Sega da se iziasnim malko !!!
Bg si mi e mila i si q obicham,kusuri izlishni ne namiram a samo davam vpechatlenia.
Neshta koito ne mi haresvat namirami v Canada,ima i v Bg takiva.
Normalno e da sraqvniavam i ne go pravia stoto ne haresvam BG,a stoto tuka e taka i tova sa mi pvechatleniata sega.
-Za letishtata- v Winnipeg letishteto e mnogo ponapred ne samo ot Bg,ami i ot Budapeshta letishteto,kadeto kacnah.
A ne mi se misli sega kato napraviat izcialo novo letishte kak ste izglejda.
-Za ikonomikata Manitoba e na svetlinni godini napred ot cialata BG v tova otnoshenie.
-Infrastruktura v Plovdiv jilishtnite kvartali s blokove sa tolkova ulushteni i izrisuvani i mrasni,che sa kato geto,gledkata mi se struva stresirashta.
Plovdiv mi se stori mnogo grozen i mizeren,a e grad s neveroiatna emocia i atmosfera i az vinagi sum mu se kefel.
Pone e palno s hora tuka i ne e kato v Winnipeg da sa samo s koli.
Magazinite po glavnata v plovdiv mi se struvat jalka kartina sega sravneno s mall-te v Canada.
Pomnia che i Canada mi se struvashe grozna parvite 6 meseca,no vsichko e vapros na vazpriatie i navici i svikvane.
Ako poostana v BG i tuka ste mi se struva normalno sled 6 meseca.
Ne znam ot kade da go podhvana vsichkoto nasabralo se vpechatlenie i dali ste bada razbran vav foruma,ako sednem na masa po lesno ste stane diskutiraneto.
Ne se vpriagaite mnogo che taka pisha za Bg i Plovdiv,az i na Canada vadia kirlivite rizi.
Cenite v BG me kefiat,v Happy razpuskam,smetkite mi se struvat smeshni.
Drugo shibano v BG e che ne moje da plashtash s creditna ili debitna karta,tova e mnogo tapo,stoto ti iskash da si dadesh parite,a edinstvenia nachin da platish e cash.
V Bg obache ima kupon,ne sum stavl ot masata vsiaka vecher,salati mezeta,rakii.Horata sa mngo jun tuka.