава в Монтреал, тази вечер. Утре имаме планове за едно кафенце, преди да отпршим към Кебек, но и те не са се ориентирали още къде да ни водят. Та затова да ми подхвърлите някои идейки, ако може :idea:
- sara
- Рошава гарга
леле, никой как не отговаря 
абе доста места има, но ако трябва да кажа едно място дето да е приятно, с атмосфера, избор накафе, добри тортички, бранчове и не само, да е на лесно място, и да не е скъпо - брюлри ст дени - срещу театър ст дени на ст дени (на 2 крачки от бери метро)
лично мнение.. има и други, но това си е добре

абе доста места има, но ако трябва да кажа едно място дето да е приятно, с атмосфера, избор накафе, добри тортички, бранчове и не само, да е на лесно място, и да не е скъпо - брюлри ст дени - срещу театър ст дени на ст дени (на 2 крачки от бери метро)
Ама ти и по сладкарници ли ходиш?sara написа:...абе доста места има, но ако трябва да кажа едно място дето да е приятно, с атмосфера, избор накафе, добри тортички, бранчове и не само, да е на лесно място, и да не е скъпо - брюлри ст дени - срещу театър ст дени на ст дени (на 2 крачки от бери метро)

айде докато се видим пий една

Обичам да преча
Ммда, точно такаsara написа:леле, никой как не отговаря

- Hemoglobin
- Любим форумец
- Обратна връзка:
Kafeto... само по италианските кафетерийки защото там не се налага да казвам "мноооого късо еспресо" за да ми донесат един бокал напраскан до ръба с кафе. Мисля че само тези наши бивши съюзници (макар и смехотворни) знаят как се прави нормално еспресо.
Сега виж къде си пия мартинито или Господата Джони и Джак (Уокър) и респ. (Даниелс) не казвам че да не ме засече някой там в издънка..... "покритото мляко котките не го лочат" казваше баба ми.
Сега виж къде си пия мартинито или Господата Джони и Джак (Уокър) и респ. (Даниелс) не казвам че да не ме засече някой там в издънка..... "покритото мляко котките не го лочат" казваше баба ми.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
българска поговорка
-