кражбата небългарски патент

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
bateto

кражбата небългарски патент

Мнение от bateto »

К'во се чудите,аз в началото на зимата си купих зимни чистачки за колата и още на следващия ден някой ми ощипа едната ,тая от шофйорската страна ,по точно ми я подмени с неговата дето за нищо не става.
Не ви ли прави впечатление как няма магазин без видеокамери или секюрити,дори и в бакалиите,защо,ами риторичен въпрос -краде се на поразия.
А к'во прави персонала в пицарии,ресторантчета,магазини ,паркинги и бутици,к'во мислите-ами краде си кой както може,това сам го виждал с очите си .Те и за това тук трудно те допускат до места където се пипат пари,искат препоръки и чудесии,някой да те познава ,да гарантира за теб,пак защо-ами щото знаят ,че се краде яко.
Аватар
kerkelov

Re: кражбата небългарски патент

Мнение от kerkelov »

bateto написа:К'во се чудите,аз в началото на зимата си купих зимни чистачки за колата и още на следващия ден някой ми ощипа едната ,тая от шофйорската страна ,по точно ми я подмени с неговата дето за нищо не става.
Не ви ли прави впечатление как няма магазин без видеокамери или секюрити,дори и в бакалиите,защо,ами риторичен въпрос -краде се на поразия.
А к'во прави персонала в пицарии,ресторантчета,магазини ,паркинги и бутици,к'во мислите-ами краде си кой както може,това сам го виждал с очите си .Те и за това тук трудно те допускат до места където се пипат пари,искат препоръки и чудесии,някой да те познава ,да гарантира за теб,пак защо-ами щото знаят ,че се краде яко.

съгласен съм с теб Бате----много се краде на дребно ---Бъмове колкото искаш а и после като в БГ ги пускат
A long time ago
in a galaxy far ,far away
Заключено