V Bg sum si ot niakolko dena
тези снимки ги въртят по вестниците още преди да си бил пуснал документи за канада, само че още не са стигнали до никъде - пак измами скандали и разследванияBlue Passion написа:Романтиката с автобусчетата на летището,ще свърши скоро![]()
http://www.sofia-airport.bg/
За повече информация рагледайте в Новини-Развитие и реконструкция![]()
Има схеми на бъдещия облик на летището и снимки от моментното състояние на стройтелството![]()
:
а митничарите са прословути, не че си гледат работата, а че искат да те изнудят нещо да намажат, както и онези с паяка, както и много други - това му е проблема на бг, ако беше само в автобусчетата да го преживеем
- Blue Passion
- Расист-ново поколение
Като разглеждам първата схема на страницата,оставам с впечатлението,че новата част която се строй в момента се намира доста отдясно на сградата за пристигане,а там няма как да се види нищо,т.к. има много висока ограда!.По-скоро може от пистата да се види има ли някакво стройтелство!niu написа: oh, tezi snimki sa mnogo hubavi. to dori i maket imashe na letishteto za tova kak shte izglejda budeshtoto letishte, no az minalta godina (bila sum 4tiri puti na sofiiskoto letishte) ne vidjah nikakvi priznaci na tova, che neshto shte se promenja. posledno sum napusnala rodinata septemvri 2004 i ne si spmonjam dori da se raboteshe po vuprosa. sumnjavame za 3 meseca da sa dostignali do tova, koeto pokazvat, che trjabva da e bilo prez dekemvri 2004. moje bi N0667 moje nai-dobre da ni kaje ima li zachatuci na novo letishte ili ne. otnosno obslujvaneto po letishtata v canada i usa nishto ne moje da me ubedi, che v bulgaria slujitelite ne sa po-bavni, namrushteni, i nelubezni. v canada sum bila samo na letishteto v toronto, no vsichko si beshe tochno i jasno -- zadavanite vuprosi bjaha TOCHNO svurzani v poseshtenieto mi v canada, a ne kato v sofia......ei taka da se pozajadat za neshto s teb. no puk da vi kaja i francuzite ne ni otstupvat po nishto. kato ima njakukuv problem, dreme im na shapkata....opravjai se sam...da ne si izbiral Air France...che i sgoljama gordost ti go zajavajvat francetata.
otplesnah se otnosno letishtata po sveta, no tazi tema mi e edna ot lubimite.........
А по въпроса за скороста на работа-ами ние като идвахме чекираха 2-3 служителки и полета беше обслужен за час и 20 минути!А,че се заяждат в това спор няма-в кръвчичата си ни е

Слушай сега, No667 - ако имаш проблем със съставянето на изречения на български език, пробвай на английски, може да ти се отдава по-добре...
За летището - аз съм летяла от едни от най-големите летища в света, и това в София си е перфектно за размерите и капацитета си, явно и в това отношение информацията ти куца или ти е недостатъчна... Автобуси има навсякъде, дъжд - също...
Колко е напред Манитоба и колко назад България - ами не знам от кой град си в Бг, но щом Манитиба ти се струва 100 и повече години напред - стой си там, не ти трябва друго да виждаш, пък било и то в Бг - няма смисъл...
Радвай се на ваканцията си и не занимавай хората с относителните си, субективни и некомпетентни изказвания...
Поздрави от Канада - вапреки че не знам кога ще ги получиш - ще пътуват 100 години обратно!
За летището - аз съм летяла от едни от най-големите летища в света, и това в София си е перфектно за размерите и капацитета си, явно и в това отношение информацията ти куца или ти е недостатъчна... Автобуси има навсякъде, дъжд - също...
Колко е напред Манитоба и колко назад България - ами не знам от кой град си в Бг, но щом Манитиба ти се струва 100 и повече години напред - стой си там, не ти трябва друго да виждаш, пък било и то в Бг - няма смисъл...
Радвай се на ваканцията си и не занимавай хората с относителните си, субективни и некомпетентни изказвания...
Поздрави от Канада - вапреки че не знам кога ще ги получиш - ще пътуват 100 години обратно!
- DrJack
- Обратна връзка:
Are sta zamolq da ne se izkazvash tolkova kraino za BG stoto da jiveesh v Winnipeg a kato da jiveesh v Polski Trumbesh ili Kaspi4an na Severna Amerika.
To ne 4e as jiveq koi znae kude ama kato se kaje Montreal horatq pravqt nqkakva asociaciq vse pak - za Winnipeg dulboko se sumnqvam.
Osven tova sum bil v Minneapolis i predpolagam 4e Winnipeg e podobna selska dupka - 200 tupi durveni kushti i 4 nebostyrga4a izcepeni na selskiq megdan.
To ne 4e as jiveq koi znae kude ama kato se kaje Montreal horatq pravqt nqkakva asociaciq vse pak - za Winnipeg dulboko se sumnqvam.
Osven tova sum bil v Minneapolis i predpolagam 4e Winnipeg e podobna selska dupka - 200 tupi durveni kushti i 4 nebostyrga4a izcepeni na selskiq megdan.
I am whoever I say I am, If I wasn't then why would I say I am....
Kato izlitah prez yuni novata polosa be6e na grund.Predi 2 meseca polojiha drugite 3 sloia.Terminala e vdignat na tuhla i tova se vijda ot kafeto na "Pristiga6ti".Dobre varvi i 6te stane krasiv.Parite ot Kuweitskite fondove ne sa dadeni slu4ayno.tezi snimki sa mnogo hubavi. to dori i maket imashe na letishteto za tova kak shte izglejda budeshtoto letishte, no az minalta godina (bila sum 4tiri puti na sofiiskoto letishte) ne vidjah nikakvi priznaci na tova, che neshto shte se promenja. posledno sum napusnala rodinata septemvri 2004 i ne si spmonjam dori da se raboteshe po vuprosa. sumnjavame za 3 meseca da sa dostignali do tova, koeto pokazvat, che trjabva da e bilo prez dekemvri 2004.
Ти пък откъде се пръкна, даже и мнения почна да изразяваш, леко да не кажа обидни, живей си на Софийското летище и не пиши повече. Ако имаш някакви въпроси питай.veli05 написа:Слушай сега, No667 - ако имаш проблем със съставянето на изречения на български език, пробвай на английски, може да ти се отдава по-добре...
Жена ми вече 3 пъти си ходи до България и е много доволна от обслужването на Софийското летище,никога не са и ровили багажа и разпитвали за глупости и намеци за пари не е имало,никой не я е гледал на кръв ,даже обратното ,казва много са любезни служителите и експидитивни,докато на обратно местните работят на принципа -подлагай всичко на съмнение.Всеки път ровене на багажа ,предположения,съмнения и унизяващо личността отношение от страна на служителите на летище Дорвал и то изцяло към имигрантите,местните казва винаги минават на конвеир и никой не ги закача,та си мисля канадския паспорт който ни предстои да вземем дали ще промени нещо или винаги ще ни третират като цигани,хора втора ръка.